GPW oszust?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Darkness kazda sprawa ma dobry final , ta napewno :-) pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaoferował to w dobrej cenie więc się skusiłem. Na paczkę czekałem około 5 tygodni, straciłem kupę nerówów i czasu na pisanie maili, sms'ow i wykonywanie telefonów. Kiedy odpowiadał to kręcił - a to że paczka jest w drodze, a to że przetrzymuje ją jego polski pośrednik - dystrybutor, a to że leci do Polski i przy okazji sprawę sam wyjaśni itp. itd. Na szczęście nie dałem mu zaliczki bo nie robię takich głupot jeżeli chodzi o gościa którego nie znam a który mieszka za granicą (w Polsce jak ktoś oszuka, to ostatecznie można mu złozyć osobistą wizytę celem odzyskania pieniędzy).
W sumie nie straciłem żadnych pieniędzy przy robieniu interesów z gpw, ale strasznie się w...em bo to spyderco trinagle mogłem kupic na allegro w tym czasie 20zł drożej od oferty gpw ale nadal taniej niż w sklepie. Czekałem na paczke od gpw i tamto przeszło mi koło nosa.
Nie polecam robienia interesów z gpw. Nic tak brdzo mnie nie wkurza jak oferowanie do sprzedaży czegoś, czego się nie ma a dopiero się załatwia po znalezieniu potencjalnego klienta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt, jest maly niesmak co do czasu realizacji zamowien, lecz sam towar bez jakichkolwiek zastrzezen
jak ktos ma duzy zapas cierpliwosci to niech kupuje u gpw
Napisano Ponad rok temu
Nie pasi mi olewanie pw, ale szybkie (i enigmatyczne) odpisywanie na maila
wolę dać więcej parę zeta i mieć szybko i pewnie
Napisano Ponad rok temu
Po drodze byl tylko jeden zabawny motyw - facetowi obslugujacemu wysylki od gpw w Polsce pomylily sie adresy i najpierw dostalem Fenixa P1, gpw napisal "holy cow!!! ale jaja" i w przeciagu 1 dnia odkrecilismy wszystko. Tyle z teog pozytku, ze przynajmjiej teraz wiem, ze P1 to dla mnie jednak za krotka latarka
Tak czy siak mialem zawsze dobry kontakt z gosciem, szybko odpisywal i zawsze wszystko bylo tiptop.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stąd duże wątpliwości co do rzetelności oferty.
Napisano Ponad rok temu
Wyślij mu maila jeszcze raz. Upewnij się, że z dobrego serwera (np. gmail) bo na polskie mogą być włączone antyspamy...
Często mam takie sytuacje z mailami do USA.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli tak, to proszę o uzupełnienie informacji w tym wątku.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy Wenger i Victorinox to to samo?
- Ponad rok temu
-
Połączenie działów nożowych
- Ponad rok temu
-
bity do gerber suspension