Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ktos sie zastanowil czemu lali tamtych?
bo mi tak przez glowe przeszlo biorac pod uwage rozne sceny ktore widzialem na bramkach i w klubach - "a moze to goscie zaczeli zadyme..?"
nie mowie ze sposob zalatwiania spraw przez bramke jest dobry - bo nie jest - ale z drugiej strony czy u nas w PL lepiej sie dzieje na wiejskich dyskotekach? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jet 100% racji.
Napisano Ponad rok temu
Tacy ludzie to zaraza, chciałbym żeby nie tego co trzeba zaatakowali i w pierdziel dostali , kilka miesięcy trenigów i wielcy 'fajterzy' się zrobili... Polecam zamknąc ich w klatce z np. kilkoma zawodnikami UFC
Napisano Ponad rok temu
bo są chujamiwszyscy tu piszecie tylko z jednej perspektywy - "ci zli bramkarze.."
na filmiku widać tylko przykłady jednostronnej agresji, uderzenia z partyzanta i butowanie w kilku na ziemi
tak, wiem często odwiedzający kluby są pijani i namolni, w odpowiedzi na odmowę wpuszczenia grożą bramkarzom i obrażają ich ,ale kurwa, to nie powód to takiej reakcji :roll:
Napisano Ponad rok temu
Film został tak zmontowany, żeby nie było wątpliwości, kto tu jest zły. Zostawiono tylko dowody winy bramkarzy. Miejmy nadzieję, że ofiary mają dostęp do tego filmu i zrobią z niego użytek.wszyscy tu piszecie tylko z jednej perspektywy - "ci zli bramkarze.."
Napisano Ponad rok temu
W Rosji jest 2-letnia ZSW (a słuchy chodzą, że przez niż demograficzny ma być i 3-letnia). Jak się koty zameldują w jednostce, to ich tam już dziadki przepierdolą. :wink:Polecam zamknąc ich w klatce z np. kilkoma zawodnikami UFC
edit: chociaż trzeba brać poprawkę na to, że to film sprzed 2 lat, więc nie wiadomo czy przez ten czas im ktoś nie wpierdolił.
Napisano Ponad rok temu
Moje zdanie jestt takie jak masz cel i musisz go wykonać to obiektywnie stosujesz odpowiednie srodki w odpowiednich okolicznościach. (masełko maślane)
Jak atakuje mnie ktoś i mam gaz w ręce to go użyje (a nie wyżucę i będę udawał DON KICHOTA) 8O jak jest kilkunastu to zawsze naklepie kilku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po jakich klubach ty chodzisz? :wink:żałosne, chcial bym zobaczyć coś takiego w polskim klubie pełnym koksów , każdy z tych ochroniarzy srał by w gacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu