odchudzanie dla faceta
Napisano Ponad rok temu
nie chciałem tego robić w okresie intensywnych treningów.
czy ktoś KOMPETENTNY z was mógłby mi podać namiary na jakieś GOTOWE jadłospisy diety odchudzającej?
z ćwiczeń fizycznych przewiduję biegi interwałowem skakankę i lekkie sparingi bokserskie.
do tego a6w.
mam 23 lata, 175 wzrostu, 97 kg wagi.
chciałbym schudnąć tak z 10.
pozdrawiam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba że opacznie zrozumiałem Twoje słowa. jeśli tak to przepraszam najmocniej
Napisano Ponad rok temu
pisz ile na ta diete dniowke przeznaczasz
Napisano Ponad rok temu
nie bedę ukrywać, że chciałbymj jak najmniej, bo jestem biednym studenciną
a w sumie to chyba dużo tam jeść nie trzeba, więc powinno być tanio... tak mi, laikowi w sprawach odchudzania się przynajmniej wydaje
no ile? z 15 na dzień starczy?
peace
p.s. a pomyślałem sobie że jaja sobie robisz jak rozbrajająco oznajmiłeś, że nic nie możesz zaproponować, zacząłeś pytać o kasę i coś gadać o koledze... myślałem, że mnie skroić chcecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie interesują jakieś jadłospisy z gatunku "dieta 1000 kalorii" gdyż muszę mieć napisane ile i czego masz wszamać bo gnida ze mnie rozpasana. poaza tym mam skłonność do tycia co ułatwia nabieranie masy mięśniowej na siłce, ale też "nalewa na mnie słoninę". i tu jest problem. potrzebuję jakichś niskokalorycznych jadłospisów.
a swoją drogą, czy nie fiknę na plecy przyjmując przez 2 miesiące zaledwie ok 1000 kcal dziennie?
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
wieczorem umieszcze jakas diete
Napisano Ponad rok temu
dieta 1000 kalorii
podobno jest to jedyna rekomendowana dieta przez cos tam od zdrowia ... w TV widzialem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1000 kalorii? Jak chcesz sie słaniać na nogach przez cały okres diety to proszę bardzo Smile
dlatego pyatam jak jest:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8Ow 3 miesiace zrzucilem 50 kg.
Na moje to trzeba:
-zwiększyć ilość posiłków do najlepiej 7 dziennie, bez spełnienia tego warunku raczej lipa
-węglowodany? tylko o niskim indeksie glikemicznym, czyli takie, które wolno rozkładają sie na glukozę: kasza gryczana, brązowy ryż, chleb razowy, płatki jęczmienne na wodzie - smakują jak @#$%, a cóż zrobić...
-spożywać więcej białka w postaci:piersi kurczaka i indyka, tuńczyka, chudej wołowiny, oczywiście wszystko bez dodatkowego tłuszczu - ponadto białko przyspiesza metabolizm
Uważaj z ze słodkimi owocami - zawierają fruktozę, wiec też tuczą
Napisano Ponad rok temu
posilek 2 - wrzoc cala puszke tunczyka z wody i duzo warzyw , do tego odrobina oliwy z oliwek (mala lyzeczka)
posilek 3 - piersz kury (150g) do tego warzywa (ogorek , pomidor , rzodkiewka,salata)
posilek 4 - orzeszki i warzywa+ 6 bialek i 2 zoltka(omlet z bialek, zoltek i orzechow)
posilek 5 -pol kostki sera chudego ( bialko z nabialu dlugo sie wchlania dlatego jest dobre na nocna regeneracje)
z pomaca goscia z sdf takze diata jest na bank poprawna...moja miala za malo kalori %-)
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon
a czy ktoś zna może jakąś stronę gdzie będzie więcej takich opracowanych dziennych jadłospisów?
jak tak to proszę o linkę i z góry dziękuję
peace
Napisano Ponad rok temu
Najpierw wylicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne, pozniej jaki rodzaj diety chcesz stosowac (tylko poleciec po kaloriach, moze diety low-carb, opcji jest duzo) a pozniej obetnij tu i tam kalorii, dodaj do tego sporo ruchu, i waga zacznie leciec, na poczatku glownie z wody zgromadzonej w sporych ilosciach pod skora.
swoja droga niezle, ja wazylem niedawno 90 kg przy 172 i bylo cieeeezko....
Napisano Ponad rok temu
Najpierw wylicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne
jak? ja laik jestm...
jaki rodzaj diety chcesz stosowac
taki który pozwoli zbić masę tłuszczową
ja wazylem niedawno 90 kg przy 172 i bylo cieeeezko....
wierzę ja niedawno ważyłem 101, ale "praca naukowa" na wykopaliskach przy łopacie i kilofie zrobiła swoje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening samemu
- Ponad rok temu
-
Kiepska salka, a zdrowie.
- Ponad rok temu
-
Dziwne oczy.
- Ponad rok temu
-
Złamanie kości nadgarstka.
- Ponad rok temu
-
co mam zrobic ??
- Ponad rok temu
-
mój ,,podwójny przyjaciel''
- Ponad rok temu
-
Ile czasu zajelo wam dojcie do szpagatu?
- Ponad rok temu
-
Ile czasu zajelo wam dojscie do szpagatu?
- Ponad rok temu
-
Żelazny chwyt
- Ponad rok temu
-
animal
- Ponad rok temu