pozdrawiam

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_tuska napisał
Tak, byli sami faceci, ale to akurat mi nie przeszkadzalo bo statystyki byly dobre:p Na Capo na 47 kolesi 2 bylo fajnych, tu na 8-czterech,a toro mowil, ze kilku osob nie ma jeszcze...,no ale nie o tym chcialam mowic:p
Co mi sie nie podobalo? Po pierwsze, z tego co widzialam to tam juz jacys zaawansowani zawodnicy byli (tak mi sie wydawalo) i ciezko bedzie sie "wkupic", poza tym podejrzewam,ze szkody moga byc spore, chodzi mi o skrecenia, zlamania, itp. Ja wiem,ze jest rozgrzewka, ale wybacz, toro, wydaje mi sie (nie ujmujac Twoim taktykom),ze taka rozgrzewka nie wystarczy. Nie wiem, jak dokladnie to wyglada,tzn czy takie cwiczenia sa bardzo bolesne fakt faktem,ze trzeba bylo pocwiczyc,moze jeszcze kiedys sie skusze:] Tak jak sie przygladalam jednak to wydalo mi sie to "zbyt ciezkie", a ja mimo wszystko jestem "delikatna" dziewczyna![]()
Ogolnie bardzo mi sie podobalo i nie mialabym nic przeciwko,zeby moj chlopak trenowal, ale brak dziewczyn mnie nie dziwi, bo co jak co, ale to "meska" sztuka walki
Mam nadzieje,ze troche Wam wyjasnilam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu