Nie ja zawsze jestem - a moje posty są...to duża róznica, ale Ty pewnie nie zrozumiesz...buhaha
Daje Ci ignora ot co, nie zamiezam tracić na ciebie czas, wole bierki ułozyć
o nie! chyba sie poplacze!
jak mogles mji ignora dac! Ty brutalu Ty!
Napisano Ponad rok temu
Nie ja zawsze jestem - a moje posty są...to duża róznica, ale Ty pewnie nie zrozumiesz...buhaha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ej no tutaj tez sie klocice to jzu lepiej na privie (podobno kto sie czubi ten sie lubi moze czujecie do siebie jakas miete? )....
Napisano Ponad rok temu
NIe przejmój się Yoshi też na początku nie był dla mnie zbyt miły.Nie ja zawsze jestem - a moje posty są...to duża róznica, ale Ty pewnie nie zrozumiesz...buhaha
o nie! chyba sie poplacze!
jak mogles mji ignora dac! Ty brutalu Ty!
Napisano Ponad rok temu
Podobno ostry seks po kłótni znakomicie rozładowuje napięcieTeż tak myślę, że w łóżku byście się zajechali Smile Smile
A czemu Mistress? :roll:Tylko Mistress mi żal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kubus_Puchatek napisal kiedys ze raz mozna zachowac sie jak bohater a raz jak totalny tchorz - i ja sie z tym zgadzam.
A teraz moje pytanie do Was
Czy obsraniec co boi sie bic ale bez zastanowienia skacze w ogien czy do wody by ratowac ludzkie zycie ryzykujac wlasne jest obsrancem i tchorzem ? Prawa piesci na szczescie nie musimy sie juz obawiac - ja daze wiekszym szacunkiem "obsranca" ktory zapiepsza od rana do wieczora by utrzymac rodzine niz takiego co to jednym pierdolnieciem piesci nokautuje 3 ludzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu