kradziez policjantow!?
Napisano Ponad rok temu
Pewnien czas temu doszło do wypadku w którym zostałem pobity. Wyczołgałem się na chodnik a przechodnie zadzwonili po policje i karetke. Przyjeżdza policja ja z rozwaloną głową, żebrami i pociętymi dłońmi leże na ziemi, a niebieski pyta się mnie gdzie mam dokumenty-mowie mu ze w kieszeni (w tej samej kieszeni byla komórka) On wyciąga dokumenty i z pewnością kome (nie widze tego oczy miałem zalane krwią) lecz "zwraca" tylko papiery osobiste. Wszystko opisałem po zdarzeniu w zeznaniach jak i to ze po pobiciu miałem kome(próbowałem sam zadzwonić na pogotowie) Stąd moje pytanie oficjalne: pewnie nie udowodnie im że to właśnie oni ukradli kome ale czy mam prawo do poznania imion i nazwisk funkcjonaruiszy którzy jako pierwsi stawili się w miejscu zdarzenia. Nieoficjalna odpowiedź: Tak dla własnych celów.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W jak dużym mieście zdarzenia miały miejsce?
Prawo to może i masz, ale wątpię czy Ci podadzą personalia... Będziesz chyba musiał udać się szczebel wyżej, na komisariacie z którego jest złodziej bankowo będą go (ich) kryć...
Napisano Ponad rok temu
Wspulczuje ci ale tak jak napisal scourage tylko na wyzszych szczeblach moga sie tym zajac ale i tak pewnie nic im nie zrobia.
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą to współczuje ci pobicia. Następnym razem będziesz bardziej sceptyczny jeśli chodzi o "pomoc" policjantów.
Napisano Ponad rok temu
zycze Ci odzyskania koma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BSW się takim czymś zajmuje i traktują to b.poważnie .
Tylko zastanów się 2 razy , bo możesz komus narobić strasznych problemów jak to nie oni ...
Napisano Ponad rok temu
2. natomiast personalia policjantów to żaden problem- oni musieli spisać protokół z incydentu do którego masz dostęp a tam widnieją ich nazwiska.
chyba że oni cię znaleźli, a protokół spisywali inni, ale generalnie nie powinni.
przykra sprawa :?
ja w sobote wielkanoncą byłem zatrzymany- miałem 2 telefony, około 300 zł i 2 karty kredytowe i 2 batony. Mi nic nie zgineło, a byłem pod wpływem alkoholu.
Policja jak wszyscy ludzie są różni.
Pozdrawiam policjantów z Opeczeskiej na Ochocie zachowali się jak na policjantów przystało
Napisano Ponad rok temu
a jak zaczniesz robić dym o tą komórkę, a policjantom się przypomni np. że widzieli że to ty rozpocząłeś bójkę?????
to taka tylko moja sugestia, że trudno będzie dojść, równie dobrze mogła ta komórka gdzieś wypaść.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze by było gdyby w tym temacie wypowiedział się jakiś policjant. Powiedziałby czy były już kiedyś takie przypadki itp.
no np. czy sam tak nie robił i to norma dorabiania :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
scourge:
miasto 70 tys. mieszkańców
jet:
ja nigdy na "pomoc" policji nie liczyłem i nie bede liczył!
selvagem:
racja paranoja-ale takich sytuacji sa setki! Tydzień temu Kumpla zatrzymali na wytrzezwiałce- miał zajebistą kurtke. Dziś kurtki nie ma i będzie się sądził. Powiedział mi ze "nie chodzi o samą rzecz tylko zeby im k***a pokazać że nie mogą wszystkiego co ubzdura sie w ich głowach"
dar75:
fakt...nazwe tematu nie za bardzo przemyslałem, chociaż Twoja interpretacja ciekawie brzmi
BatmanHQ:
I właśnie tam to zgłosze ... dzięki żę poleciłeś mi BSW, ja im ku**a nie popuszcze tego tak łatwo!
kontur17:
dziś wiem ze protokuł spisywali inni niż Ci którzy mnie znaleźli ..ciekawe co nie?! Zgadzam się z Tobą nie wszędzie są tylko czarne owce... trafiają sie wporzadku!
mich123, Skylark1987:
nie mogli tego widzieć przyjechali dopiero po wezwaniu... a koma nie mogla mi wypasc, po wszystkim staralem sie zadzwonic na pogotowie i to bylo zaraz przed tym jak wylozyłem sie na chodniku (zeznałem to)
piotrekde1, bachen:
tak czy inaczej ma jedną pensje do przodu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie ja coś takiego napisałem? :roll:jet:
ja nigdy na "pomoc" policji nie liczyłem i nie bede liczył!
Napisano Ponad rok temu
8O Co za skur*syństwo...
W jak dużym mieście zdarzenia miały miejsce?
Prawo to może i masz, ale wątpię czy Ci podadzą personalia... Będziesz chyba musiał udać się szczebel wyżej, na komisariacie z którego jest złodziej bankowo będą go (ich) kryć...
Ma takie parwo , jak oni moga legitymowac nas to czemu ty nie moglbys jego?
Skad amsz wiedziec czy on jest np: prawdziwym Policjantem?
Jesli mu powiesz z eby ci pokazal odznake , ma takie prawo i musi to zrobic
Napisano Ponad rok temu
To ma takie prawo, czy musi to zrobić??? :roll:Jesli mu powiesz z eby ci pokazal odznake , ma takie prawo i musi to zrobic
Napisano Ponad rok temu
Ale jak jesteś pobity i cię boli to raczej nie myslisz o tym tylko o udzieleniu pomocy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shocker
- Ponad rok temu
-
Przeciaganie czasu.
- Ponad rok temu
-
Historyjka, żadna bajka!
- Ponad rok temu