Negatywne wspomnienia z treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2) goście z sekcji "Y" na każdym seminarium przeprowadzali sobie własną rozgrzewkę - rozgrzewając nadgarstki, stojąc w kącie i gadając
3) jeden z mistrzów usiłował mi udowodnić że wszystko robię źle (on tak ma z wszystkimi), i kiedy ćwiczylismy obronę leżąc przed siedzacym na nas przeciwniku (w rękawicach), ten siadł i zaczął okłądac mnie pięściami (bez rekawic) - kilak razy trafił powodując "śmieszne" przeskakiwanie chrzastki w nosie przez nastepny miesiąc...
4) miesiąc-dwa przed powyższym wydarzeniem ten sam mistrz chciał mi udowodnic że nie umiem wykonac tai-otoshi - skutek - skasowane kolano mistrza i wyłączenie go z treningu na ponad miesiąc (tai otoshi wyszło)
5) sparing, prtzechwyciłem nogę kopiacego, który okazał się słabo rozciągnięty i padł głową na parkiet - stuknęło tak, że przez chwilę bałem się najgorszego....na szczęscie nic sie nie stało....
6) i dużo dużo innych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

nigdy nie mówiłem że cwiczę jiujitsu w ramach jednego, ciasnego stylu

Napisano Ponad rok temu
wez ty sie MarcinT odstosunkuj od Yody? sithu jeden ty! ;-)
Napisano Ponad rok temu

2 Podczas sparingu z ziomkiem doszlo do MAXYMALNEGO ZDERZENIA GOLENIAMI razem odprowadzalismy sie do domu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Poszedlem na trening lekko przeziebiony. Dlugo sie zastanawialem nad tym czy warto ale jednak sie zdecydowalem. No i to byla bledna decyzja: padalem z nog juz po rozgrzewce

Bardzo szybko sie meczylem. A na tarczach poprostu kopalem jak bym przyszedl na swoj 1-szy trening, nic mi nie wychodzilo. Poza tym dostalem kilka zjebow od trenera ze sie nie przykladam :-D Nie wiem czy pojde jutro, chyba powinienem odpoczac....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Keysi
- Ponad rok temu
-
Legendy
- Ponad rok temu
-
Jak szybko poradzic sobie z nacigniecim scięgien?
- Ponad rok temu
-
przyczyny rezygnacji z trenigów
- Ponad rok temu
-
MATA - obniżenie kosztów.
- Ponad rok temu
-
Sochaczew 19.02.2005
- Ponad rok temu
-
Czego nie "trawicie" w swoich mistrzach.......
- Ponad rok temu
-
Naturalne sposoby walki u homo sapiens :-)
- Ponad rok temu
-
Łączenie treningów
- Ponad rok temu
-
Pytanie co do treningu
- Ponad rok temu