Damian Karwacki
Napisano Ponad rok temu
No dokladnie. A noz sie spodoba. Szkoda ze tak malo kobitek trenuje bjj. W zasadzie to tylko u nas jest jedna w grupie zawans i u Krystiana chyba dwie(ale widzialem je na semce) U rodza poki co brak, a w innych sekcjach to nie wiem. Wiec chyba u Krystiana(centrum) moglabys zazcac przygode z bjj. Dobry trener i wymagajacy. Mata spoko choc bardzo szorstka. Osobna szatnia dla kobitek(chyba
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja będę już normalnie w drugim tygodniu, ale treningi sa
Dobrze jest przyjść z koleżanką. Razem w parze raźniej.
Mata taka sama jak u Krystiana ))))
U Radka Olczyka, gdzie ćwicze, były ze dwie panny, ale przestały ćwiczyć
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie chodzisz do liceum?? Może tam uczę )))
Radzio ma rzeczywiscie trochę inną matę, mniej szorstka, lepszą, ale jak sobie sami rozłożymy ))))))))))))))))))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tuska.. to że zaćniesz ćwiczyć to już chyba ustalilismy )
tylko do kogo wpadniesz na trening???? Do mnie ?? Do Radzia??? Czy do Krystiana ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie napisał lepsza...!!! Poza tym nie mata się liczy. Ty Radziu wiesz o co chodzi ...
jak dyplomatycznie...hehhehe
Napisano Ponad rok temu
Dziewczyno... Zacznij trenować bo jest to naprawdę fajny sport i gdzie byś nie poszła, przyjmą Cię z otwartymi ramionami
Napisano Ponad rok temu
... przyjmą Cię z otwartymi ramionami
jak znam bjj, to raczej nogami
Napisano Ponad rok temu
Odpowiadajac na pytania...Chodze do XX na Obywatelskiej,ale raczej znam wszystkich Wf-istow,no oprocz jednego nowego pana,ale z tego, co mi wiadomo, to on uczy karate, nie wiem. Jak juz sie bede wybierac to na Retke, bo skoro tutejsze forum dotyczy pana Damiana, to chyba bedzie to najlepszy wybor Obiecuje jednak, ze jesli bjj mi sie spodoba, a prowadzacy niebardzo to zawitam do pana Radka lub Krystiana. Co do przyjecia z otwartymi ramionami to nie watpie :>
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przyjdź, nie będę psuł niespodzianki...)
adres tak jak mówisz, budynek 22 gim, jest duży szyld KLUB KARATE 44
Napisano Ponad rok temu
Jakiej niespodzianki ? Jak ma byc dla mnie jakas pozytywna to fajnie , hehe. No i co ? Zna pan moja szkole ?Taka stara, sypie sie cala, ale nauczyciele sa swietni Btw slyszal pan cos o tej szkole bjj w XXXII LO na Czajkowskiego albo w Klubie "Kubus" na Gorkiego?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KIMONO do BJJ w polskim sklepie
- Ponad rok temu
-
Gi Lutador Americano
- Ponad rok temu
-
BJJ CAMP (6 minutes VIDEO)