Problem
Napisano Ponad rok temu
Moj problem wyglada nastepujaco
Kiedys mocno sie rozciagalem , juz dobrze mi szlo , na treningu zauwazylem ze kopanie na glowe przeciwnika juz nie sprawia mi problemu i bylem ogolnie happy i tu pojawia sie problem a mianowicie strasznie zaczely mnie bolec kolana , gdy bylo troche zimno 'krecily' mnie i ogolnie bylo do bani. Rozciagac sie przestalem , wszystko zastyglo i juz nie moglem kopnac na glowie przeciwnika
Zaczelem znowu sie rozciagac bo powiedzialem sobie ze bez tego nigdzie nie zajde i tu znowu pojawia sie problem bo kolana znow zaczynaja bolec ! co mam robic w takiej sytuacji ? moze jakies preparaty pomagajace stawom , nizej jest topic o tej glutozaminie , kupic ? pomoze? rozciagam sie po solidnej rozgrzewce i 30 minutach skakanki wiec to chyba nie chodzi o zle rozgrzanie......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzogrzewka - 20 do 30 minut skakanki , rozgrzewam kolana , biodra , plecy itp itd
Cwiczenia
1. siadam w motylku i robie tak3 serie po 5 minut z co jakis czas dociskaniem lokci do kolan
2.klade noge na wyzsza polke , palce do gory ( rozciaganie zgiec pod kolanem ) broda do kolana i trzymama tak 1 minute , przekrecam noge tak ze lezy cala wewnetrzna czesc stopy i stoje tak tez 1 minute - to jest jedna seria , robi ich 5
3.siad na podlodze noge wyprostowane razem i klatka do kolan 3 x 1 minuta , pozniej jedna noga podeszwa do uda nogi wyprostowanej i sklon broda do kolana 3 x 1 minuta i zmiana nog
4.noga jedna prosta druga klade po zewnetrzenej stronie i skrecam tulow ( rozciaganie plecow )
5.biore dwie poduszki , klade na sliskim , staje na nich i rozciaganie do szpagatu 10 x 1 minuta , pozniej do szpagatu damskiego 3 x 30 sec
tyle
szkoda mi by bylo rezygnowac z rozciagania bo to bardzo wazne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Glukozamina-jedna wielka ściema????
- Ponad rok temu
-
leczenie kanałowe
- Ponad rok temu
-
Liga Mistrzów
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia w piwnicy
- Ponad rok temu
-
Dziwna sprawa z kolanem
- Ponad rok temu
-
Sposob na obnizenie wagi w szybkim czasie.
- Ponad rok temu
-
jaki sport na starość
- Ponad rok temu
-
Ból przy ćwiczeniach ...
- Ponad rok temu
-
kreatyna a bieganie
- Ponad rok temu
-
ból w piszczelach i lima