Seminarium z Yasuno Masathosi shihan (7 dan aikikai).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
. Można już zacząć narzekać na zróżnicowanie cen biletów . Reszta informacji [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .
Zamiast narzekać lepiej szybko się zapisać do PFA 8)
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw bowiem jestem czy była to kontruktywna propozycja, czy też wypowiedź
"ДЛЯ ПОДДЕРЖАНИЯ РАЗГОВОРА"... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No co Ty? W innym wątku pisali, że w PFA "dany" rozdają, a Ty się będziesz targował? 8OWszystko zależy od "oferty"...
Wszelkie podobieństwo do informacji o rozdawaniu samochodów na pl. Czerwonym czysto przypadkowe! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie "rozdają"... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję, już byłem i mi wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
...dla tych co nieco mniej lubią AIKIDO japońskich shihanów, można skorzystać z alternatywnej propozycji i spędzić 24 czerwca nad drugą co do wielkości rzeką Polski... ;-) Koników nie będzie, ale inne atrakcje owszem.
Tylko nie roztrząsać proszę tego zjawiska, bo przecież każdy wybierze to, co lubi i co jemu najbardziej się przysłuży...
Jaki ten świat aikido bywa zaskakujący... 8O
Nie traćmy jednak wiary, wszak przyszłość jest w ruchu... ;-)
PS. Oczywiście niedzielnym rankiem możliwy jest szybki przejazd znad jednej rzeczki nad drugą... 8)
Napisano Ponad rok temu
No cóż - zdaje się, że zaczyna obowiązywać, znana z dyplomacji, zasada wzajemności...można skorzystać z alternatywnej propozycji i spędzić 24 czerwca nad drugą co do wielkości rzeką Polski...
Działanie to rozumiem, ale nie popieram...
Napisano Ponad rok temu
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Fidelowi...No cóż - zdaje się, że zaczyna obowiązywać, znana z dyplomacji, zasada wzajemności...
Działanie to rozumiem, ale nie popieram...
Napisano Ponad rok temu
Yasuno sensei prowadził treningi bardzo dynamiczne - sporo ruchu, przy czym sam sie przy prezentacjach nie oszczędzał. Mało kihonu, sporo form ruchowych majacych obrazować ideę kokyu i irimi - dość czytelne. Przerwy na prezentacje były może nieco za długie (kolana!), ale uzasadnione.
Impreza była dobrze zorganizowana, jedyne co mnie martwi, to skrócenie, na kolejnym juz stażu, treningów. Mam nadzieję, że to się nie stanie normą (no wiecie, płacę dziewięć dych i chcę mieć full serwis )
Napisano Ponad rok temu
No ale wtedy mlody byl :wink: mam nadzieje ze od tamtej pory troche poziom podciagnal 8)
Napisano Ponad rok temu
Wracając do stażu: sporo miejsca na macie (upał odstraszył ludzi?), dłuuugie rozgrzeweczki na pierwszych trenigach (ach to rozciaganie). No i wsjo inne jak Jaded napisał.
No i...
Czy jest ktoś kto był na tym staży, a dla sensei Masatoshi nie miał okazji być uke? :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą ciekawy to naród ci Japończycy. Najczęsciej fotografujący na świecie, a nie lubiący "pozować" do fotek... 8)
PS. Sory za byki i przekręcenia w poprzednim poście. Ach ten cudowny brak edycji... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Nosiłem malutki aparacik pod hakamą... :wink:Wodzu, robiliście nielegalne fotki? 8O
Te zdjątka co prawda z treningiem nie mają wiele wspólnego, ale nawiązują do azjatyckich klimatów :wink: Nie mogłem się oprzeć.....
Napisano Ponad rok temu
Współczuję wodzu... Ale swoją drogą podziwiam odwagę, tak otworzyć się na publicznym form... ;-)Nosiłem malutki aparacik pod hakamą...
irimi - zatroskany o "malutki aparacik" kolegi wodza :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zmiana godziny stażu z G.Savegnago w sobotę !!!
- Ponad rok temu
-
Najśliczniejszy instruktor..
- Ponad rok temu
-
Staż z Asai sensei
- Ponad rok temu
-
Najlepszy mistrz
- Ponad rok temu
-
Filmy z Tomiki aikido.