Nowy na Treningu
Napisano Ponad rok temu
Bo ja mam zle nie lubie kiedy ktos nowy przychodzi na trening(jak bedzie rowny to niech przychodzi[ale tak w wiekszosci nie jest]
Podam kilka przykladów czego nie lubie u nowych:
-zaczynaja mnie pouczac jak ich tam ucze najprostrzych zeczy(pady itp)
-chwala sie po pierwszym treningu jacy to oni fajterzy :?
-proja dupy(by mnie wytracic z rownowagi i zebym zaczal sie z nimi bic,a by nie mieli zadnych szans
I te trzy zeczy mnie tak wk**** ze wytrzymac nie moge
Powiedzcie jak jest u was???????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie lubie kiedy ktos nowy przychodzi na trening(jak bedzie rowny to niech przychodzi[ale tak w wiekszosci nie jest]
Co ty wogole pieprzysz czlowieku? Jak maja byc rowni jak dopiero zaczynaja trenowac. Normalnie ku...wica mnie bierze jak czytam posty takich entelygentow jak ty. Kozaku, zapomniales juz jak to jest zaczynac przygode ze sztukami walki? A moze Ty od razu byles "rowny" :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Rowny w moim znaczeniu znaczy spoko koles,chacy czegos sie nauczyc, nie przeszkadzajacy mi, wykonujacy polecenia,przyjaznie do wszystkich nastawiony,nie chamski. :-)A moze Ty od razu byles "rowny"
O to mi chodzilo wlasnie taka osoba jest rowna i ja lubie.
Kadzy z nas na tym forum byl zółto dziobem,lecz jak wiekszosc wykonywala polecenia,nie wyzywala innych,a pozatym byla nastawiona do wszytkich uczestników treningu pozytywnie:)nie szukala zaczepki:) :-)Kozaku, zapomniales juz jak to jest zaczynac przygode ze sztukami walki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tym różnie bywa - zależy co to za sport walki np. w BJJ(sparingi które są praktycznie zawsze) pakerzy są zaskoczeni czemu mniejsi ich robią jak chcą 8) Bardzo lubie ich ździwienie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Z tym różnie bywa - zależy co to za sport walki np. w BJJ(sparingi które są praktycznie zawsze) pakerzy są zaskoczeni czemu mniejsi ich robią jak chcą 8) Bardzo lubie ich ździwienie :wink:
Jest w tym sporo prawdy 8) . Uwielbiam widziec jak koles wiekszy odemnie zbiera kopa w łeb.
Działa to na mnie pozytywnie :twisted:
Napisano Ponad rok temu
nie lubie kiedy ktos nowy przychodzi na trening
Cofnij sie w czasie, pomysl, i przeczytaj jeszcze raz swojego posta
Napisano Ponad rok temu
Z debilami nadużywającymi paszczy kulturalnie rozmawiamy po treningu w szatni- nec Hercules contra plures :twisted:
Napisano Ponad rok temu
I te trzy zeczy mnie tak wk**** ze wytrzymac nie moge
Natychmiast odstaw koks, to zaczyna się wymykac spod kontroli!!!
Napisano Ponad rok temu
Taaa... Nowi są szególnie irytujący, kiedy robia postepy szybciej niż my- starzy wyjadacze, którzy już nie muszą się przykładać bo już dawno są dobrzy, wręcz zajebiści.
lol coś w tym jest dlatego ja od jakiegoś czasu staram sobie wmówić, że to tylko dodatek do życia i nie chce być w tym wcale dobry
Napisano Ponad rok temu
Tak na poważnie to pojawienie się świerzaka w sekcji w każdym wzbudza jakiś mały niepokój (stres, a może u niektórych strach? :twisted: ), to jest wdrukowane w naszą psychikę i nic na to poradzimy, tylko niektórzy umieją nad tym zapanować i nawet szkoda im czasu by o tym wspominać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kosu nie biore,bo piec mam na olej :-)Natychmiast odstaw koks, to zaczyna się wymykac spod kontroli!!!
Moglbys mi to bardziej sprostowac :-) albo nie bo juz kapuje.Cytat:
nie lubie kiedy ktos nowy przychodzi na trening
Cofnij sie w czasie, pomysl, i przeczytaj jeszcze raz swojego posta
Tak nie mysl, bo nie napisalem to ze sa lepsi odemnie moga byc.Taaa... Nowi są szególnie irytujący, kiedy robia postepy szybciej niż my- starzy wyjadacze, którzy już nie muszą się przykładać bo już dawno są dobrzy, wręcz zajebiści. A jak mają wrodzone predyspozycje np. refleks i koordynację ruchów to już wogóle sa do odstrzału
Ale udaja madrych chodz nimi nie sa,i jak mowisz im jak maja to zrobic to odpowiadaja do ciebie"Wez idz bo ja to umiem"i tak sie przygladam jak on sie meczy.
Arogancja nowych to mnie irytuje :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jacy by nie byli niech przychodzą bo mi sie sekcja rozpadnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Uprawnienia do prowadzenia zajęć
- Ponad rok temu
-
Obtarte ręce (palce)
- Ponad rok temu
-