jak skasowac kozaka?? hehe....
Napisano Ponad rok temu
Nie można aż tak dyskryminować obsrańców bo oprucz tego że się bić nie umieją i się boją mogą być dobrymi kumplami.
Napisano Ponad rok temu
no delikatny pojazd.jezli chodzi o scislosc to jakbys mial takich kolegow jakich ja mam to nikt by ci piwa na dyskotece nie zabral i uciekac tez bys nigdy nie musial, sory jak ktos zabiera ci piwo to cie poprostu nie szanuje i nie liczy sie z toba!!
Napisano Ponad rok temu
A czemu nazywasz ich obsrańcami? To są tacy sami ludzie jak ty (poza kwestią charakteru oczywiście :roll: ). Co prawda podobnie nie pochwalam 100% pasywności, jednak każdemu należy się szacunek, nie żyjemy w czasach, kiedy o wartości człowieka świadczy jego siła.Nie można aż tak dyskryminować obsrańców bo oprucz tego że się bić nie umieją i się boją mogą być dobrymi kumplami.
Napisano Ponad rok temu
Ahhhh.... :? Jak ty malo wiesz czlowieku :roll: ja lubie zalatwiac takie sprawy np. z piwem sam a jesli juz by wyszlo na to ze on jest tez z kolezkami to wtedy jest inna sytulacja :twisted: no moze mnie nie szanowal i sie ze mna nie liczyl ale pozniej zmienil zdanie :twisted: :wink:jezli chodzi o scislosc to jakbys mial takich kolegow jakich ja mam to nikt by ci piwa na dyskotece nie zabral i uciekac tez bys nigdy nie musial, sory jak ktos zabiera ci piwo to cie poprostu nie szanuje i nie liczy sie z toba!!
Napisano Ponad rok temu
Nie mowilem ze jestem wplywowy po prostu znam tam pare osob i jestem co weekend No moze twoi koledzy by do tego nie dopuscili ale ja nie uwazam za Honorowe kopanie jednego goscia w pare osob wlasnie honorowe sa solowki 1v1 :twisted:i to mnie dziwi, skoro taki wplywowy jestes a ktos zabiera ci piwo to cos chyba nie tak??? a z ta solowka to moi koledzy nawet do tego nie dopuszcza, i to sie nazywa Honor przez duze H!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taaa centralnie koniec tematu zreszta i tak jestem dzisjaj po % ahhhh.... ta wiosna :wink: Pozdrawiam i Respect for allczytanie ze zrouzmieniem sie klana bo nadal widze odbierasz wszystko po swojemu, w tym temacie z mojej strony tyle, pozdarwiam i szacunek panowie
Napisano Ponad rok temu
A ja bym sobie jeszcze poczytał
Napisano Ponad rok temu
a o czym bys sobie poczytal YoshiA ja bym sobie jeszcze poczytał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yoshihiro:
Ty masz jakies zycie osobiste ?dziewczyne? kolegow? kurwa co tu wlaze to Ty jestes! wez wyjdz chlopie na dwor i sie dotlen !
a co do mnie panie jet to mam kupe innych obowiazkow...i nie mam czasu co chwile tu wlazic i czytac wasze idotyczne komentarze,ktore i tak od kilku stron sie powtarzaja...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaak taak piwo,disco,panna ,szkoda,ze wszytsko wirtualne
Napisano Ponad rok temu
Troche dziś na browar za późno, dyskoteki sa w weekendy, ale widze ze ty jasnowidzem jesteś :roll:
Żałosne naprawde
Napisano Ponad rok temu
tylko problem w tym ,ze Ty ZAWSZE JESTES!!!
I TU SIE ZGODZE...ZALOSNE :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak...ale to ja mam gowniarskie teksty...
i tu nie ma co wiedziec...co wchodze to jestes...nie da sie tego ukryc...no,ale tak bywa jak sie ma 15 lat ...z tego co pamietam, to lekcji duzo nie ma...wiec i czas sie ma na wszytsko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daje Ci ignora ot co, nie zamiezam tracić na ciebie czas, wole bierki ułozyć
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona