mój ,,podwójny przyjaciel''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrobiłem sobie pierwszy trening z ochroniarzem i trochę luźno się trzymał zębów gdy rozluźniałem szczękę, .
Ja mam zamiar sobie teraz kupić pojedynczy, bo podobno łatwiej się ćwiczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie powazny jestes? uzywa sie pojedynczych :wink:kupiłem sobie dziś podwójny ochraniacz na szczękę
Napisano Ponad rok temu
Zreszta czy widziales zeby w zawodowych walkach ktos uzywal podwojnych? Pojedyncze wystarczajaco chronia
Napisano Ponad rok temu
Dla tych co sie boja ze pojedyncze nie ochronia im wystarczajaco zabkow na dole :wink:to po co robią podwójne ?
Napisano Ponad rok temu
zeby zbijac na nich kase 8)Dla tych co sie boja ze pojedyncze nie ochronia im wystarczajaco zabkow na dole :wink:to po co robią podwójne ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to po co robią podwójne ?
udezenie w dolna szczeke jest bardzo czesto nokautujace. dlatego podobno nosi sie podwojne - utrzyma dolna w miejscu wiec nie skonczysz na ziemi
Napisano Ponad rok temu
zdarzaja sie niestety buble (przeterminowane? zle przechowywane?) ktore mozesz gotowac a ni cholery nie uformujesz
kup kolejny, nie cwicz w nieprawidlowo przygotowanym
Napisano Ponad rok temu
Umiesc szczeke z tym 'czarnym cyckiem' w goracej wodzie na 30s
Nastepnie w zimnej na 1s
Teraz wsadz to do buzi i za pomoca paluchow i jezyka uformuj
Na koniec umiesc szczeke w zimnej wodzie tak na 40s
Teraz dopiero wyjmujesz 'czenego...'
Szczeke mozna formowac wielokrotnie ale zawsze z 'czarnym cyckiem', zeby sie wentylacja nie popsula , Jezeli wlasciwosci tworzywa z ktorego szczeka jest wykonana nie zmienily sie zbytnio po Twoich probach spokojnie mozesz jej uzywac.. co do oddychania przyzwyczaisz sie wiec nie musisz kupowac pojedynczej
Napisano Ponad rok temu
uderzenie w dolna szczeke jest bardzo czesto nokautujace. dlatego podobno nosi sie podwojne - utrzyma dolna w miejscu wiec nie skonczysz na ziemi
Ochraniacz ochrania zeby, a nie nerwy ktore znajduja sie w podbrodku i powoduja nokaut :wink:
Napisano Ponad rok temu
udezenie w dolna szczeke jest bardzo czesto nokautujace. dlatego podobno nosi sie podwojne - utrzyma dolna w miejscu wiec nie skonczysz na ziemi
Nokautujące nie jest wstrząśnięcie dolnej szczęki, tylko wstrząśnięcie głowy jakie to trafienie wywołuje, tak więc ta teoria kupy się nie trzyma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile czasu zajelo wam dojcie do szpagatu?
- Ponad rok temu
-
Ile czasu zajelo wam dojscie do szpagatu?
- Ponad rok temu
-
Żelazny chwyt
- Ponad rok temu
-
animal
- Ponad rok temu
-
bbj a suplementy
- Ponad rok temu
-
Co i jak, aby...