staż w Opolu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, że nikt mi nie powie jaka bedzie frekwencja ale jest na forum wielu doświadczonych stażowych bywalców i mogą parę słów w tej kwestii wyartykułować. Ciebie irimi o jasnowidztwo nie podejrzewałem.[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poważnie to zapytałem już znajomego, który staż współorganizuje, jaka będzie powierzchnia maty. Jeśli tylko dostanę odpowiedź (o ile dostanę) to dam znać. Z tego co wiem to podobno sala jest duża, więc mam nadzieję, że i maty będzie sporo.
PS. Chipsy, faktynie nie polecam, ale browarek w ilościach umiarkowanych (ciii) nie jest zły. Poza piwkiem więcej dystansu i luzu też polecam, nie tylko w technikach... ;-)
irimi - doświadczony (?) stażowiec
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
czy tego samego ktorego nazywacie "zdrajca"A poważnie to zapytałem już znajomego
Wirid pragnaca pokoju (na forum?)
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie tak ;-) Zapomniałaś dodać, że nazywamy go tak pieszczotliwie ;-)czy tego samego ktorego nazywacie "zdrajca"A poważnie to zapytałem już znajomego
Wirid pragnaca pokoju (na forum?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i najważniejsze: se poćwiczymy w Opolu!
Napisano Ponad rok temu
jesli wyloza wszystkie maty to bedzie tyle
do zobaczenia w sobote
Napisano Ponad rok temu
Co u Ciebie ?
Nie wiem czy ci w końcu odpisałem ale pas dojechał już do Legionowa
pozdrawiam
Ai
Napisano Ponad rok temu
Gusta nie podlegają dyskusji - mawiali Rzymianie i mam wrażenie że podobnie jest z poczuciem humoru u forumowiczów.
Na stażach prowadzonych przez Senseja Romana Hoffmanna zawsze odbierałem Go jako człowieka obdarzonego poczuciem humoru i nie sadzę aby moje blubry forumowe były Go w stanie urazić... Nie ujmując umiejętnościom i profesjonalizmowi Senseja RH uważam, że jeszcze WSZYSCY instrukorzy AIKIDO w Polsce (niezależnie od ich przynależności organizacyjnej czy politycznej) mogą się jeszcze od shihanów AIKIDO wiele nauczyć. Nie rozumiem po prostu gradacji przyjętych wartości odnośnie organizowania staży w tym samym terminie. Stąd też może nieco sarkastyczny ton mojej wypowiedzi :roll:
Co do "działań odwetowych" :? proponowanych przez Yoshi to mam w tej kwestii zdecydowanie odmienne podejście - w miarę możliwości staram się jeździć na tego typu staże a moje absencje wynikają raczej z kwestii czasowo-organizacyjnych z mojej strony lub też zaporowej polityki cenowej ze strony organizatorów...
Tym nie mniej mam nadzieję że każdy znajdzie to czego oczekiwał niezależnie od tego na jakim stażu się znajdzie... :wink: :-)
Napisano Ponad rok temu
hihihi..ale wybaczcie mi..no po prostu nie moge sie powstrzymać....
Pytanie: co będzie się mówić, jak już w Polsce będą shihani?)) rodzimi?))...że hihihi...wszyscy mogą się jeszcze wiele nauczyć od..no właśnei ..od kogo?)...od lepszych shihanów zagramanicznych?....
no naprawde nie mogłam sie opanowac...))...nie gniewajcie się...
...odwracając kota ogonem...myslę, że WSZYSCY zagramaniczni shihani mogą się jeszcze bardzo wiele nauczyć od polskiego poczatkującego Kowalskiego (z całym szacunkiem dla wszystkich Kowalskich!)
Z majówkowym pozdrowieniem..
ihahahahaha, wiśta wio!....na aikikoniki by się szło!...))))
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Prowda! Jak zatem było na stażu z Isoyama sensei?... :roll:...WSZYSCY instruktorzy AIKIDO w Polsce (niezależnie od ich przynależności organizacyjnej czy politycznej) mogą się jeszcze od shihanów AIKIDO wiele nauczyć...
I ponownie dla przypomnienia:
"Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz"? (Mt 7,3)
Napisano Ponad rok temu
Prowda! Jak zatem było na stażu z Isoyama sensei?... :roll:...WSZYSCY instruktorzy AIKIDO w Polsce (niezależnie od ich przynależności organizacyjnej czy politycznej) mogą się jeszcze od shihanów AIKIDO wiele nauczyć...
I ponownie dla przypomnienia:
"Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz"? (Mt 7,3)
Bo tak wygodniej i pasuje do snutej teorii
Napisano Ponad rok temu
Pytanie: co będzie się mówić, jak już w Polsce będą shihani?)) rodzimi?))...że hihihi...wszyscy mogą się jeszcze wiele nauczyć od..no właśnei ..od kogo?)...od lepszych shihanów zagramanicznych?....
no naprawde nie mogłam sie opanowac...))...nie gniewajcie się...
...odwracając kota ogonem...myslę, że WSZYSCY zagramaniczni shihani mogą się jeszcze bardzo wiele nauczyć od polskiego poczatkującego Kowalskiego (z całym szacunkiem dla wszystkich Kowalskich!)
Z majówkowym pozdrowieniem..
ihahahahaha, wiśta wio!....na aikikoniki by się szło!...))))
Yoshi
Czego Tobie i wszystkim życzę. Jednak nie muszę od razu przed rodzimymi shihanami padać na kolana. Mogę woleć lepszych zgaranicznych, czyż nie?
Odwracając znowu sierściucha wychodzi, iż taki nasz shihan też by mógł się od 2,3,4,5 dana "zagramanicznego " czegoś nauczyć
Napisano Ponad rok temu
...natomiast warto na pewno uczyc sie od wszystkich, którzy maja coś do przekazania i walczyc z odwiecznym polskim kompleksem niższości:), którzy kaze porówywać "nasze" z "zagranicznym" po to, zeby pokazać, jakie wspaniale jest to "zagraniczne" .... a jakie kiepskie "nasze rodzime".
Z majówkowym pozdrowieniem:)
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
...Co szczegolnie dokladnie widac wlasnie z zagranicy, szczegolnie tej naprawde odleglej...ja tam jestem zdania, że niedobrze jest wogole padac przed kimkolwiek na kolana:))..bo łatwo uszkodzic sobie rzepki:))...
...natomiast warto na pewno uczyc sie od wszystkich, którzy maja coś do przekazania i walczyc z odwiecznym polskim kompleksem niższości:), którzy kaze porówywać "nasze" z "zagranicznym" po to, zeby pokazać, jakie wspaniale jest to "zagraniczne" .... a jakie kiepskie "nasze rodzime".Z majówkowym pozdrowieniem:)
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Serdeczne podziękowania dla organizatorów za świetną robotę!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STAŻ Z DOSHU
- Ponad rok temu
-
Majówka- aikido
- Ponad rok temu
-
Gwardia....
- Ponad rok temu
-
Aikido Katowice????
- Ponad rok temu
-
Staż z Matsuo sensei (7 Dan IYAF),przeżyjmy to jeszcze raz..
- Ponad rok temu
-
Oboz Letni-Lesneven
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski / Obozy letnie
- Ponad rok temu
-
H.Tada
- Ponad rok temu
-
Zdjęcie