Kumite w shotokanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czym jest gohon kumite czy kihon ippon kumite to wiem, ale jak wygląda jiyu ippon kumite oraz jiyu kumite?
jiyu ippon kumite wyglada podobnie jak kihon ippon kumite, tylko robisz wszystkie ataki i bloki w ruchu ( znaczy poruszasz sie, ty i partner, jak w walce, zapowiadasz atak i....jedziesz z koksem )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pfff... ja zdaje na 4 kyu a do tego mi trzeba kihon ippon kumite (kontratak uchi lub keri) - o tym mam 100% pojecie i bardzo dobrze opanowane to, ale z ciekawosci pytam jak jest jiyu bo kolega zdaje na 3 kyu i nie wie tak dobrze . Jakaś Ty wszystko wiedząca od razu lol a nie mozesz najpierw spytac na ktory stopien zdaje?No to jak Ty chcesz zdać ten egzamin skoro nawet nie wiesz jak pewne elementy wyglądają... ? . Lepiej sobie odpuść :?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Pfff... ja zdaje na 4 kyu a do tego mi trzeba kihon ippon kumite (kontratak uchi lub keri) - o tym mam 100% pojecie i bardzo dobrze opanowane to, ale z ciekawosci pytam jak jest jiyu bo kolega zdaje na 3 kyu i nie wie tak dobrze . Jakaś Ty wszystko wiedząca od razu lol a nie mozesz najpierw spytac na ktory stopien zdaje?No to jak Ty chcesz zdać ten egzamin skoro nawet nie wiesz jak pewne elementy wyglądają... ? . Lepiej sobie odpuść :?
ja bym z miejsca oblal za cos takiego ze ktos nie wie podstawowych rzeczy, no ale jeszcze egzaminatorem nie jestem
jiyu bo kolega zdaje na 3 kyu i nie wie tak dobrze .
a potem sie ludzie dziwia ze zle sie mowi o shotokanie jak takie asy zdaja na 3 kyu....
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
a tak wogole to o co chodzi z tym kunite czy jakos tak, bo nie wiem o czym mowicie >> co to jest to ju imnpon kunite?? pomocyKarate_koks ale na szczescie jest kilku takich Asow ja MY
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla ekpiy WSI 8)
Napisano Ponad rok temu
I za nieznajomość japońskiego!ja bym z miejsca oblal za cos takiego ze ktos nie wie podstawowych rzeczy, no ale jeszcze egzaminatorem nie jestem
Jeśli będziesz egzaminatorem to zmienisz zdanie - kapucha.
Napisano Ponad rok temu
Karate_koks ale na szczescie jest kilku takich Asow ja MY
Pozdrowienia dla @ll
hmm, nie ma to jak skrommnosc widze
Napisano Ponad rok temu
Ale to oczywiscie wszysto w zartach:)
Pozdrowienia dla @ll
Napisano Ponad rok temu
Wiedzialem ze mi to wypomnisz:P
Ale to oczywiscie wszysto w zartach:)
Pozdrowienia dla @ll
wiem przeciez
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o osobe zdajaca na 3 kyu to nie moja wina ze nie umie chyba nie? Ja zawsze sie ucze tego co trzeba.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kaicho Tadashi Nakamura w Polsce
- Ponad rok temu
-
Karate a wiek
- Ponad rok temu
-
jak???
- Ponad rok temu
-
Happoren, Aragaki Seisan, Aragaki Niseishi, Yara Kusanku
- Ponad rok temu
-
WALKA KONTAKTOWA - od kiedy?
- Ponad rok temu
-
Chiyako Oyama...
- Ponad rok temu
-
Szlag człowieka trafia...apel do moderatorów i użytkowników!
- Ponad rok temu
-
Seminarium: Shihan Peter Brockers
- Ponad rok temu
-
zawody w zielonej górze
- Ponad rok temu
-
OK Kata
- Ponad rok temu