Aikido Katowice????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie boli :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.google.pl
Gambit, nie bądź taki. Trzeba koledze pomóc :twisted:
Więc takdrogi Vlademir:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i w okienko wpisać "Aikido Katowice"
A ćwiczenia, to na poczatek:
- ukemi
- katatedori ikyo
- shiho nage
- irimi nage
- kote gaeshi
- itp...
no i czasami ćwiczenia z boken i jo
:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
W Katowicach to nie wiem ale tu masz z Bytomia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zajecia sa prowadzone w klubie "Czarni Bytom" Trenerem jest sensei Grzegorz Pietrzyk 3 dan prowadzi on tez zajecia w Bedzinie i Chorzowie. PozdrawiamSzukam klubu gdzie mozna uczeszczac na Aikido na tereie katowic jezeli ktos wie gdzie to jest prosze powiedzcie a najlepiej to jakby mogliscie powiedziec ile takie kursy moga kosztowac
Napisano Ponad rok temu
Katowice ul Graniczna 46,Gimnazjum nr 4(Osiedle Paderewskiego) stronka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.google.pl
Gambit, ty jak zwykle pierwszy z dobrą radą spieszysz... Pogratulować...
Napisano Ponad rok temu
gdyby autor tematu prosil o polecenie jakies sekcji albo mial jakies szczegolowe pytania to ok...
ale wystarczy w googlach wpisac Aikido Katowice i juz...
Napisano Ponad rok temu
No taa, ale szkoła szkole nierówna. Nie tylko pod względem finansowym. Nie można od razu polecić jakiejś dobrej sekcji tylko kolegę autorytatywnie do gugli odsyłać? :roll:
Szczegółowe pytania? Przeca pytał ile kosztuje. :wink:
Napisano Ponad rok temu
No taa, ale szkoła szkole nierówna. Nie tylko pod względem finansowym. Nie można od razu polecić jakiejś dobrej sekcji tylko kolegę autorytatywnie do gugli odsyłać? :roll:
Nie można, bo jak wiadomo kazda pliszka swój ogonek chwali. Więc obiektywizmu w tym za grosz - więc na jedno wyjdzie czy skorzysta z googla czy nie.
Przpomina mi się post pewnej laski w z wawy (sprzed pół roku) która polecałą jedno dojo, a jako powód wyboru dojo podała "że ma blisko"
Napisano Ponad rok temu
A może ruszy cztery litery i zobaczy co i jak. Przecież na cene ma wplyw wiele rzeczy. Czasami cena taka sama, a komfort treningu choćby nieporównywalny.
Napisano Ponad rok temu
Zgoda, Garry, że każdy poleci swoje dojo, ale jakby sekcja była do dupy i instruktorzy też to nikt zdrowy na umyśle by nie poleciłby takiej szkoły. No chyba, że złośliwie.Nie można, bo jak wiadomo kazda pliszka swój ogonek chwali. Więc obiektywizmu w tym za grosz - więc na jedno wyjdzie czy skorzysta z googla czy nie.
Wystraszyłeś mnie, bo się zaczęłam zastanawiać, czy aby przypadkiem ja do tego dojo, gdzie ćwiczę nie miałam najbliżej. Ale nie, bliżej mam do "lodowiska". A tu to też z polecenia osób, które tam ćwiczyły. No i miałam szczęście, że trafiłam do senseia Kołodziejaka. ;-)Przpomina mi się post pewnej laski w z wawy (sprzed pół roku) która polecałą jedno dojo, a jako powód wyboru dojo podała "że ma blisko"
Napisano Ponad rok temu
Co to znaczy sekcja do dupy? To też twoja subiektywna ocena. De gustibus non disputandum est.Zgoda, Garry, że każdy poleci swoje dojo, ale jakby sekcja była do dupy i instruktorzy też to nikt zdrowy na umyśle by nie poleciłby takiej szkoły. No chyba, że złośliwie.
Tak słyszałem z relacji jednej mojej kumpeli co, u was sewgo czasu ćwiczyła, że też sie cieszyła ze tam ćwiczy, bo "Iruś jest taki słodziutki"Wystraszyłeś mnie, bo się zaczęłam zastanawiać, czy aby przypadkiem ja do tego dojo, gdzie ćwiczę nie miałam najbliżej. Ale nie, bliżej mam do "lodowiska". A tu to też z polecenia osób, które tam ćwiczyły. No i miałam szczęście, że trafiłam do senseia Kołodziejaka. ;-)
Na mnie takie kryteriuim nie działa :twisted:
Rozumując nie wprost ciekawym też na czym polegało by twoje nieszczęście gdybyś trafiła na sensei Gorzenia? :roll: Czyżby był instruktorem do dupy? Nie musisz odpowiadać - pytanie retoryczne
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu Aikido w Katowicach, poza wymienionymi klubami działa też [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] należąca do PUA.
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Czy ja wiem czy "słodziutki"? :roll: W takich kategoriach myślałam jak miałam 16 lat. Dużo dobrego o nim słyszałam i na ile moja ocena może być wiarygodna, podoba mi się to co robi i jak robi. Senseia Gorzenia nie znam, to się nie wypowiadam.Tak słyszałem z relacji jednej mojej kumpeli co, u was sewgo czasu ćwiczyła, że też sie cieszyła ze tam ćwiczy, bo "Iruś jest taki słodziutki"
Martwiłabym się jakby działało. :twisted:Na mnie takie kryteriuim nie działa
Napisano Ponad rok temu
Szukam klubu gdzie mozna uczeszczac na Aikido na tereie katowic jezeli ktos wie gdzie to jest prosze powiedzcie a najlepiej to jakby mogliscie powiedziec ile takie kursy moga kosztowac
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Szukam klubu gdzie mozna uczeszczac na Aikido na tereie katowic jezeli ktos wie gdzie to jest prosze powiedzcie a najlepiej to jakby mogliscie powiedziec ile takie kursy moga kosztowac
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aikido Nishio w Katowicach i nie tylko.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Matsuo sensei (7 Dan IYAF),przeżyjmy to jeszcze raz..
- Ponad rok temu
-
Oboz Letni-Lesneven
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski / Obozy letnie
- Ponad rok temu
-
H.Tada
- Ponad rok temu
-
Zdjęcie
- Ponad rok temu
-
Staże - Jakie i przez kogo ...?
- Ponad rok temu
-
w Anglii dla dzieci poszukuje
- Ponad rok temu
-
How much, czyli ile za ta przyjemność ? :)
- Ponad rok temu
-
Aikido a życie prywatno-towarzyskie
- Ponad rok temu
-
Niewzruszony jak gora
- Ponad rok temu