jak skasowac kozaka?? hehe....
Napisano Ponad rok temu
Sprawa jest prosta: Koleś lubi napierdalankę i tyle. W dupie ma klub, bo klub jest pretekstem do nawalanki. Pięć minut się śmiałem jak bzyku napisał, że "nadstawia kark" za swój klub. Ja pierdolę - pewnie gdyby nie heroiczna postawa bzyka i jego kolegów to klub zapewne spadłby do okręgówki. Gdyby nie klub piłkarski to pretekstem byłby klub hokejowy, drużyna curlingowa, albo kurwa reprezentacja podwórka w puszczaniu papierowych łódek na rzece. Wszystko jest dobre, byleby znaleźli się przeciwnicy, którym mozna najebać w szmaty.
Tak samo dla muzułmanów odpowiednio zinterpretowana religia jest pretekstem do zabijania, które stanowi dla nich frajdę.
Po chuj z takimi dyskutować? Na rzeczowe argumenty odpowiadają w dziecinny sposób i taka dyskusja mija się z celem.
Mam tylko nadzieję, że kiedyś zrobi się porządek z takimi jak bzyku, tak jak to było na wyspach za czasów premier Thatcher.
I żeby nie było: mam w dupie, czy bzyku szanuje moje poglądy, bo ja jego poglądów nie szanuję wcale - z prostego powodu - moje poglądy w przeciwieństwie do jego - nie wyrządzają nikomu szkody.
Napisano Ponad rok temu
Po doczytaniu tego dennego topika do końca dziwię się tylko Yagyu, Yoshiemu i innym chłopakom, którzy tracą tu czas na przekazaniu bzykowi oczywistych prawd, których adresat albo nie rozumie, albo nie chce zrozumieć..
Razcej nie chce ,jak dla was dziwnym jest to ze ktos nie lubi polocji , to tak samo dla mnie dziwne jest to jak ktos moze ich lubic i z nimi wspolpracowac. to dziala w dwie strony
Sprawa jest prosta: Koleś lubi napierdalankę i tyle. W dupie ma klub, bo klub jest pretekstem do nawalanki. Pięć minut się śmiałem jak bzyku napisał, że "nadstawia kark" za swój klub. Ja pierdolę - pewnie gdyby nie heroiczna postawa bzyka i jego kolegów to klub zapewne spadłby do okręgówki. Gdyby nie klub piłkarski to pretekstem byłby klub hokejowy, drużyna curlingowa, albo kurwa reprezentacja podwórka w puszczaniu papierowych łódek na rzece. Wszystko jest dobre, byleby znaleźli się przeciwnicy, którym mozna najebać w szmaty..
Moze i jest w tym troche prawdy, cos sie za tym kryje , w psychice , nie wiem
Aza co niby kibic obrywa ? za przynaleznosc do klubu
Po chuj z takimi dyskutować? Na rzeczowe argumenty odpowiadają w dziecinny sposób i taka dyskusja mija się z celem..
Widocznie nie dla kazdego, bo gdyby kazdy byl twohego zdania to ten temat nie ciagnal by sie 10 stron:)
A ja mam nadzieje ze ty tez nie zaczniesz dyskutowac i nie bedzie kolejnych 10 stron:)
hehehe
Mam tylko nadzieję, że kiedyś zrobi się porządek z takimi jak bzyku, tak jak to było na wyspach za czasów premier Thatcher..
Czas pokaze;)
I żeby nie było: mam w dupie, czy bzyku szanuje moje poglądy, bo ja jego poglądów nie szanuję wcale - z prostego powodu - moje poglądy w przeciwieństwie do jego - nie wyrządzają nikomu szkody.
Nie musisz szanowac!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tekstami tego typu:"Tak samo dla muzułmanów odpowiednio zinterpretowana religia jest pretekstem do zabijania, które stanowi dla nich frajdę"pokazales gamoniu jaki pusciutki jestes kim jestes srelu zeby oceniac innych ludzi i to w co wieza :twisted:
Napisano Ponad rok temu
do niejakiego Spawacza.
tekstami tego typu:"Tak samo dla muzułmanów odpowiednio zinterpretowana religia jest pretekstem do zabijania, które stanowi dla nich frajdę"pokazales gamoniu jaki pusciutki jestes kim jestes srelu zeby oceniac innych ludzi i to w co wieza :twisted:
Do niejakiego LostBoya:
Zanim zaczniesz rzucać "gamoniami i srelami" to przeczytaj cytowany post ze dwa razy i postaraj się go zrozumieć a nie pierdolić głupity. Jeśli tak zrobisz to może zrozumiesz, że nie mam nic do żadnej religii ani wiary. A jesli w dalszym ciągu nie będziesz rozumiał, to podpowiem ci, że kluczem do zrozumienia jest stwierdzenie "odpowiednio zinterpretowana religia".
Napisano Ponad rok temu
Bzyk nie lubi policji- wszystkie argumenty mu już przedstawiliśmy.
A jak chce się bić za swój klub z innym kibicami którzy również chcą się bić to ich prywatna sprawa- nam krzywdy nie robią.
No chyba że rozwalają nasze samochody czy witryny albo zaczepiają na ulicy bez powodu.
Jeśli tak to chuj im w dupe i niech lepiej nie trafią na mnie bo nie odpuszczę.
Ale jeśli krzywdzą tylko siebie na wzajem bo tego chcą to niby czemu mam mieć coś do nich- ich sprawa.
A to że policja nie potrafi sobie z nimi poradzić to ich problem, a właściwie słabość- jakoś w Angli dali sobie radę, a u nas jak ze wszystkim niestety nie są zbyt skuteczni.
Napisano Ponad rok temu
A to że policja nie potrafi sobie z nimi poradzić to ich problem, a właściwie słabość- jakoś w Angli dali sobie radę, a u nas jak ze wszystkim niestety nie są zbyt skuteczni.
Guzik prawda. To, że na stadionach jest burdel to nie wina policji. Byłeś kiedyś na meczu ligi angielskiej? Tam na stadionie jest praktycznie tylko ochrona.
Porządek na stadionach można przywrócić używając bardzo prostych metod - imienne karnety, przypisanie kibica do danego miejsca, a przede wszystkim bezwzględne egzekwowanie kar. Na angielskim stadionie nie masz siatek, klatek ani innego tego typu żelastwa. Jest za to wymalowana linia z napisem mówiącym, że jeśli ją przekroczysz to musisz wybulić 1000 funciaków. I to wystarczyło, żeby po paru latach na stadiony mogły przychodzić rodziny z dziećmi.
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mówiłem o stadionach-tylko o ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guzik prawda. To, że na stadionach jest burdel to nie wina policji. Byłeś kiedyś na meczu ligi angielskiej? Tam na stadionie jest praktycznie tylko ochrona.
Porządek na stadionach można przywrócić używając bardzo prostych metod - imienne karnety, przypisanie kibica do danego miejsca, a przede wszystkim bezwzględne egzekwowanie kar. Na angielskim stadionie nie masz siatek, klatek ani innego tego typu żelastwa. Jest za to wymalowana linia z napisem mówiącym, że jeśli ją przekroczysz to musisz wybulić 1000 funciaków. I to wystarczyło, żeby po paru latach na stadiony mogły przychodzić rodziny z dziećmi.
Z tego co wiem to na Legii również nie ma policji na stadionie.
A kary grzywny za przestepstwa w Polce i ich egzekwowanie to oddzielny temat.
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mówiłem o stadionach-tylko o ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pisałeś, że Anglicy sobie poradzili a oni zaprowadzali porządek na stadionach, a nie poza nimi. Stąd mój logiczny wniosek, że masz na myśli stadiony. To, że kibole napierdalają się poza stadionami między sobą to nawet lepiej - przynajmniej mniej genów przekażą nastepnym pokoleniom.
Napisano Ponad rok temu
Nic nie działa lepiej na buraków niz jak im pojechać po kieszeni :-) .
PS : Bzyku jesteś , ze tak powiem *spalony* na tym forum ...
Napisano Ponad rok temu
I teraz na podwórku będzie męczennikiem... Za swoje poglądy....
Napisano Ponad rok temu
No dokładnie dokładnie Spawacz . Rozmowa z takim baranem to jest jak rzucanie grochem o sciane . No ale to jest w końcu forum a na forum sie pisze nawet z takimi .... bzykami .
Czemu kurwa baranem bo co? bo mam inny poglad niz wiekszosc uzytkowniko na forum?
a dla mnie rozmwa z takim baranme jak ty , ktory ich lubi moze byc jak rzucnaie grochem o sciane. Uwazasz kazdego swojego znajmoego , ktpory ma inne poglady za barana? mysle ze nie
No już dajcie spokój.
Bzyk nie lubi policji- wszystkie argumenty mu już przedstawiliśmy.
A jak chce się bić za swój klub z innym kibicami którzy również chcą się bić to ich prywatna sprawa- nam krzywdy nie robią.
No chyba że rozwalają nasze samochody czy witryny albo zaczepiają na ulicy bez powodu.
Jeśli tak to chuj im w dupe i niech lepiej nie trafią na mnie bo nie odpuszczę.
Ale jeśli krzywdzą tylko siebie na wzajem bo tego chcą to niby czemu mam mieć coś do nich- ich sprawa.
No i dokladnie co was to kurwa oobchodzi, czy ja ich lubie , czy ja dostane od kogos, czy cos w tym stylu, doczepiliscie sie jak rzepy ogona;) i nie moze odczepic hehehe
Dokładnie jakby im przypierdolić za każdym razem ze 2000 złotych kary to efekt murowany .
Nic nie działa lepiej na buraków niz jak im pojechać po kieszeni :-) .
To ZONK trudno sie mowi:)
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego spalony?PS : Bzyku jesteś , ze tak powiem *spalony* na tym forum ...
Batman- zobacz ilu tu "rozsadnych miłosieników" co oddają każdemu dzisioniazowi co mają, co można na nich pluć, klepać im dziewczyny po dupie a oni uciekają albo niereagują.
Dla mne tacy niech lpiej nic nie mówią.
A Bzyk myślę że w takich sytuacjach myśli podobni jak ja, Ty, Off10, Ambull.
Bzyk ma charakt i dlatego go szanuję (mimo że podejści do policji ma trochę kontrowersyjne).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tych którzy patrzą na łatwy zarobek kosztem tych "rozsądnych... " .
Zresztą jest bardzo naiwny , żeby nie powiedziec GUPI .
Napisano Ponad rok temu
Batman- zobacz ilu tu "rozsadnych miłosieników" co oddają każdemu dzisioniazowi co mają, co można na nich pluć, klepać im dziewczyny po dupie a oni uciekają albo niereagują.
I chuj z tym, że oddają. Może kurwa mają trochę oleju w głowie i wolą być ubożsi o dychę zamiast ryzykować, żeby ich żony/dzieci zostały z mężem/tatusiem kaleką?
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego spalony?PS : Bzyku jesteś , ze tak powiem *spalony* na tym forum ...
Dla mne tacy niech lpiej nic nie mówią.
A Bzyk myślę że w takich sytuacjach myśli podobni jak ja, Ty, Off10, Ambull.
Bzyk ma charakt i dlatego go szanuję (mimo że podejści do policji ma trochę kontrowersyjne).
Wkoncu jakis madry post w tej sprawie :wink: :wink: :wink: hehe
Kazdy ma jakies swoje poglady , ktore dla drugiej osoby beda kontrowersyjnymi:) i co do tego nie mam zadnych watpliowosci.
No nie wiem czy ma charakter czy go nie ma ale ja raczej bym go widział po drugiej stronie tzn
tych którzy patrzą na łatwy zarobek kosztem tych "rozsądnych... " . .
Jakas aluzja???
Po czym to wywnioskowales?Zresztą jest bardzo naiwny , żeby nie powiedziec GUPI .
Napisano Ponad rok temu
A co do reakcji na zaczepki i inne.. Kontur... Wiesz o ile łatwiej mieć honor i go bronić jak się ma powyżej 100kg? :-) No. No to popatrz teraz na chlopaczków do 70kg. I życz im powodzenia w obronie honoru swojej laski klepniętej przez koksa z kolegami
Napisano Ponad rok temu
Nie, on ich wszystkich nokautuje jednym machnięciem batona.kontur17, chcesz przez to powiedzieć, że jak 4 dresów chce Cię okraść to rzucasz się na nich i nokautujesz każdego z osobna ? Smile
kontur17 - jak nie chcesz być krytykowany za swoje poglądy to nie krytykuj innych :wink: (co do poglądów to częściowo się z tobą zgadzam)
Napisano Ponad rok temu
ja bym powiedzial inaczej, jezelii jestes taki jak reszta na filmie to nie podskakuj :wink:najpierw looknij sobie na te filmik:http://video.google.com/videoplay?docid=5243364330000346908&q=street+fights
jesli ten kozak jest podobny do typa w czarnej koszulce to lepiej do niego nie podskakuj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona