Staż był PIKO-BELLO-FANTASTICO!
Serdeczne podziękowania dla organizatorów za świetną robotę!
Zdecydowanie
I gratulacje dla wszystkich shodan, nidan i sandan, które zdawały egzamin przed Kanetsuka sensei
Napisano Ponad rok temu
Staż był PIKO-BELLO-FANTASTICO!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra, żeby nie być gołosłownym:Eee... Czy mogę wiedzieć co konkretnie (poza wymawianiem nazwiska Kanetsuka sensei ;-) ) nie podobało się koledze Replikantowi w organizacji stażu? Myślę, że takie uwagi bedą przydatne organizatorom następnym razem, by uniknąć niedociągnięć i zadowolić wszystkich.
Ja zaś, żeby nie być gołosłownym, powiem dlaczego uważam, że staż był dobrze zorganizowany (oczywiście z mojego punktu widzenia):
- bardzo sprawna obsługa przy kasach,
- pełna informacja przed, po, i w trakcie stażu,
- bardzo dobry podział treningów i duża punktualność,
- sympatycznie zorgaznizowana biesiada.
Napisano Ponad rok temu
Prowda! Jak zatem było na stażu z Isoyama sensei?... :roll:...WSZYSCY instruktorzy AIKIDO w Polsce (niezależnie od ich przynależności organizacyjnej czy politycznej) mogą się jeszcze od shihanów AIKIDO wiele nauczyć...
I ponownie dla przypomnienia:
"Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz"? (Mt 7,3)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Kolego.Jednak ja jako członek PFA wymagam by staże federacyjne były dla mnie tańsze i nie uważam, że należy ci się zniżka, gdyż nie będąc członkiem PFA składki na nią nie płacisz. Dlaczego z mojej kieszeni i ma iść dopłata do twojego biletu? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie czytam i nie rozumiem, o co Wy sie tak zacięcie kłócicie? :roll:Szanowny Kolego.
Ciekaw zatem jestem czy nie będziesz miał nikomu za złe, jeśli za kolejny staż np. z Fujimoto Sensei musiałbyś zapłacić 50% więcej niż pozostali, którzy płacą składki do PSA?
Jeśli nie sprawi Ci to różnicy, to nie ma sprawy... 8)
Napisano Ponad rok temu
8O Nie wiem czy to przypadek, czy tak wypracowany warsztat, ale zdjęcie jest super. Niesamowicie oddane wrażenie ruchu.Fujimoto sensei:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie masz rację, ale jak wtedy działacze klubowi mieliby przekonać potencjalnych członków, że to właśnie u nich warto się zapisać i płacić składki?Uważam, że byłoby zdecydowanie korzystniej dla wszystkich ćwiczących AIKIDO gdyby nie było zjawiska "odbijania sobie" na swoich stażach...
Ale zdaje się, że w tej kwestii "zdania są jak pośladki - podzielone..." :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O tak. Zatem zewrzyjmy pośladki! Im mocniej tym lepiej! Podział będzie wtedy znacznie mniejszy!..."zdania są jak pośladki - podzielone..." :wink:
Napisano Ponad rok temu
Chciałoby się aby własną pracą i zaangażowaniem...Pewnie masz rację, ale jak wtedy działacze klubowi mieliby przekonać potencjalnych członków, że to właśnie u nich warto się zapisać i płacić składki?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu