Nitrobolan 2 -co do tego...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nitro II, ale tego nie ma w kapsulkach...nitro II rozni sie od 1 tym, ze jest wlasnie w proszku
...........chyba..............
Napisano Ponad rok temu
nitro II rozni sie od 1 tym, ze jest wlasnie w proszku
hehehe no co ty....nitrobolan II ma owiele lepszy skład od jedynki a co do proszku to mam nadzieje że się mylisz i że są w kapsułkach :roll:
Napisano Ponad rok temu
nitro II na bank nie ma w tabletkach...i dlatego mi sie wydawalo, ze rozna sie tylko postacia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nitro II rozni sie od 1 tym, ze jest wlasnie w proszku
hehehe no co ty....nitrobolan II ma owiele lepszy skład od jedynki a co do proszku to mam nadzieje że się mylisz i że są w kapsułkach :roll:
TREC NitroBolon II Powder 500 g
Powder=proszek.
Czy ktos to brał? Faktycznie sa takie szybkie efekty i jest to bezpieczne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zjedz to z innym stackiem, masz tego pelno
Ale np.z jakim??
Napisano Ponad rok temu
ja osobiście wole w tabletkach odżywki więc zamierzam kupic nitrobolon tak jak wczesniej wspominałem opakowanie 300 kaps.do tego kreatyne coś na przyswajanie i dalej niewiem co jeszcze moge dokupic żeby można jeść to wszystko na raz ze soba i żeby szło.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cell Pump- tani i dobry
Mam ochote w koncu sprobowac kreatyny, ale gdy to czytam to sie boje o własne zdrowie :-)
Jednocześnie, cząsteczki jabłczanu ułatwiają produkcję rodników fosforanowych, wiązanie ich z kreatyną i syntezę aktywnej anabolicznie i ergogenicznie fosfokreatyny. Pierwszy etap organicznej syntezy fosfokreatyny przebiega w nerkach. Tutaj z cytruliny powstaje arginina, która reaguje z glicyną, z proteolizy lub betainy, i wytwarza glikocjaminę.
Napisano Ponad rok temu
to byl zart rozumiem ???? 8OCell Pump- tani i dobry
Mam ochote w koncu sprobowac kreatyny, ale gdy to czytam to sie boje o własne zdrowie :-)Jednocześnie, cząsteczki jabłczanu ułatwiają produkcję rodników fosforanowych, wiązanie ich z kreatyną i syntezę aktywnej anabolicznie i ergogenicznie fosfokreatyny. Pierwszy etap organicznej syntezy fosfokreatyny przebiega w nerkach. Tutaj z cytruliny powstaje arginina, która reaguje z glicyną, z proteolizy lub betainy, i wytwarza glikocjaminę.
a to co oni tam pisza to malo kto rozumie...wazne, ze dziala i pisior staje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
kreatyna jest najlepiej sprzedajaca sie odzywka na swiecie w tej chwili, dlaczego chyba nie trzeba juz pisac. Poza tym kreatyna wystepuje naturalnie w naszym organizmie w miesniu szkieletowym, wiec jej suplementacja to po prostu zwiekszenie jej zawartosci - a jak ktos nie je miesa, to tym bardziej dobre jest jej stosowanie! Mniam mniam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
POMOCY !!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
PORA TRENINGU??
- Ponad rok temu
-
BIAŁKO
- Ponad rok temu