Nowa twarz Moda ;-)
Napisano Ponad rok temu
Patrzę na podpis i co widzę - Szczepan.
Ale, jak by tego było mało, pod podpisem jest avatar a na nim........ ale to zobaczcie już sami.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
podpowiedź - 9ty post od góry 8)
ps
mam nadzieję Szczep, ze nie zmienisz avatarka i nie zbanujesz mnie za wklejanie linków do innych for ;-) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie ogorkowy sezon albo wakacje w pelni .......odgrzebales posty z prehistorii, przestraszony wtedy jeszcze bylem piekny i mlody ( nostalgiczne westchnienie)
eee tam "odgrzebałeś". nomalnie czytałem po kolei jak leci i znalazłem ;-)
ale nic się nie martw - Jako Siux prezentowałeś się doskonale ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ty byles piekny?????Faktycznie ogorkowy sezon albo wakacje w pelni .......odgrzebales posty z prehistorii, przestraszony wtedy jeszcze bylem piekny i mlody ( nostalgiczne westchnienie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pancer (który pamieta że zdjęcia Szczepana w pióropuszu tez było przez moment na Vortalu :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Pancer (który pamieta że zdjęcia Szczepana w pióropuszu tez było przez moment na Vortalu :wink: )
No przeciez od tamtego czasu na Szczepcia wszyscy mówili Wodzu, przynajmniej do póki się Shawnee nie zarejstrował
Napisano Ponad rok temu
Zdobywam wiedze gdzie sie da, nawet we wrazych federacjach, a co , to zabronione? :roll:No ja dodam, że Szczepan nie tylko zdradza nas :wink: na innym forum ale też dubluje tematy ("idea meguri w aikido") w których szpanuje wiedzą, którą zdobył na drugim forum......no ale tylko najwięksi znawcy i spryciarze zostają modami
Napisano Ponad rok temu
Zabronione jest natomiast zapodawanie tych samych postów (tematów?) na innych forach. Całkiem wyraźnie mówi o tym regulamin, na którego straży stoi MOD.
Napisano Ponad rok temu
Pobieranie wiedzy zabronione? Ależ skąd!
Zabronione jest natomiast zapodawanie tych samych postów (tematów?) na innych forach. Całkiem wyraźnie mówi o tym regulamin, na którego straży stoi MOD.
widzisz irimi - nasz mod to taki bardziej.... KojakMOD a tamten to jakiś SiuksMOD.
Chyba się nie liczy takie coś ;-)
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ęeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to nic nowego przecież i taki avatar O'Mod, miał też tu na VB, w czasach kamienia łupanego czyli bardzo dawno temu.
no jasne - Mod za Modem zawsze murem.... układ jakiś czy co?
:wink: :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Grupa Trzymająca Władzę. Masz te 17.5 miliona?
to zależy.... 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
RyMoWaNkO!!!!!
- Ponad rok temu
-
Fundacja Twardziele
- Ponad rok temu
-
Aikido, gdzie i jak?