Damian Karwacki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trener ma stopien wyzsza corde jedynie od reszty uczestnikow.
A czy to takie wazne, zakladajac, ze jest dobrym nauczycielem??
Napisano Ponad rok temu
Jesli nie jest dla Ciebie wazne jaki stopien posiada prowadzacy to zapisz sie na Karate do kogos z 8 kyu.
Aaa zeby nie bylo,ze nie znam sie na Karate...sam mam 1 Dan i trenowac zaczalem,gdy mialem 8 lat. Obecnie dalem sobie spokoj i przerzucilem sie na Shootfighting.
Tuska tak sie sklada,ze poznalem kiedys Damiana na Mistrzostwach Polski i powiem Ci szczerze,ze jezeli Jego BJJ jest w polowie tak dobre jak Karate to naprawde warto wybrac sie do tego czlowieka
Napisano Ponad rok temu
Masz jakies problemy ze soba??Skaczesz po dzialach budo i wszedzie musisz wrzucic swoje 3 gr....
Po to jest wlasnie forum, zeby wtracac swoje 3 grosze, a czy jest to madre czy nie, to juz nie tobie oceniac.
Aaa zeby nie bylo,ze nie znam sie na Karate...sam mam 1 Dan
Zeby nie bylo, z nas dwojga nie tylko ty masz stopien mistrzowski...
Nie raz prowadzilem treningi, na ktorych byly 1 dany i jakos nikt nie zwrocil mi uwagi na to, ze nie mam 6 dana.
Rzecz w tym co sie reprezentuje soba drogi kolego, a nie to, co mamy na dyplomie.
Napisano Ponad rok temu
"Rzecz w tym co sie reprezentuje soba drogi kolego, a nie to, co mamy na dyplomie."
Otoz to Drogi Kolego, otoz to.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Adres znam, dzieki, chodzilo mi tylko o to, czy ktos wie jak ucza. Bo ja np chodzialam na zajecia, a po 2 miesiacach okazalo sie, ze trener ma stopien wyzsza corde jedynie od reszty uczestnikow. ak czy inaczej, dzieki
Damian to dobry instruktor polecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zamierzam prowadzic zadnych wojen...nevermind :roll:
Mam na mysli to, ze nie to jaki kto ma stopien swiadczy o poziomie jego szkoly...
Wezmy np. Tsunami Karate. Tokiem myslenia Lahatiela bylaby to najlepsza szkola, gdyz glowny instruktor ma 10 dan.
Jezeli ja uznalbym, ze jest gdzies jakas dobra szkola, a uczacy tam ma nawet 8 kyu, to czemu do niego nie chodzic.
W pewien sposob bylaby jego osobowosc warta podziwu.
Napisano Ponad rok temu
"Wezmy np. Tsunami Karate. Tokiem myslenia Lahatiela bylaby to najlepsza szkola, gdyz glowny instruktor ma 10 dan."
Teraz Stary to przegiales na maksa, a zaczynalem Cie nawet lubic [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Teraz Stary to przegiales na maksa, a zaczynalem Cie nawet lubic
Dobra :wink:
wystawiam wiec dlon pojednania...
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
BJJ bardzo fajne, prowadzacy jeszcze lepszy () ale raczej pozostane przy Capo.
No coz, szkoda, bo mogloby byc naprawde fajnie...
Napisano Ponad rok temu
Tuska... miło że wpadłaś.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
mnie tam wciagnelo od pierwszego treningu
Napisano Ponad rok temu
Moze na treningu byli sami faceci i wystraszyla ja perspektywa kulania sie z nimi :wink:ciekawi mnie co cie zniechecilo do BJJ?
Napisano Ponad rok temu
Co mi sie nie podobalo? Po pierwsze, z tego co widzialam to tam juz jacys zaawansowani zawodnicy byli (tak mi sie wydawalo) i ciezko bedzie sie "wkupic", poza tym podejrzewam,ze szkody moga byc spore, chodzi mi o skrecenia, zlamania, itp. Ja wiem,ze jest rozgrzewka, ale wybacz, toro, wydaje mi sie (nie ujmujac Twoim taktykom),ze taka rozgrzewka nie wystarczy. Nie wiem, jak dokladnie to wyglada,tzn czy takie cwiczenia sa bardzo bolesne fakt faktem,ze trzeba bylo pocwiczyc,moze jeszcze kiedys sie skusze:] Tak jak sie przygladalam jednak to wydalo mi sie to "zbyt ciezkie", a ja mimo wszystko jestem "delikatna" dziewczyna
Ogolnie bardzo mi sie podobalo i nie mialabym nic przeciwko,zeby moj chlopak trenowal, ale brak dziewczyn mnie nie dziwi, bo co jak co, ale to "meska" sztuka walki
Mam nadzieje,ze troche Wam wyjasnilam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KIMONO do BJJ w polskim sklepie
- Ponad rok temu
-
Gi Lutador Americano
- Ponad rok temu
-
BJJ CAMP (6 minutes VIDEO)