sen
Napisano Ponad rok temu
wczoraj bylem na imprezie, wrocilem do domu, zasnąłem i już nad ranem jak kac zaczynał swoje niszczycielskie działanie to sniło mi sie ze jestem na jakims treningu i pije hektolitry wody i taka mi to przyjemnosc sprawialo ze szok ale nie wiedzialem dlaczego a rano jak sie obudzilem... wszystko stalo sie jasne pierwszy ruch to butelka 5 l i przyjemnosc byla taka sama jak we snie
Napisano Ponad rok temu
Natomiast ja polecam pifko, bo zaraz po nim chce mi sie okropnie kimac :-)
Brak wysilku przed snem? A co powiedziec na barabara, po ktorym oczy same sie kleja do snu zimowego?
Napisano Ponad rok temu
dobry jest wlasnie wysilek fizyczny
ogladanei tv itd
ksiazka
a jak jzu nie mozemy zasnac to nie starac si ena sile tlyko poprostu polezec sobie az w koncu si ezasnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre są . Śpie jak zabity a wszystkie problemy ulatują z mojej czachy .
Tylko nic się nie sni :-) .
Na sen dobre jest czytanie kodeksu cywilnego ( po paru stronach juz chrapie ) albo coś z rachunkowości . KAżdy przy tym odpłynie :twisted: .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s.telewizora w mieszkaniu nie mam;-]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to po prostu musisz przyzwyczaić organizm do określonej pory snu, czyli nieważne czy chce ci się spać czy nie to kładź się do łóżka, o stałej porze, najwyżej jakąś książkę lub gazetę do poduszki, ale tu też trzeba się pilnować, np. maksymalnie 30 minut czytania, no i potem światło zgasić i postarać się zasnąć, czyli najlepiej przestać myśleć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga w moim przypadku jest tak, ze jak pracuje to sypiam po 7 godzin i tak organizm jest przyzwyczajony, ze nawet jakbym chcial "pognic" w lozku w niedziele dluzej to se ne da :-) Natomiast jak mam przerwe w pracy, ktora czasem trwa i pare miesiecy to odzwyczajam sie od porannego wstawania i sypiam aktualnie do 10 rano, zasypiajac o polnocy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wlasne tempo
kilkanascie minut medytacji
i spisz jak dziecko
i zawsze jak wstaniesz po takim snie to jestes wypoczety
a co do tego krotkiego snu
koles ktory mnie trenowal
spal po 4-5 godzin max
chyba pozostalosci po jego szkoleniu w fokach
Napisano Ponad rok temu
To to zawsze we wszystkim pomagaAlbo dobry seksik :-)
Natomiast ja jakoś tak mam, że czasami potrafię usnąć pomimo, że jakoś specjalnie mi się nie chcę. Kładę się na łóżku, jakoś uspokajam myśli i zasypiam.
Kiedy indziej natomiast, potrafi mi się niby chcieć spać, kładę się i nie mogę przez godzinę zasnąć. Próbuję coś robić... cały czas chce mi się spać... kładę się i nie usypiam :?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sklepy on-line z odżywkami
- Ponad rok temu
-
PISZCZELE... NOGI... BÓL...
- Ponad rok temu
-
Odciski
- Ponad rok temu
-
CZY TRENOWAĆ TAK JAK BRUCE???
- Ponad rok temu
-
Naciągnięty mięsień
- Ponad rok temu
-
drętwienie ręki, uczucie zimna
- Ponad rok temu
-
następstwa urazów gałek ocznych
- Ponad rok temu
-
worek dla poczatkujacego??
- Ponad rok temu
-
Sztanga-pytanko
- Ponad rok temu
-
Jak sensownie połączyć trening na siłowni z mma?
- Ponad rok temu