Suspensorium z dużą miską?
Napisano Ponad rok temu
Praktycznie od zawsze,z paroma wyjatkami,radzilem sobie na treningach bez ochroniacza krocza.Co prawda sprawilem sobie pare lat temu Danikena,rozmiar L,ale jego wielkosc sprawia ze nie jestem w stanie go uzywac...nawet jesli uda mi sie go zalozyc(miska jest zdecydowanie dla mnie za mala...),to i tak poruszam sie w nim jak John Wayne po dniu zdjeciowym,a nawet lekkie uderzenie boli sporo bardziej niz gdybym pozostawil te partie nie osloniete(i nie,nie wkladam tego na spodnie ).
Postanowilem jednak ze musze w koncu zaopatrzyc w jakiegos pozadnego suspensa...
I tu mam do was pytanie,jakie znacie ochraniecze tego typu z duza miską (chociazby w porownaniu do "L" Danikena )
Znalazlem cos takiego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uzywal ktos tego?Moze jakies inne sprzety sa godne polecenia?
Napisano Ponad rok temu
tak powaznie polecam ochraniacze z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Bylem absolutnie pewien ze predzej czy pozniej ktos cos takiego napisze w tym topicupowiedz po prostu ze chciales sie pochwalic wielkoscia swojego przyrodzenia:P
tak powaznie polecam ochraniacze z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :twisted:
Te z Kwona sa wieksze niz np. Danikena?Bo tez widze tylko rozmiary "L",oczywiscie nie wydaje mi sie zeby akurat w tej kwesti obowiazywala jakas ogolnie przyjete 'rozmiarowka';),ale jednak jakos ta 'elka' mnie odstrasza...
Napisano Ponad rok temu
Wysokiej jakości materiał. Powoduje dobre tłumienie uderzeń. Szeroką gumę można indywidualnie dopasować do sylwetki. Kolor biały
39 zł
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kontuzja: naciagniecie (?) naderwanie (?) sciegna..
- Ponad rok temu
-
Jak groźne są kopnięcia Norrisa z półobrotu
- Ponad rok temu
-
Psychika jak ja zlamac?
- Ponad rok temu
-
Pytanie bez ankiety
- Ponad rok temu
-
Niefortunne kontuzje...