PISZCZELE... NOGI... BÓL...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz sprobowac masci z arnika, tabletki TraumeelS, Arnica Montana 30, moczenia w bardzo zimnej wodzie, trzymania do gory zeby krew splynla itp.
No i z kazdym rokiem obijania bedzie sie robilo coraz mniej U mnie tak jest. A potem wyrosna Ci guzy i inne ciekawe rzeczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie prawdziwie twardzi zawsze walcza bez ochraniaczyA może walczyłaś bez ochraniaczy?
Jak jest taka poobijana to na pewno ich nie bylo. IMHO im mocniejszy kontakt, tym wiecej ochraniaczy potrzeba, do treningu, bo potem konczy sie jak wyzej widac
Napisano Ponad rok temu
a ochraniacze byly?
Napisano Ponad rok temu
Przeczekamy, ale mam nadzieję że to do zawodów zejdzie, przynajmniej ból ustąpi, bo jak nie to będzie kiepsko.
Napisano Ponad rok temu
co to jest ten grzebien na goleniach?? Thaibokserzy tez to maja?
Napisano Ponad rok temu
sory! NIE BIC! ale....
no grzebien ze mozna sie noga czesac jak masz czupryne!! nie wiesz co to grzebien?? a tak powaznie to przejedz sobie po goleniu!! jesli dostales pare razy w golen albo wogole walczysz na full to na pewno masz GRZEBIEN takie wybrzuszenia mozna by powiedziec hehe
Napisano Ponad rok temu
Opuchlizna zejdzie, ale ( nie chce straszyc ) jak jest mocno stluczone to potrafi bolec przez kilka tygodni, mailem tak niestetyPrzeczekamy, ale mam nadzieję że to do zawodów zejdzie, przynajmniej ból ustąpi, bo jak nie to będzie kiepsko.
Ochraniaczy trzeba uzywac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie - tajbokserzy nie maja grzebieni bo sparują w ochraniaczech - BO SA MIEKKCY!!!!sory! NIE BIC! ale....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odciski
- Ponad rok temu
-
CZY TRENOWAĆ TAK JAK BRUCE???
- Ponad rok temu
-
Naciągnięty mięsień
- Ponad rok temu
-
drętwienie ręki, uczucie zimna
- Ponad rok temu
-
następstwa urazów gałek ocznych
- Ponad rok temu
-
worek dla poczatkujacego??
- Ponad rok temu
-
Sztanga-pytanko
- Ponad rok temu
-
Jak sensownie połączyć trening na siłowni z mma?
- Ponad rok temu
-
PROSZĘ O POMOC (ból pleców) !!!
- Ponad rok temu
-
Nawierzchnia... ??
- Ponad rok temu