tłuszcz na biodrach
Napisano Ponad rok temu
Przez okres okolo jednego roku schudlem 20 kg i uroslem tez dosc sporo. Teraz mój wzrsot to 187 i 72 kg wagi. Tłuszcz ładnie zszedl z całego ciała, ale dość znaczna jego część pozostała na słynnych już boczkach . Nie wiem jak mam pozbyć sie tego cholerstwa !! Robilem A6W ale bez znaczących rezultatow. Troche mnie to wkurza bo już niedługo wakacje a ja wyglądam jak klepsydra . Znacie może jakieś skuteczne sposoby na pozbycie sie tłuszczu z okolic bioder ??
Aha 2 razy w tygodniu chodze na Kicka i dwa razy na silownie, gdzie staram poprawić się proporcje gornej części ciała, aby jakoś to wyglądało. A może tłuszcz po pewnycm czasie sam sie spali, tak jak w innych miejscach ??
Napisano Ponad rok temu
ale jak Cie to tak frustruje to mozesz uzyc jakiegos spalacza na szybko... np. Thermo Speed z Olimpa.. moze pomoze do lata :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zazroszczę facetom, którzy spojrza w lustro i mówią... no dobrze jest super, ja tez tak chcę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdjecie chyba nienajgorzej wyszło, ale poważnie poczytałam trochę :roll: i wychodzi na to, ze mam parę kilo za dużo więc chyba czas się wziąśc lepiej za siebie. Przeczytałam o 6 Weidera (nawet niezła) ciekawi mnie jak z tym zastosowaniem pójdzie, ale to tylko na brzuszek. Zobaczymy jak mi pójdzie z tymi zmaganiami :?
buziaki :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obliczyłam to BMI i wychodzi na to, że muszę pozbyc się 5kg :roll: a talię osy to bym chciała mieć ale pokolei i zobaczymy mam nadzieję, że da 6 weidera coś (bo żadna kobieta sie nie wypowiada o niej), ale z biodrami to coś muszę wymyślić, a najlepiej wolałabym jakies rady doświadczonych fachowców poklon
Myślałam o basenie... chodź radą mojej koleżanki jest Thermo Speed Olimpu, ale ja się zbytnio na tym nieznam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale cos w tym jest, ze kobiety zawsze znajda gdzies te kilogramy ktorych podobno trzba sie pozbyc
B.
Napisano Ponad rok temu
a co do mnie to no to zacznę chodzić na basenik, dzisiaj był rowerek, może do wakacji będą jakieś efekty.. chociaż ciekawi mnie działanie tego preparatu, czy to naprawdę tak pomaga, bo żeby mięśnie mi przybyły to chyba nie bardzo jestem chętna. Ładnie je wzmocnć to owszem, ale żeby je rozbudować to nie. Dzisiaj mam 2 dzień ćwiczeń tej 6, bardziej bolały mnie nogi (dziwne) jeszcze tylko 40 dni :wink:
buziaki
Napisano Ponad rok temu
Z zrzucaniem wagi jest problem, jesli chcesz po prostu schudnac, to efekt moze Ci sie wcale nie spodobac. To jest tak, ze tracac na wadze masz ubytki w masie, czyli po prostu wazysz mniej ( o to chodzi ), tracisz zazwyczaj wode i tluszcz, w bardzo nie wielkim stopniu tkanke miesniowa. Jednym z objawow jest ot, ze masz w pasie np. 5cm mniej niz wczesniej. Jesli chudniesz proporcjonalnie ( np 10 kg, tak na przyklad ), to tracisz mase na udach, brzuchu, posladkach i kazdej innej czesci ciala. Tu jest walsnie problem, z ktorego wiekszosc osob ( glownie kobiet niestety, jako ze faceci zazwyczaj maja na celu zwiekszenie masy miesniowej kosztem wody i sadla ) nie zdaje sobie sprawy, a mianowicie o wyglad skory po kuracji.żeby mięśnie mi przybyły to chyba nie bardzo jestem chętna. Ładnie je wzmocnć to owszem, ale żeby je rozbudować to nie. Dzisiaj mam 2 dzień ćwiczeń tej 6, bardziej bolały mnie nogi (dziwne) jeszcze tylko 40 dni :wink:
buziaki
Tak na logike: cos bylo napiete i przyzwyczajone do pewnego poziomu 'wypelnienia', ktory sie dosc gwaltownie zmienia, to nagla zmiana nie moze byc kozystna. To jak z balonem, z ktorego spusci sie powietrze. Nie zachencam nikogo do bodybouldingu, ale w pewnym stopniu trzeba czyms braki uzupelnic. Generalnie najlepiej:
1. Nie chudnac zbyt gwaltownie: 5kg w miesiac, nie takie trudne, ale niezdrowe napewno.
2. Caly czas cwiczyc i nie przejmowac sie miesniami ( do pewnego stopnia ), bo przy wysliku areobowym sie nie rozbuduja za zardzo, najwyzej ujedrnia ( a o to chodzi ).
3. Miec wlasciwa diete, ja przy redukcji najlepsze efekty mam na wysokobialkowej ( duzo bialek z jajka, tunczyka, kurczaka itd, szejki bilakowe tez sa dobre ) z mala iloscia weglowodanow ( makaron, ryz, kasza, chleb ).
PS. Ja dzis mialem 12 dzien a6w i musze powiedziec, ze jest ok. Warto to robic, chociaz juz w pewnym momencie nie jest to przyjemne ( na razie najgorszy byl 10 dzien )
Napisano Ponad rok temu
dietę mam chyba mam dobrze dobraną, rzeczy, które pisałeś na nie mają u mnie to samo miejsce, tylko że ja jestem wegetarianinem i wolę zastąpic to soją i innymi specyfikami.
Co do ćwiczeń to najgorzej u mnie nie jest 2 razy trening (po którym ledwo co żyję), 1 siłownia, 1 w tygodniu zajęcia wodne plus sauna, teraz jeszcze rower włączyłam. Z tą 6 to trzymam kciuki i za siebie i za innych :wink:
Mnie, aż tak mocno nie zalezy na zgubieniu kg (chodź miło by było), zamiast spadku wagina wadze wolałabym widzieć efekty i chyba właśnie mięśnie ujędrnić, wzmocnić... ale nie wyglądać jak kulturysta :wink: na brzuszek mam juz coś, biodra i uda hmm... brak
to co napisze mi ktoś coś o tym ,,cudzie" jak nazwała go moja droga leniwa koleżanka (dla niej max wysiłku to chodzenie po slepach)
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze nie przejmujesz sie masa(waga ) za bardzo bo jak wiesz miesnie sa ciezsze od tluszczu i nie ma co sie dziwic iz np BMI wychodzi za duze
wiesz obecnie wprowadzam do swej diety wiecej bialka(aby oszczedzic miesnie) nie jestem fanem miesa dlatego jesli znasz jakies ciekawe przepisy na smacznie/zdrowo/nietucząco z soi, soczewicy to daj znac...(ja wlasnie namaczam soje ale nie wiem co mam z nia poczac po ugotowaniu ;/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cwczenia a wzrosT?
- Ponad rok temu
-
lód na urazy
- Ponad rok temu
-
Zadrapania i wirusy?!
- Ponad rok temu