NIE TO BYŁ ŻART
mastajla - skróć podpis bo ci zaraz mod jakiś wstawi ostrzeżenie :wink:
a to jest jakis limit znakow :roll:
jak skasowac kozaka?? hehe....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba Ci sie caps lock wlaczyl
Napisano Ponad rok temu
Już zdarzały się ostrzeżenia za to.
Napisano Ponad rok temu
Mastajla, czy nie uważasz, że jesteś już na tyle dorosła, ze okres młodzieńczego buntu powinnaś mieć już za soba?
Napisano Ponad rok temu
nie mam pojecia co masz na mysli piszac mlodzienczy bunt...wiec ciezko mi bedzie odpowiedziec na to pytanie...wiesz dla mie mlodzienczy bunt to bylo pozne wracanie do domu i palenie papierosow...ale wnioskuje ,ze masz co innego na mysli...
po za tym nie uwazasz ,ze przez takie pytania rowniez robisz burdel na tym forum?
no bo raczej nic ciekawego do rozmowy nie wniosles :roll:
Napisano Ponad rok temu
No wiesz... studiuje się to i tamto.no prosze nastepny pan po korospendencyjnym kursie psychologi :roll:
Za dużo by pisać.nie mam pojecia co masz na mysli piszac mlodzienczy bunt...wiec ciezko mi bedzie odpowiedziec na to pytanie...wiesz dla mie mlodzienczy bunt to bylo pozne wracanie do domu i palenie
Nie zrobię większego, niż już jest.po za tym nie uwazasz ,ze przez takie pytania rowniez robisz burdel na tym forum?
no bo raczej nic ciekawego do rozmowy nie wniosles :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po co piszę??? ... kto to wie. Może szkoda mi po prostu tego działu, a może chcę tu dorzucić troszeczkę własnego kiczu.
Napisano Ponad rok temu
Nie chcialem cie urazica z mojego twirdzenia ( jak to napisales) wynika,ze jestes gowniarzem ,ktory mial doczynienia jedynie z pustymi blondynami z dyskoteki
a baby to sa na polu!
Ale moj post byl w formie zartu.
A po zatym ze jestem w dosc mlodym wieku nie wynika nic z tego ze jestem gowniarzem i gowno wiem
I do kontura17
Z pierwszym sie zgodze ale z drugim NIE.ideologię marksistowsko-chrześcijańską.
Czytajac twoje inne posty doszedlem do wniosku ze nienawidzisz rydzyka i kojarzysz go z chrzescianstwem(ktore jest bledne)
I ze katolik jest skurwysynem, zlodziejem bo Ojciec Dyrektor mu nakazal.
Tak uwazasz
Bo ja nie modle sie do Rydzyka tylko do Boga,nie chodze do kosciola bo Rydzyk nie ma na Majbacha z darow katolikow.....chodze sie modlic tam
A pozatym Rydzyk nie jest wedlug mnie zadnym autorytetem,nie mam nic do niego.
A maja ci co ich okradl,co oszukal,lecz to jest wina jego ale takze bezmozgich ludzi.
Napisano Ponad rok temu
Nie chcialem cie urazica z mojego twirdzenia ( jak to napisales) wynika,ze jestes gowniarzem ,ktory mial doczynienia jedynie z pustymi blondynami z dyskoteki
a baby to sa na polu!
A po zatym ze jestem w dosc mlodym wieku nie wynika nic z tego ze jestem gowniarzem i gowno wiem
I do kontura17
Z pierwszym sie zgodze ale z drugim NIE.ideologię marksistowsko-chrześcijańską.
Czytajac twoje inne posty doszedlem do wniosku ze nienawidzisz rydzyka i kojarzysz go z chrzescianstwem(ktore jest bledne)
Tak uwazasz
Bo ja nie modle sie do Rydzyka tylko do Boga,nie chodze do kosciola bo Rydzyk nie ma na Majbacha z darow katolikow.....chodze sie modlic tam
A maja ci co ich okradl,co oszukal,lecz to jest wina jego ale takze bezmozgich ludzi.
Napisano Ponad rok temu
i nie uraziles mnie...przyzwyczajona jestem
Napisano Ponad rok temu
Z pierwszym sie zgodze ale z drugim NIE.
Tak uwazasz
A maja ci co ich okradl,co oszukal,lecz to jest wina jego ale takze bezmozgich ludzi.[/quote]
chyba nie czytales dokladnie postow kontura,ktory nie raz podkreslal ,ze nie generalizuje i nie uwaza wszytskich ksiezy za zlodzieji, a co dopiero katolikow :roll:
Napisano Ponad rok temu
a baby to sa na polu!
I do kontura17Z pierwszym sie zgodze ale z drugim NIE.ideologię marksistowsko-chrześcijańską.
Tak uwazasz
absolutnie nie łączę ideologii katolickiej z Rydzykiem (ta kurwa to zupełnie inny temat)
Podam Ci kila cech wspólnych marksizmu i katolicyzymu (oczywiście chodzi o ideologię a nie o sposób jej egzekwowania):
- brak pruralizmu światopoglądowego, czyli My mówimy a wy nie dyskutujcie- My jesteśmy prawdą absolutną
Pozatym osobiście uważam że modlitwa w obsranym kiblu, domu czy kościele jest równomierna. Przecież Bóg jest wszędzie- to po ce te kościoły :roll:
A spowiedź to wogóle jakaś żenada- człowiek po dość prostych studiach (moje skończyć jest znacznie tródniej) ma decydować o moim rozgrzeszeniu :?
Ja tam pośredników pomiędzy mną a Bogiem nie potrzebuję.
Dla mnie kościół może sobie być- mi nie przeszkadza, ale ja go nie uznaję bo mam własny rozum i nie jestem pieskiem który tylko słucha i nie może nic powiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
a baby to sa na polu!
I do kontura17Z pierwszym sie zgodze ale z drugim NIE.ideologię marksistowsko-chrześcijańską.
Tak uwazasz
absolutnie nie łączę ideologii katolickiej z Rydzykiem (ta kurwa to zupełnie inny temat)
Podam Ci kila cech wspólnych marksizmu i katolicyzymu (oczywiście chodzi o ideologię a nie o sposób jej egzekwowania):
- brak pruralizmu światopoglądowego, czyli My mówimy a wy nie dyskutujcie- My jesteśmy prawdą absolutną
Pozatym osobiście uważam że modlitwa w obsranym kiblu, domu czy kościele jest równomierna. Przecież Bóg jest wszędzie- to po ce te kościoły :roll:
A spowiedź to wogóle jakaś żenada- człowiek po dość prostych studiach (moje skończyć jest znacznie tródniej) ma decydować o moim rozgrzeszeniu :?
Dla mnie kościół może sobie być- mi nie przeszkadza, ale ja go nie uznaję bo mam własny rozum i nie jestem pieskiem który tylko słucha i nie może nic powiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
To ja nie wiedziałemTo nie był żart. Jest limit 400 znaków i 5 linijek :roll:
Już zdarzały się ostrzeżenia za to.
Napisano Ponad rok temu
Tygrysie ja mam 25 lat i też pewnie tak mnie nazwiesz.Z ciekawości przeczytałem 3 ostatnie strony. Wnioski: Ten dział przebił dno i nadal się pogrąża.
Mastajla, czy nie uważasz, że jesteś już na tyle dorosła, ze okres młodzieńczego buntu powinnaś mieć już za soba?
To że ja, Off 10, Ambull itd. mamy dość radykalne podejście do niektórych spraw nie znaczy że dziecinni jesteśmy
Napisano Ponad rok temu
Tygrysie ja mam 25 lat i też pewnie tak mnie nazwiesz.Z ciekawości przeczytałem 3 ostatnie strony. Wnioski: Ten dział przebił dno i nadal się pogrąża.
To że ja, Off 10, Ambull itd. mamy dość radykalne podejście do niektórych spraw nie znaczy że dziecinni jesteśmy
Napisano Ponad rok temu
Pozatym osobiście uważam że modlitwa w obsranym kiblu, domu czy kościele jest równomierna. Przecież Bóg jest wszędzie- to po ce te kościoły Rolling Eyes
A spowiedź to wogóle jakaś żenada- człowiek po dość prostych studiach (moje skończyć jest znacznie tródniej) ma decydować o moim rozgrzeszeniu Confused
Kontur z tego co piszesz wynika że nie masz absolutnie bladego, zielonego ani jakiegokolwiek innego pojęcia o kościele i katolicyźmie. To co piszesz to są pieprzone farmazony i brednie powtarzane przez ludzi którzy boją się przyznać że tak naprawde nic nie wiedzą ale jeśli chodzi o krytyke kościoła i (czasami) samego Boga są pierwsi. Takie argumenty co Ty przytaczasz słyszałem u zbuntowanych 13-latków.Swoją drogą ciekawi mnie stosunek ONR do kościoła i Boga.
Napisano Ponad rok temu
Pozatym osobiście uważam że modlitwa w obsranym kiblu, domu czy kościele jest równomierna. Przecież Bóg jest wszędzie- to po ce te kościoły Rolling Eyes
A spowiedź to wogóle jakaś żenada- człowiek po dość prostych studiach (moje skończyć jest znacznie tródniej) ma decydować o moim rozgrzeszeniu Confused
Kontur z tego co piszesz wynika że nie masz absolutnie bladego, zielonego ani jakiegokolwiek innego pojęcia o kościele i katolicyźmie. To co piszesz to są pieprzone farmazony i brednie powtarzane przez ludzi którzy boją się przyznać że tak naprawde nic nie wiedzą ale jeśli chodzi o krytyke kościoła i (czasami) samego Boga są pierwsi. Takie argumenty co Ty przytaczasz słyszałem u zbuntowanych 13-latków.Swoją drogą ciekawi mnie stosunek ONR do kościoła i Boga.
No to może mi wyjaśnisz, gdzie powiedziałem coś bzdurnego :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona