ogarnijcie tego skurw**yna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy dorwali gościa...na pal go powinni nadziać :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz co nim kierowało? To nie jego wina, że w Francji nie dostanie pracy i będzie głodował, albo, że w USA jest uzależniony od jakiegoś gówna produkowanego w Afganistanie.Jebana malpa.
Napisano Ponad rok temu
Nic nie tłumaczy tłuczenia w brutalny sposób osoby, która jest zdecydowanie słabsza i bezbronna. Okradanie jej.
Do kasacji gnojek, że inaczej nie powiem.
Zabiłbyś zwierze, a pójdziesz siedzieć za człowieka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skąd wiesz co nim kierowało? To nie jego wina, że w Francji nie dostanie pracy i będzie głodował, albo, że w USA jest uzależniony od jakiegoś gówna produkowanego w Afganistanie.Jebana malpa.
Serio tak myślisz A nie uważasz że mógł sobie wybrać leprzy cel, taki który się umie bronić Jak myślisz dlaczego akurat ledwo mobilna staruszka Bo to koleś z jakiś slamsów jakich pełno we wszystkich krajach, a jedyne co potrafi to kraść i rabować... Zresztą akcja wyraźnie sprawiła mu przyjemność, on jej nie okradał tylko katował, a okradł tylko i wyłącznie przy okazji. Już jak jej zabrał kase i wszystko co miała to nawet wtedy bił ją dalej...
Ale z tym, że określenie "Jebana małpa" jest nietrafne to się zgodze... Obrażacie biedne małpy, bo ja nie słyszałem żeby zwierzęta się tak zachowywały... Zwierzęta na drabinie intelektualnej i społecznej są wyżej, wielokrotnie wyżej niż ten typ.
Napisano Ponad rok temu
no, nie jasne że nie jego wina. to moja wina. no niech mnie...Skąd wiesz co nim kierowało? To nie jego wina, że w Francji nie dostanie pracy i będzie głodował, albo, że w USA jest uzależniony od jakiegoś gówna produkowanego w Afganistanie.
czy ty myślisz choć trochę...
pracowałeś kedyś na zachodzie? ja tak. w obcym kraju, a jednak dałem radę nie napadając staruszek. więc nnie pieprz mi tutaj, że jak taki tępak nie umie sobie znaleźć pracy, to nie jest jego wina. we francji edukacja jest darmowa, łącznie ze szkolnictwem wyższym. w wielkiej brytanii gmina płaci najbiedniejszym za studia. a w stanach niech skubaniec idzie do armii. ciekawe czy jak twoja matkę/ babcię jakis śmieć tak pobije też stwierdzisz, że to nie jego wina, bo w sumie nie miał wyboru.
Napisano Ponad rok temu
Dobra powiedzmy ze mial umierajace dziecko i potrzeboowal na leczenie... jednak nie musial jej tak katowac mysle ze dobrze by krzyknal a babcia sama by mu oddala torebke, nie wydaje mi sie zeby ta babcia juz po pierwszym uderzeniu miala nadal "silny uscisk" i nie puscilaby torebki przy mocniejszym pociagnieciu.
Napisano Ponad rok temu
A nie uważasz że mógł sobie wybrać leprzy cel, taki który się umie bronić
Buhahaha Widziałeś kiedyś honorowego rozbojarza, który napada tylko silniejszych od siebie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A nie uważasz że mógł sobie wybrać leprzy cel, taki który się umie bronić
Buhahaha Widziałeś kiedyś honorowego rozbojarza, który napada tylko silniejszych od siebie?
Nie... To była ironia :roll:
Napisano Ponad rok temu
w co uwierzyc?
W honorowych bandytów, kurde,m wżyciu sie nei spotkałem żeby kolesie którzy kroją ludzi narazili sie w miare równym układzie. I z własnego doświadczenia tweż coś o tym wiem - szukają słabych, a nie przeciwnika. Polują na ofiary.
Napisano Ponad rok temu
Czy to my jesteśmy tak naiwnii ...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozostaje liczyć na to że poniesie konsekwencje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozbrojenie psychiczne
- Ponad rok temu
-
wykrakałem :( ... wstyd mi
- Ponad rok temu
-
baton
- Ponad rok temu
-
s*******y
- Ponad rok temu
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu
-
Charyzma i pewność
- Ponad rok temu
-
KO
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator (?)