BARDZO PROSZĘ O POMOC:(
Napisano Ponad rok temu
BARDZO PROSZE O POMOC:)
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Mam jeszcze wątpliwosci:
- weglowodany=cukry- słodycze, napoje...
- tłuszcz- olej, masło, smażone potrawy...
- a w czym jest bialko oprocz sera bialego, piersi z kurczaka, tuńczyka
-co do aktywnosci fizycznej to tyle co w-f, chodzenie 8km dziennie
- czytałam " Jak biegać, jak się zabrać do biegów" ale jestem uczennica- moge biegac tylko w weekend-czy to wystarczy?? i skad mam wiedziec jaki mam puls jak biegne??
A najgorsze jest to, że ja nie wiem co mam jesc:( i nie rozumiem, gdy piszecie tajemnicze nazwy^^ a ja nie wiem co sie dokładnie pod nimi kryje:( czy mogłbyś mi pomóc;)
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(..) Ps: nie wszyscy faceci lubia chudzielce i anorektyczki, a ja jestem zdania ze kochanego ciala nigdy za wiele hehe.
Dokładnie, może nie jest tak źle jak uważasz. zresztą jeszcze rośniesz i jak dojdzie Ci kilka cm wtedy będzie ok:)
wrzuć jakieś foty, ocenimy
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, może nie jest tak źle jak uważasz. zresztą jeszcze rośniesz i jak dojdzie Ci kilka cm wtedy będzie ok:)
wrzuć jakieś foty, ocenimy
nie wiem czy tak można:) Ale nie wiem jak je powstawiać więc po prostu podam link na nk^^
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
PS. ja juz nie rosnę o 6 podstawowki:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz inaczej by to wyglądało jak Byś Była wyższa, niestety ale niskie osoby (bez obrazy proszę) mają większą tendencję do tycia Xandar mądrze piszę... tylko ja bym doprowadzał mięśnie do katabolizmu... A tak na marginesie to dobrze jest ja nie wiem czym Ty się przejmujesz I piszę to zupełnie szczerze
PS. Fajne foty
Napisano Ponad rok temu
Na tej focie widać coś: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiesz inaczej by to wyglądało jak Byś Była wyższa, niestety ale niskie osoby (bez obrazy proszę) mają większą tendencję do tycia Xandar mądrze piszę... tylko ja bym doprowadzał mięśnie do katabolizmu... A tak na marginesie to dobrze jest ja nie wiem czym Ty się przejmujesz I piszę to zupełnie szczerze
PS. Fajne foty
Bardzo dziękuje:) ale co to znaczy do katabolizmu ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przedstawię Ci ten proces w moim streszczonym rozumowaniu Aby mięśnie rosły powinno się im dostarczać białek, węgli i tłuszczy... jeśli się im tego nie dostarcza to białka mięśniowe zaczynają się rozpadać... A co za tym idzie mięsień staje się mniejszy... Bez odpowiedniej ilości węgli i tłuszczu organizm zaczyna słabnąć, spowodowane jest to zwyczajnym wyczerpaniem się źródła energii, ale aby jakoś funkcjonować organizm będzie sięgał to co ma czyli w pierwszej kolejności po tłuszcz a potem po białka... Mam nadzieje że Ci to jakoś wytłumaczyłem
Tak już chyba jasne bardzo dziękuje Tylko co ja będę jadła
Napisano Ponad rok temu
Jak to Ktoś kiedyś powiedział: "Aby schudnąć trzeba jeść to co się jadło, tylko dwa razy mniej".Tak już chyba jasne bardzo dziękuje Tylko co ja będę jadła
Napisano Ponad rok temu
Daj spokój, niezla laska jestes i chyba sama sobie wmawiasz ze wygladasz jakos nie tak jak powinnas XD. Ps. ten twoj chlopak to rzeczywiscie niezly suchar (ale jak to mowiła moja kolezanka "widzieliscie kiedys zeby dobry kogut byl tłusty" ) heheAHA i oceńcie szczerze hehe moze nie bede płakać
Napisano Ponad rok temu
Ja bym zostawił tak jak jest
A głodzić się nie warto (moja siora próbowała niby schudła, ale utrzymywało się to tylko przez pewien czas a później znowu wróciła do dawnej formy)
Możesz zawsze sobie kupić tabletki które przyśpieszają przemianę materii
Ale ja bym zostawił tak jak jest bo jest dobrze
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.
Napisano Ponad rok temu
Ja patrzę na twoje fotki to nie wiem, gdzie ty się doszukałaś tych niedoskonałości ;/
Ja bym zostawił tak jak jest
A głodzić się nie warto (moja siora próbowała niby schudła, ale utrzymywało się to tylko przez pewien czas a później znowu wróciła do dawnej formy)
Możesz zawsze sobie kupić tabletki które przyśpieszają przemianę materii
Ale ja bym zostawił tak jak jest bo jest dobrze
dziękuję wszystkim za komplementy ;P cieszę się, że są na świecie jeszcze mężczyźni, którzy nie lubią wieszaków ;D
Napisano Ponad rok temu
"wieszaków" nie ma za co złapaćdziękuję wszystkim za komplementy ;P cieszę się, że są na świecie jeszcze mężczyźni, którzy nie lubią wieszaków ;D
Napisano Ponad rok temu
Poza tym dziewczyny które sa troszke przy kosci maja wiekszy apetyt na sex (naukowo udowodnione), a zabawic sie to chyba kazdy lubi."wieszaków" nie ma za co złapać
Napisano Ponad rok temu
Pewnie że każdy lubi a w szczególności sexoholik peperPoza tym dziewczyny które sa troszke przy kosci maja wiekszy apetyt na sex (naukowo udowodnione), a zabawic sie to chyba kazdy lubi.