wejdz na "sdf" tam Ci chlopaki obcykane spokojnie wszystko doradza
odchudzanie dla faceta
Napisano Ponad rok temu
wejdz na "sdf" tam Ci chlopaki obcykane spokojnie wszystko doradza
Napisano Ponad rok temu
a swoją drogą, to
posilek 1 -pol kostki chudego bialego sera , mleka tylko tak zeby rozdrobnic ser , wyrzoc jajko i dodaj do tego sera troche orzechow
posilek 2 - wrzoc cala puszke tunczyka z wody i duzo warzyw , do tego odrobina oliwy z oliwek (mala lyzeczka)
posilek 3 - piersz kury (150g) do tego warzywa (ogorek , pomidor , rzodkiewka,salata)
posilek 4 - orzeszki i warzywa+ 6 bialek i 2 zoltka(omlet z bialek, zoltek i orzechow)
posilek 5 -pol kostki sera chudego ( bialko z nabialu dlugo sie wchlania dlatego jest dobre na nocna regeneracje)
to chyba dieta na przyrost masy mięśniowej przy pakowaniu na siłce a nie na redukcje słoniny... trochę to mocny zestaw jak na odchudzanie... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam good luck
P.S. No i codziennie się ważę i w zależności od tego, co się dzieję zmieniam trochę ilości spożywanych produktów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fasola i inne strączkowate? To białko niepełnowartościowe i ciężko przyswajalne
A nabiał również zawiera cukry - laktozę
Najlepiej pogrzebać w forach kulturystycznych, ostatnio powstało kilka nowych, całkiem niezłych - tam rad udzielają fachmani, którzy w życiu zgubili wiecej tłuszczu niż ma średnio wypasiony wieloryb. A więc Google, do dzieła!
Napisano Ponad rok temu
1. owsianka z orzechami
2. shake bananowy proteinowy
3. ryz z kurczakiem i warzywami
4. makaron z tunczykiem i warzywami
5. losos z warzywami
6. muesli z jogurtem
jeszcze chce tu dorzucic gdzes jajka i salatki (na zmiane z czyms) i owoce jako przekaski.
do tego zero uzywek, intensywne cwiczenia.
pozniej bede liczyl zeby bylo te 60% wegli, 30% bialka i 10% tluszczu. ew troche wiecej bialka.
Napisano Ponad rok temu
E no, co się śmiejeszJerz - owoce zawieraja cukry proste, właśnie te tuczą
Fasola i inne strączkowate? To białko niepełnowartościowe i ciężko przyswajalne
A nabiał również zawiera cukry - laktozę Laughing
P.S. Ja generalnie osiągnąłem swój cel i nie szukam już żadnych diet. Teraz tylko chcę utrzymać tą wagę i ewentualnie popracować nad siłą i może spaleniem tłuszczu, który mi został a zszedłem z, 20/22% do 13/14% więc chyba nienajgorzej.
Napisano Ponad rok temu
Mam 180cm 20 lat i waze 76 kg . Pare kg tylko mi sie udało a ja bym chcial jeszcze do 80 kg przybic . Wiem troszeczke o dietach na przybieranie masy ale teoria a praktyka to 2 zupełnie inne rzeczy . Nie mam czasu zeby co chwila gotowac sobie piers z kurczaka na oleju z oliwek :wink: i ochoty zeby jesc 6 razy dziennie (szczegolnie w taaakie upały) . Partyzant pozycz mi troche kg !! :-)
A co do diety to chyba nie bedziesz potrzebował takich skaplikowanych diet jak te z sdf (gdzie wyliczaja ilosc białka i wegli na jednej kromce do miejsca po przecinku :twisted: :roll: )
Moim zdaniem musisz poprostu ograniczyc posiłki tak do 3 dziennie(nie podjadac niczego) , wyrzucic z jadlospisu wszystkie produkty tuczace (cola , frytki i 1000 innych smacznych rzeczy ) a jesc zdrowe i smaczne . Nie chce tutaj prawic komunałów bo co smaczne i zdrowe pisało juz pare osob przedemna . No i oczywiscie wziasc sie za trening aerobowy . Dietetykiem nie jestem ale mysle ze jak ograniczysz kalorie i zaczniesz aeroby to poprostu nie ma bata zeby nie spadło . Dla mnie jasne i proste i nie chce mi sie wierzyc w gadanie wielu ludzi z opona na brzuchu ze jest inaczej . Poprostu braklo im wytrwalosci albo woli do treningow i diet ...
Napisano Ponad rok temu
uwierz mi, ze wolałbyś pozostać przy swoim... nodwaga to straszny kwas.
[/quote] Partyzant pozycz mi troche kg !! Smile [quote]
50 zł za kg. pasuje?
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem musisz poprostu ograniczyc posiłki tak do 3 dziennie(nie podjadac niczego) , wyrzucic z jadlospisu wszystkie produkty tuczace (cola , frytki i 1000 innych smacznych rzeczy ) a jesc zdrowe i smaczne ..
aaaa ile razy mozna pisac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Trening samemu- Ponad rok temu
-