kradziez policjantow!?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak? A sanitariusze, którzy w swoim czasie uśmiercali ludzi w karetkach przy pomocy pewnego środka? Oni też to robili dla pieniędzy, też pewnie mieli rodziny do utrzymania. Usprawiedliwiasz ich?kazden kradnie jak mu sposobnosc, pies tez jest czlowiek ma zone i dzieciaki, a jak to patrzysz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w takiej sytłacji bym odszukał tego "policjanta" i dał mu batona
zapomniales "z" ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Do reszty sory za offtop.
P.S. Nic nie usprawiedliwi kradzierzy każdy ciągnie jak może, można kombinować ale bez parzesady, a policjant jak bierze taką robote to niech sobą coś reprezentuje.
Napisano Ponad rok temu
Cóż, dla każdego coś dobrego. Dla pana policjanta również :wink:zapomniales "z" ?
Napisano Ponad rok temu
moze zastanow sie dobrze czy napewno policjanci ci ukradni telefon. Ja w to nie wierze.
Moze wypadla i lezy gdzies na ulicy(leżała)
Napisano Ponad rok temu
Cóż, dla każdego coś dobrego. Dla pana policjanta również :wink:zapomniales "z" ?
To była przenośnia ja mu w gębe wy przenieśliście na głowe :D:D
Napisano Ponad rok temu
podalem ci sierny patelmistrzu kiedy koncowe do obciagu, chyba nie. mamuski twojej tez nie spamietalem albo ona calkiem glutna byla horpyna. to na czem do mnie na ty odwijasz lamusie?rzozio sory stary ale nawet jak tam byłeś to frajer ewentualnie koń bo nawet mi na duńczyka nie wyglądasz matole. Za dużo "Symetrii" pacanku sie na oglądałeś. A co do grypsu to każdy prawdziwy za takie coś by sie orzenił a nie w necie takie kity cisł.
Do reszty sory za offtop.
P.S. Nic nie usprawiedliwi kradzierzy każdy ciągnie jak może, można kombinować ale bez parzesady, a policjant jak bierze taką robote to niech sobą coś reprezentuje.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Sea . Za duzo symetrii .
Dobry jesteś rzozio jako atrakcja na forum ale czasami takie pierdoły sadzisz , ze głowa mała .
Napisano Ponad rok temu
Z poważaniem Twój Sea
P.S. Mam szczerą nadzieje że byłeś koniem, być może chociasz smak butów poczujeś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podalem ci sierny patelmistrzu kiedy koncowe do obciagu, chyba nie. mamuski twojej tez nie spamietalem albo ona calkiem glutna byla horpyna. to na czem do mnie na ty odwijasz lamusie?
No niestety ja zaczelem, a inni skonczyli rozio oni maja racje nic nie reprezentujesz najwyzej frajera z bogatej rodziny bo tacy sie najbardziej "gangsterką" podniecaja.
ps. a ta twoja riposta to jak z jakiegos bluzgacza tylko przerobiona, i ogolnie takie teksty w mojej okolicy to u gimnazjalistow mozna uslyszec.
Jeszcze jedno pytanie: wiesz co by powiedzial wujo Mietek mistrz cietej riposty??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu
-
Historyjka, żadna bajka!
- Ponad rok temu