Mam fotki i film z treningow,egzaminow i pokazow..mala obrobka :wink: (lekkie zwiekszenie predkosci itp.) :wink: i nikt sie nie przyczepi ze to balety :wink:
No to zamieść filmy Pokazy shihanów były superowe.
A jak wypadły egazminy ?
Napisano Ponad rok temu
Mam fotki i film z treningow,egzaminow i pokazow..mala obrobka :wink: (lekkie zwiekszenie predkosci itp.) :wink: i nikt sie nie przyczepi ze to balety :wink:
No to zamieść filmy Pokazy shihanów były superowe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh, może założymy osobny temat z giełdą filmów i zdjęć ze stażu? Też mam filmy z egzaminów i pokazów i jak pamiętam, to było tam więcej kamer niż w Cannes wokół czerwonego dywanu po którym wchodzą gwiazdy, więc może jeszcze ktoś by się dorzucił.
Filmów z treningów nie mam, niestety nie było kogo posadzić na trybunach z kamerą a jakoś uważam poruszanie się po tatami ze sprzętem innym niż służący do treningu za skrajny przejaw braku szacunku dla sensei. Może innym to nie przeszkadza, ale mnie strasznie drażnili ludzie biegający z kamerami i aparatami w czasie prezentacji technik przez mistrzów
Dziwię się zresztą dlaczego tylko Asai Sensei zabronił filmowania przez uczestników zajęć.
Napisano Ponad rok temu
Pmasz, wszystko sie wydalo, walisz silowe, to juz jest prawdziwy KONIEC!
-> Jaded, to co uzywal Fujimoto sensei jak nie sile? :?
Napisano Ponad rok temu
Jeden drobiazg mnie ciekawi: dlaczego Prezydent PFA w liście , który wystosował (miły gest) nie podpisał się jako Prezydent, tylko posłużył sie funkcją jaką pełni w administracji państwowej?
Napisano Ponad rok temu
No niech zgadne, potrzeba pochwalenia sie nowym biurkiem?
Jeden drobiazg mnie ciekawi: dlaczego Prezydent PFA w liście , który wystosował (miły gest) nie podpisał się jako Prezydent, tylko posłużył sie funkcją jaką pełni w administracji państwowej?
Napisano Ponad rok temu
Jurek, tak piszesz jak bym cie nie znal :wink:Oj Szczepciu, pudło! Biurko jest stare. A o powodach czytaj powyżej :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu jest swiat aikido a nie swiat biurokracji, wiec forma nie ma zastapic tresci Ja osobiscie bym uznal za wysoce obelzywe jakby jakis szef federacji aikido podpisal sie jako pierwszy zastepca prezesa kola weteranow zjadaczy kielbasy suszonej. .
Oj Szczepciu, pudło! Biurko jest stare. A o powodach czytaj powyżej :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak tak trochę z innej beczki, z tego co wiem, to w nazwisku Sensei Kanetsuka 'u' jest nieme, podczas gdy na stażu ten miły człowiek mówiący co jakiś czas bez ładu i składu przez mikrofon wymawiał to nazwisko ze sporym naciskiem na to właśnie 'u'.
Jeżeli się mylę to mnie poprawcie, ale jeżeli nie, to czy ktoś kto twierdzi, że zaprasza mistrza juz od 10 lat, nie powinien się nauczyć poprawnie wypowiadać jego nazwisko?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No juz dobra, dobra, tak tylko się zapytałem, zaraz się sępy rzuciłyo bosh.... normalnie już mi się chce żygać od takich durnot.
30 lat aikido w naszym kraju, trzech mega masterów przyjechało, połowa polski zjechała poćwiczyć, a kolega się czepia U w nazwisku.
a jakież do #%^%#^%#^ ma znaczenie, czy było u czy nie było? czy z tego powodu miałeś ograniczoną możliwość przyswojenia, tego co było pokazywane? czy nie daje Ci to spać po nocach teraz?
płakać się chce, jak się czyta te wszystkie bzdurne komentarze, dotyczące bzdurnych tematów i nic nie znaczących detali.
k. (chyba zmęczony bo dający się ponieść nerwom)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szanowny aborygenieByem na tym stażu i musze przyznać że kanetsuc brak jest dydaktyki.Jego sposób przekazania wiedzy jest nie do zrozumienia.Osoby które zdawały na stopnie szczególnie 1dan nie wiedziały co chce aby pokazały.Sposób przekazania był tragiczny,rozmawiając z aikodokami,którzy byli 1 raz że sa zdegustowani jak prowadził swoje zajęcia Kanetsuka,i raczej nie przyjadą następny raz na staz z nim.Sensei Asai pokazał to co proste i piękne,prostote.To co pokazuje Asai Fudzimoto jest bardzo czytelne,i łatwiejsze do przyswojenia.Nikt z osób które nie zdały na pewno nie były obrażone ze nie zdały u nich np.Kryterium ,kto zdał,a kto nie zdał nie było czytelne jedynie jaki mu się podobał zdający. [/center]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu