ogarnijcie tego skurw**yna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zwykły fiut, tchórz, zaatakował kompletnie bezbronną osobę... Z resztą nie wiemy nawet czy przeżyła ten atak...
Nie wiem za bardzo, jak ten temat pasuje do działu ULICA, ale mniejsza
Pozdrawiam, Pitt
Napisano Ponad rok temu
Takiego typa powiesic za jaja i uciac mu rece zeby juz nie kradł wiecej
Napisano Ponad rok temu
sam będziesz ręce ucinał?Co za gnojek
Takiego typa powiesic za jaja i uciac mu rece zeby juz nie kradł wiecej
coś ci powiem, dziecku, które w iranie ukradło bochenek chleba zgnieciono rękę samochodem, JanuszP chyba gdzies fotki umieszczał
Napisano Ponad rok temu
Spoko ale dziecko z Iranu kradnace chleb a skurwiel bijacy staruche to dwie rożne sprawy.coś ci powiem, dziecku, które w iranie ukradło bochenek chleba zgnieciono rękę samochodem, JanuszP chyba gdzies fotki umieszczał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
takiego skurwiela osobiście bym rozwalił. I radze sie zastanowić zanim udacie sie na zakupy
Napisano Ponad rok temu
Matko, który raz?! To już było z trzy razy chyba na tym forum :? . I nie dotyczy tematu pobitej staruszki. Nie dotyczy też handlu sierścią w krajach rozwiniętych.a zobaczcie to (ostrzegam że filmik jest drastyczny, chociaż dotyczy zwierząt)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
takiego skurwiela osobiście bym rozwalił. I radze sie zastanowić zanim udacie sie na zakupy
Napisano Ponad rok temu
Od wymierzania sprawiedliwości jest prawo. Facet powinien iść do ciupy na tyle ile przewiduje ustawa i koniec. znając życie, dzięki tej kamerze szybko chuja ujęto.Spoko ale dziecko z Iranu kradnace chleb a skurwiel bijacy staruche to dwie rożne sprawy.
coś ci powiem, dziecku, które w iranie ukradło bochenek chleba zgnieciono rękę samochodem, JanuszP chyba gdzies fotki umieszczał
Ten, który obcna ręke jest takim samym skurwielem jak ten koleś z filmiku.
Napisano Ponad rok temu
Ten, który obcna ręke jest takim samym skurwielem jak ten koleś z filmiku.
Moze i egzekutor to skurwiel bo nie kazdy sie nadaje na ta fuche ale przynajmniej robi cos pozytecznego a chuj ktorego straci juz wiecej nikogo nie zabije a rodzina zabitego nie musi łozyc na utrzymanie oprawcy.
Zostawmy juz ten Iran i obcinanie rąk bo ten rejon jest pojebany i zacofany pod wieloma wzgledami. Nie obcina sie rak za kradziez chleba ale tu mamy kolesia ktory zasluguje na kare śmierci.
Facet powinien iść do ciupy na tyle ile przewiduje ustawa i koniec. znając życie, dzięki tej kamerze szybko chuja ujęto
Pierdole ustawy ktore takiemu pozwalaja życ. Chuj wykazał sie szczególnym okrucieństwem i nawet jesli babcia przezyla powinien odpowiadac jak za morderstwo Równie dobrze mogla wywalic kite bo jakiegos zwierzaka troche poniosło. Przepraszam ale dla mnie takie cos nie ma prawa by życ.
"W każdym normalnym kraju te skurwysyny bylyby juz ścierwem".
Napisano Ponad rok temu
A ten skurwiel poprostu pojdzie siedziec.
Czy wiadomo czy ta staruszka przezyła ??
Napisano Ponad rok temu
Pierdole ustawy ktore takiemu pozwalaja życ. Chuj wykazał sie szczególnym okrucieństwem i nawet jesli babcia przezyla powinien odpowiadac jak za morderstwo Równie dobrze mogla wywalic kite bo jakiegos zwierzaka troche poniosło. Przepraszam ale dla mnie takie cos nie ma prawa by życ.
a zabił byś go osobiście czy zrzucił byś tą odpowiedzialność na kogoś innego ?
zapewniam cię że brutalny gwałt jest na pewno bardziej drastyczny od tego pobicia albo pijak znęcający się codziennie nad swoją żona i dziećmi ale takich rzeczy raczej nie obejżysz w sieci a sprawcy tych czynów jakoś nikt nie uśmierca za to często sędzia daje im zawiasy to jest moim zdaniem bulwersujące
brutalnych przestępstw jest mnustwo jak by za każde z nich zabijać sprawce dużą część więźniów trzeba by uśmiercić
ale na przykład wymierzanie kar cielesnych było by ciekawym pomysłem tylko czy ci wymierzający nie byli by podobnymi degeneratami jak karani
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem twoją złość , ale należy pamiętać, że nas od takich bydlaków odróżnia moralność. Facet zasłużył na najgorsze, ale karając gościa np. poprzez brutalny mord zniżylibyśmy się do jego poziomu.Pierdole ustawy ktore takiemu pozwalaja życ. Chuj wykazał sie szczególnym okrucieństwem i nawet jesli babcia przezyla powinien odpowiadac jak za morderstwo Równie dobrze mogla wywalic kite bo jakiegos zwierzaka troche poniosło. Przepraszam ale dla mnie takie cos nie ma prawa by życ.
Co masz przez to na myśli? Kraj, w którym miażdży się ręce dziecku kradnącemu bohenek chleba?Cytat:
"W każdym normalnym kraju te skurwysyny bylyby juz ścierwem".
Prawo nie może ustępować przed bezprawiem. Poza tym śmierć jest zbyt litościwą karą, bo przecież gość nic nie będzie później czuł. Bardziej brutalnie będzie jeśli w kiciu udrożnią mu odbytnicę :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozbrojenie psychiczne
- Ponad rok temu
-
wykrakałem :( ... wstyd mi
- Ponad rok temu
-
baton
- Ponad rok temu
-
s*******y
- Ponad rok temu
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu
-
Charyzma i pewność
- Ponad rok temu
-
KO
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator (?)