Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z jednej strony fajnie, ale z drugiej jestem zupełnie bez zaprawy ;]
Napisano Ponad rok temu
Lepiej być bez zaprawy, niż z krzywym nosem i bez zębów. :wink:Z jednej strony fajnie, ale z drugiej jestem zupełnie bez zaprawy ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o przypomniało mi się 1 zdarzenie
byłem w łódzkim klubie już baaaardzo "zmęczony" i nagle kiedy powoli przewijam sie przez parkiet to zaczepiło mnie z 4 schabków, że ja będąc podpity jestem nastawiony na zabawę to uznałem to za jakiś żart. oni do mnie
za jakim klubem jestem
ja wypaliłem że za lechem poznań (bo w poznaniu bardzo fajne dziewczyny poznałem i były właśnie za lechem )
na to się oni troszkę zdziwili i zapytali mnie poetycko "co kur..?? a ilu was tu jest??!!"
odparłem że na razie sztuk 1 ale prężnie się rozwijamy
oni powiedzieli że jestem niezły agent i bronka mi postawili serio, bo przez tego bronka zasnąłem w tramie... ;/ o 1 bronek za dużo...
Napisano Ponad rok temu
Dziwnyyyyyyyy jeesstttt teeeeeeennnnnn swiaaaaaaaat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba zmienić prawo, albo zrobić w całym kraju szeroki monitoring, żeby każda taka sytuacja była wychwycona i to przemawiało na krzyść poszkodowanego, nie wiem, innego wyjścia z sytuacji nie potrafię sobie wyobrazić 8O tak źle i tak źle...
"Ach jak miło mieć mikrofon, przyczepiony za sedesem, żebyś zawsze mocz oddawał zgodnie z partii interesem!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej być bez zaprawy, niż z krzywym nosem i bez zębów. :wink:
Przekonałeś mnie
Ja w sumie mieszkam w spokojnej dzielnicy, od dziecka w zasadzie, więc jako swojego nikt mnie nie rusza. W mieście też mi się nic nie przytrafiło, ale np kumplowi na totalnej bombie się zdarzyło zarobić kosę od gówniarza- dzieciak poharatał mu łapę tak, że znajomy wylądował w szpitalu. A ma ze dwa metry i mógłby gnoja małego zabić.
Napisano Ponad rok temu
klubo-pubo-remiza, najblizszy lokal z browarem w okolicy.
godzina 1-2 w nocy. wypilem 3 browary i ok cwiartki, liczac powiedzmy od 21.
costam costam i wychodzimy z typem przed lokal. nie pamietam o co poszlo, pewnie o nic, jak to zazwyczaj.
no i akcja. wymiana w stojce, radzilem sobie niezle. potem jakos znalazlem sie pod typem. przyjalem ze 3 mocniejsze plomby. chwycilem, przetoczylem i oddalem z nawiazka. w pewnym momencie zaczalem juz nawet z gosciem negocjowac, ze moze lepiej isc i sie napic. negocjacje zostaly przerwane cudzym kolanem w moja glowe. podobno - jakos mi umknal ten fragment...
na miejscu bylem z kolezanka i kolega. 1 czy 2 osoby znalem stamtad. wiedzialem jak sie podobno zazwyczaj koncza solowki, ale nie przypuszczalem ze i mnie to spotka. dzis poza prawidlowymi opuchliznami i otarciami tu i tam szczenka mnie konkretnie napierdala, podejrzewam ze od tego kolana...
tak wiec jeszcze raz apel. nie idzcie na solowki jesli macie mniejsza ekipe za plecami :?
Napisano Ponad rok temu
tak wiec jeszcze raz apel. nie idzcie na solowki jesli macie mniejsza ekipe za plecami :?
Chyba nie idzcie do parteru
Napisano Ponad rok temu
Jak zobaczyłem ze 2 tego typu akcje na swoim własnym osiedlu ze niby 1vs 1 a później młocka zbiorowa zrozumiałem raz na zawsze. Czas na ciebie :wink: Nie zgrywam sie tylko przedstawiam sprawę jak jest
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze nos nie zlamany, ale glodny jestem bo gryzc nie moge. dalej mnie szczena napizdza :?
jak sie przespie to moze jutro bedzie mniej bolalo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu