tłuszcz na biodrach
Napisano Ponad rok temu
co do tych ,,cudownych" specyfików to chyba musze się wypytać, jeżeli nie zaszkodzi, a może pomóc to mozna zaryzykować.
faktycznie masą jako taką chyba od wczoraj przestałam sie przejmować, mam już swoją kategorię wagową i tak chyba zosatnę, ale żeby były w miarę ,,ładne"
:wink:
co do białka ( to ja akurat musze sie wystrzegać pochodzenia zwierzęcego), mam skazę białkową więc ostroznie muszę. A co do soji to staram się spożywać jako kotlety mocząc je najpierw całą noc, albo w surówce łącząc, chociaż jako odzywcze wolę np. kapustę pekińska, kiełki (sojowe, rzodkiw itp) ze śliwką i majonezem light.
a co do tych ćwiczeń a6w, czy możne je robic przed snem?? czy oprócz tego mogę ćwiczyc standardowe ,,brzuszki"?
buziaki
Napisano Ponad rok temu
zeby nie bylo ot. mysle, ze jednak mozesz sprobowac jakiegos fat burnera- animal cuts plus aeroby etc. i powinno pomoc. przynajmniej mi pomoglo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba już zaczyna być nie aktualne :wink: ale trzeba być dzielnym, może dam radę.
Napisano Ponad rok temu
P.S wrzuć większe 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale sobie postanowilem ze nikomu nigdy przenigdy tego nie bede polecał, nie jestem sadystą :-)
Napisano Ponad rok temu
dzięki wielkie i cóż przyjmę słowa krytyki (tylko nie zadużo ich) :roll:
Napisano Ponad rok temu
tradycyjne brzuszki bym odpuścił ponieważ w większości wykonywane one są za pomoca mięśnia lędźwiowego i lędźwiowo-biodrowego i działanie mięśni brzucha jest w nich niewielkie.
możesz o tym poczytać w abs II
basen tez bym odpuscił.owszem jest dobry,gdy chce sie rozciągnąć mięśnie ale gdy sie chce zrzucic pare kilo to wątpie.
pozostaje bieganie,rowerek,a6w,asbII(raczej nie dla dziewczyn) może jakiś fat burner i "normalne" brzuszki czyli takie w których unosisz ramoiona ok. 30 stopni nad ziemie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do a6w.. zajebiście boli mnie odcinek lędźwiowy... jak tak dalej będzie to nie dojdę do 10 dnia
Napisano Ponad rok temu
w bikinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cwczenia a wzrosT?
- Ponad rok temu
-