GPW oszust?
Napisano Ponad rok temu
zamowilem 31 paź. wyslal 6 list. a paczke odebralem 15 list.
Ogolnie na paczke czekalem 2 tyg. od zamowienia. Kontakt mailowy dobry.
Moim zdaniem sprzedawca OK.
Napisano Ponad rok temu
Kilka dni temu kupiłem od GPW fajny nożyk przez Allegro i nie dość, że był w super cenie to i ustalenie miejsca i czasu odbioru przebiegło sprawnie i szybko, pomimo że ja kupowałem a przesyłkę miał odebrać mój brat, a ostatecznie odebrał kolega bo brat w ostatniej chwili zaniemógł, więc niezły mętlik.
Na wszystkie maile otrzymałem odpowiedź i transakcja doszła do skutku.
Nożyk oczywiście jest juz u mnie i wszystko z nim ok.
Napisano Ponad rok temu
Z tym chwilowym brakiem kontaktu to działa w dwie strony, gdy dostrczono mi nie opłaconą
przesyłkę przez kilka dni dopraszałem się mailowo by podał kwotę jaką mam przelać. Zresztą to nie jedyny przypadek gdy zamawiany towar docierał do mnie, a ja potem regulowałem należność. Myślę że sam tytuł wątku jest już nadużyciem a przynajmniej mało eleganckim i trochę histerycznym objawem. Gpw kilkakrotnie zaznaczał że są osoby które mogą realizować płatnoś po otrzymaniu zamówienia lub inne wpłacające połowe umówionej kwoty.
Wychodzi z treści topików na to, że nikt nie został w zasadzie oszukany a trochę błota na facecie pozostało. Albowiem gpw niezbyt szybki w realizacjach niektórych zamówień, powinien być zasdniczo różnie postrzegany od Pana D. oszusta.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy Wenger i Victorinox to to samo?
- Ponad rok temu
-
Połączenie działów nożowych
- Ponad rok temu
-
bity do gerber suspension