[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
napisze zaraz do goscia , moze jeszcze ma jakies sztuki choc na podanym przez ciebie thread stoi " Out Of Stock "...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
LUXEON LOTTERY... :twisted:odnosnie porownania L1P i L1T...
moje osobiste spostrzezenia sa takie:
L1P ma ladniejsza barwe swiatla
L1T ma ladniejsza barwe swiatla na zasilaniu 3V
...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
LUXEON LOTTERY... :twisted:odnosnie porownania L1P i L1T...
moje osobiste spostrzezenia sa takie:
L1P ma ladniejsza barwe swiatla
L1T ma ladniejsza barwe swiatla na zasilaniu 3V
...
Napisano Ponad rok temu
Niekoniecznie. Spotkałem się już z ruskimi diodami SMD, które przy odpowednich parametrach (1A) były cieńsze, tyle że szersze od typowych (stosowane gdzieś w technice wojskowej i czasem dostępne na bazarach), ponadto można pokombinować z opiłowaniem obudowy diody. O ile nie dojdziesz do złącza to nie uszkodzisz. Ryzyko finansowe minimalne, bo zwyłe krzemówki to w końcu taniocha, a wytrzymałość mechaniczna takiej pastylki po zalaniu żywicą powinna być wystarczająca. Sam laminat można dostać naprawdę cienki. Mam nawet gdzieś jakieś resztki takiego w domu, więc może się i pokuszę, by zrobić taką testową pastylkę. Muszę połazić za takimi ruskimi diodami. Oczywiście sparwa zabezpieczenie akumulatora pozostaje nadal otwarta tyle, że można wpakować trochę droższy, ale dostępny zabezpieczony o napięciu 3,7V bez ryzyka uszkodzenia czy uwaleniu żywotności LUXEONA w latarce.Obawiam się, że dioda przystosowana do zniesienia tego prądu, bez wydalania dużej ilości ciepła, będzie trochę duża - min. 2mm średnicy i to przy założeniu, że płytki mogą działać jako radiator odprowadzający ciepło. To + zabezpieczone akumulatory daje pewnie min. 4-5mm więcej niż zwykły AA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem gotowy podeslac mojego L1T do testu.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu