Skocz do zawartości

Zdjęcie

jak skasowac kozaka?? hehe....

• Zamknięty Temat jest zamknięty
463 odpowiedzi w tym temacie

budo_kosiniak
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: jak skasowac kozaka?? hehe....
prosze moda o usuniecie jednego z postow wyzej!!! dodam tylko jeszcze ze atmosfera na forum robi sie conajmniej smieszna i to w wiekszosci przez opowiadania nastolatkow, ktorym sie wydaje ze zjedli wsyztskie rozumy i pokonaja nawet samego Chucka :wink:
  • 0

budo_kontur17
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 864 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

prosze moda o usuniecie jednego z postow wyzej!!! dodam tylko jeszcze ze atmosfera na forum robi sie conajmniej smieszna i to w wiekszosci przez opowiadania nastolatkow, ktorym sie wydaje ze zjedli wsyztskie rozumy i pokonaja nawet samego Chucka :wink:

Ale przynajmiej małolaty mają jakieś ideały i przynajmniej próbują być twardzi- to się liczy.
A poczytaj np. jak to "rozsądni" radzą dawać się dziesionować i tylko spierdalać w razie zagrożenia. To jest dopiero śmieszne.
  • 0

budo_yoshihiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1189 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

i spierdalać w razie zagrożenia. To jest dopiero śmieszne.

To nie jest smieszne, to jest rozsadne...
  • 0

budo_kontur17
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 864 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie no Yoshi już to kilka razy przerabialiśmy.
Co innego jak ćpunek czy 2 pijaczków cię zaczepia- to jest zwykłe obsraństwo.
A jak 10 drechów czy kiboli to jest rozsądek.
  • 0

budo_of10
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1089 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja proponuje jzu przestac sie klocic temat sie skonczyl czas zamykac..
  • 0

budo_of10
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1089 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja proponuje jzu przestac sie klocic temat sie skonczyl czas zamykac..
  • 0

budo_kosiniak
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale przynajmiej małolaty mają jakieś ideały i przynajmniej próbują być twardzi- to się liczy.

wiesz byc a probowac to jest chyab roznica, znam takich co im sie wydawalo ze sa a co do czego nawet nie podejmowali walki tylko po nawet ustnym ostrzezeniu mieli pelno w gaciach widzac do czego moze doprowadzic dana sytuacja=konfrontacja!!

A poczytaj np. jak to "rozsądni" radzą dawać się dziesionować i tylko spierdalać w razie zagrożenia. To jest dopiero śmieszne.

sugerujesz ze ja uciekam??? i nigdy nie napisalem ze jestem rozsadny, ale te znie chwale sie jakim to jestem fighterem bo tak naprawde na kazdego ktos sie znajdzie
  • 0

budo_yoshihiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1189 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nom, przerabialiśmy :)
Napisze tylko, ze skasowanie pijaczka nie sprawi mi zadnej satysfakcji, a i jego niczego nie nauczy...
  • 0

budo_kosiniak
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Napisze tylko, ze skasowanie pijaczka nie sprawi mi zadnej satysfakcji, a i jego niczego nie nauczy...

i dlatego my jestesmy inni bo cala reszta kocha patrzec jak prosi by go nie bic pan spod monopola :-)
  • 0

budo_yoshihiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1189 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No chyba tak :wink:
  • 0

budo_kontur17
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 864 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wiesz byc a probowac to jest chyab roznica, znam takich co im sie wydawalo ze sa a co do czego nawet nie podejmowali walki tylko po nawet ustnym ostrzezeniu mieli pelno w gaciach widzac do czego moze doprowadzic dana sytuacja=konfrontacja!!

sugerujesz ze ja uciekam??? i nigdy nie napisalem ze jestem rozsadny, ale te znie chwale sie jakim to jestem fighterem bo tak naprawde na kazdego ktos sie znajdzie

Absolutnie nie mówiłem tego o tobie .
  • 0

budo_kontur17
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 864 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A mi sprawi satyfakcję wpierdolenie jak zobacze że żul dziesionuje kobiete czy dzieciaka.
Jak już pisałem: bedę z siebie bardzo dumny :paker: :paker: :paker:
  • 0

budo_skylark1987
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1354 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

a to ilosc postow mowi o tym kim jestesmy ile mamy lat??? ty napisales ich duzo a ja tez cie nie znam, i co to ma byc dziwne??kim ty niby jestes ze mnie o to pytasz?? jestem z Łomży urodziłem sie w 81', wystarczy?? i co jak juz wiesz to czy cos sie zmienilo?? po 2 to nie byla zadna rada tylko szydzenie z "obsranych" malolatow ktorzy szczekaja duzo a mocni sa tylko w grupie a nawet i nie!!! ChWDP itd. bawi mnie to wiesz, bo zbyt duzo miałem z tym wspolengo a sie tak nie zachowuje, tez nie kocham Policji ale jakos tego ine musze pokazywac, nie musze sie chwalic ze dalem komus w pysk a niezadkos ie tak dzieje, od tego w piorka nie obrastam i z nieba mi za to etz nie leci, wiec bawia mnie takie zachowania i tyle!!!

Ziomek myslisz ze masz 24 lata i mozesz jezdzic po mlodszych zastanow sie co ty mowisz wogole :roll: (szydzenie z "obsranych" malolatow) kiedys moze byc tak ze bedziesz wracal z miasta i zaskoczy cie paru kolesi nie dasz sobie rady a po drogiej stronie ulicy beda szli "obsrani malolaci" z twojego osiedla i cie zleja za to jak ich traktowales wczesniej trzeba miec szacunek do mlodszych :!: tak przynajmniej jest na moim osiedlu :!: mlodzi nigdy nie beda mlodzi kiedys wyrosna :!: a jesli chodzi o policje to tez mialem z nimi do czynienia a nie zale sie o tym na forum :twisted: ahhhh... pisalem wczesniej o co chodzilo z tym kolesiem ale jesli ty nie masz nic przeciw jak koles startuje do ciebie z lapami w klubie i nic z tym nie robisz to ci wspulczuje napewno w ten sposob zyskasz szacunek :twisted: PozdrawiaM
  • 0

budo_skylark1987
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1354 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czlowieku nie bede ci tlumaczyl niektorych kwesti bo jak na swoj wiek powinienes kumac :!: jesli masz takich kolegow ktorzy jak dochodzi co do czego uciekaja to ci wspulczuje na mojej osce jest tak jesli ktos kogos zostawi podczas "awantury" ma LIPA PO CALOSCI NIKT MU NAWET REKI NIE PODAJE wiec nie zarzucaj mi UCIECZKI CZASAMI :!: Nigdy ale to nigdy NIKOGO NIE ZOSTAWILEM I NIE ZOSTAWIE :!: MAM SZACUNEK DO KOLEGOW A ONI DO MNIE (Juz nie raz sie o tym przekonalem) :!:
  • 0

budo_yoshihiro
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1189 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale jesli ty nie masz nic przeciw jak koles startuje do ciebie z lapami w klubie i nic z tym nie robisz to ci wspulczuje napewno w ten sposob zyskasz szacunek :twisted:

Wiem, ze to nie do mnie, ale sobie napisze :)
Co komu po szacunku jak nie bedzie miał zębów - nie mówie, że tak bedzie za kazdym razem, ale moze sie tak zdazyć(w klubie nie masz co liczyć na honorowe solo)?
Poza tym jak ktoś ma wysokie poczucie wartości to nie musi sobie respektu na pijaczkach nabijac...po co sobie scierwem ręce brudzić :roll:
  • 0

budo_skylark1987
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1354 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

i dlatego my jestesmy inni bo cala reszta kocha patrzec jak prosi by go nie bic pan spod monopola :-)

8O 8O 8O :roll: hehehe.... Spoko :!: fajnie,fajnie na prawde fajnie :!: POZDRO
  • 0

budo_skylark1987
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1354 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale jesli ty nie masz nic przeciw jak koles startuje do ciebie z lapami w klubie i nic z tym nie robisz to ci wspulczuje napewno w ten sposob zyskasz szacunek :twisted:

Wiem, ze to nie do mnie, ale sobie napisze :)
Co komu po szacunku jak nie bedzie miał zębów - nie mówie, że tak bedzie za kazdym razem, ale moze sie tak zdazyć(w klubie nie masz co liczyć na honorowe solo)?
Poza tym jak ktoś ma wysokie poczucie wartości to nie musi sobie respektu na pijaczkach nabijac...po co sobie scierwem ręce brudzić :roll:

Ale do tego klubu chodze bardzo CZESTO I ZNAM TROCHE LUDZI :!: jesli ma byc HONOROWA SOLOWKA TO BEZ PROBLEMU :twisted: i tez nie pisze przeciez ze pijaczkow obijam bo w sumie ja nic do nich nie mam :!: a ten koles co o nim pisalem byl pijany (ja tez) chcial mi zakosic browar i jeszcze machal lapami co byscie zrobili ODDALI MU PIWO :roll: PO PROSTU STALO SIE :!: I PRZEPRASZAM JUZ NIE BEDE ZAKLADAL TAKICH TEMATOW JESLI KOGOS URAZILEM :!: :twisted:
  • 0

budo_kosiniak
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ziomek myslisz ze masz 24 lata i mozesz jezdzic po mlodszych zastanow sie co ty mowisz wogole :roll:

jak bys umial liczyc to bys wiedzial ze 25 a nie 24 lata, a z tym szacunkiem to zawsze bylo tak ze sie szanuje starszych a mlodsi maja sznowac ciebie, ale fakt teraz realia sa inne
  • 0

budo_kosiniak
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jesli masz takich kolegow ktorzy jak dochodzi co do czego uciekaja to ci wspulczuje

jezli chodzi o scislosc to jakbys mial takich kolegow jakich ja mam to nikt by ci piwa na dyskotece nie zabral i uciekac tez bys nigdy nie musial, sory jak ktos zabiera ci piwo to cie poprostu nie szanuje i nie liczy sie z toba!!
  • 0

budo_kosiniak
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 51 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ale do tego klubu chodze bardzo CZESTO I ZNAM TROCHE LUDZI :!: jesli ma byc HONOROWA SOLOWKA TO BEZ PROBLEMU :twisted

i to mnie dziwi, skoro taki wplywowy jestes a ktos zabiera ci piwo to cos chyba nie tak??? a z ta solowka to moi koledzy nawet do tego nie dopuszcza, i to sie nazywa Honor przez duze H!!!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024