Negatywne wspomnienia z treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2) goście z sekcji "Y" na każdym seminarium przeprowadzali sobie własną rozgrzewkę - rozgrzewając nadgarstki, stojąc w kącie i gadając
3) jeden z mistrzów usiłował mi udowodnić że wszystko robię źle (on tak ma z wszystkimi), i kiedy ćwiczylismy obronę leżąc przed siedzacym na nas przeciwniku (w rękawicach), ten siadł i zaczął okłądac mnie pięściami (bez rekawic) - kilak razy trafił powodując "śmieszne" przeskakiwanie chrzastki w nosie przez nastepny miesiąc...
4) miesiąc-dwa przed powyższym wydarzeniem ten sam mistrz chciał mi udowodnic że nie umiem wykonac tai-otoshi - skutek - skasowane kolano mistrza i wyłączenie go z treningu na ponad miesiąc (tai otoshi wyszło)
5) sparing, prtzechwyciłem nogę kopiacego, który okazał się słabo rozciągnięty i padł głową na parkiet - stuknęło tak, że przez chwilę bałem się najgorszego....na szczęscie nic sie nie stało....
6) i dużo dużo innych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nigdy nie mówiłem że cwiczę jiujitsu w ramach jednego, ciasnego stylu
Napisano Ponad rok temu
wez ty sie MarcinT odstosunkuj od Yody? sithu jeden ty! ;-)
Napisano Ponad rok temu
2 Podczas sparingu z ziomkiem doszlo do MAXYMALNEGO ZDERZENIA GOLENIAMI razem odprowadzalismy sie do domu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszedlem na trening lekko przeziebiony. Dlugo sie zastanawialem nad tym czy warto ale jednak sie zdecydowalem. No i to byla bledna decyzja: padalem z nog juz po rozgrzewce
Bardzo szybko sie meczylem. A na tarczach poprostu kopalem jak bym przyszedl na swoj 1-szy trening, nic mi nie wychodzilo. Poza tym dostalem kilka zjebow od trenera ze sie nie przykladam :-D Nie wiem czy pojde jutro, chyba powinienem odpoczac....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Keysi
- Ponad rok temu
-
Legendy
- Ponad rok temu
-
Jak szybko poradzic sobie z nacigniecim scięgien?
- Ponad rok temu
-
przyczyny rezygnacji z trenigów
- Ponad rok temu
-
MATA - obniżenie kosztów.
- Ponad rok temu
-
Sochaczew 19.02.2005
- Ponad rok temu
-
Czego nie "trawicie" w swoich mistrzach.......
- Ponad rok temu
-
Naturalne sposoby walki u homo sapiens :-)
- Ponad rok temu
-
Łączenie treningów
- Ponad rok temu
-
Pytanie co do treningu
- Ponad rok temu