Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale żeby mi ktoś machał kosą przed oczami, to jeszcze takich wrażeń nie miałem.
Napisano Ponad rok temu
Obyś tylko nie popadł w zadufanie i nie startował do wszystkich nozowników w mieście
pzdr
P.S. IKop w jaja BOOOOLI
P.S. II Pęknięta guma zepsuła mi kiedyś najlepszy sex w życiu 3 sekundy przed końcem przestraszony
Napisano Ponad rok temu
wiesz, to udowadnia teze, ze cos jest nie do zrobienia, jezeli wszyscy wiedza ze sie tego zrobic nie da. Az w koncu pojawia sie ktos kto o tym nie wie i to robinagana za głupotę (walczył z nożownikiem)
Napisano Ponad rok temu
Ale Taka sytuacja mi się opłaciła jak opowiedzialem ją w autobusie i kolega potwierdził wszyscy mają do mnie respekt, a dotąd uznawano mnie za lalusia.
W tym momencie właśnie coś we mnie pękło.
Z bajeczkami to na forum reksia i spółki...
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli zdarzenie jest prawdziwe to daj sie chłopakowi nachwalić, niech ma swoje 5 minut.
Napisano Ponad rok temu
dokładnie takKA: a niby dlaczego podważasz wiarygodność? Historia w sumie wiarygodna, a co do szacunku ("respectu") - nie dziwne, że po takim zdarzeniu takowy uzyskał.
Jeżeli zdarzenie jest prawdziwe to daj sie chłopakowi nachwalić, niech ma swoje 5 minut.
Napisano Ponad rok temu
Nie nożownikiem tylko z osobą która trzymała w ręku nóż.wiesz, to udowadnia teze, ze cos jest nie do zrobienia, jezeli wszyscy wiedza ze sie tego zrobic nie da. Az w koncu pojawia sie ktos kto o tym nie wie i to robinagana za głupotę (walczył z nożownikiem)
Ja tam nożownikiem nie jestem (wolę batony ) ale chyba obrażacie nożowników uważając ze żul z kosą to nożownik.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znaczy zaszlachtował juz kogoś tym nożem , ze taki wykwalifikowany ?
Napisano Ponad rok temu
taki ktory potrafi sposlugiwac sie nozem wykorzystujac przewage jaka on daje ale nie kaleczacy przy okazji siebie. lub tez taki ktory robia taka krzywde jaka chce a nie taka jaka mu przypadkiem wyszla. przynajmniej ja tak to odbieram.Pseplasam ale co to jest wykwalifikowany nożownik ?
Napisano Ponad rok temu
no ja tez tak to odbieramprzynajmniej ja tak to odbieram.
Napisano Ponad rok temu
i ja się pod tym podpisuję.no ja tez tak to odbieramprzynajmniej ja tak to odbieram.
Napisano Ponad rok temu
wiesz, to udowadnia teze, ze cos jest nie do zrobienia, jezeli wszyscy wiedza ze sie tego zrobic nie da. Az w koncu pojawia sie ktos kto o tym nie wie i to robinagana za głupotę (walczył z nożownikiem)
Zgadzam sie, niewiedza (a dla tych ktorzy wiedza- glupota) jest czesto (nie znaczy zawsze) bardzo przydatna , mi juz ze 2 razy zaoszczedzila nieprzyjemnosci (w sytuacjach w ktorych stawialem sie komus bo jakos tak z tlumu nie odroznilem, ze tych 5 stoi tam takze z mojego powodu , albo nie wiedzialem, ze dany koles ma slawe twardziela)...
A tak swoja droga to miales kupe szczescia (dobrze, ze wiecej szczescia niz kupy) i swietnie wybrnales z sytuacji, "ripsect" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale Taka sytuacja mi się opłaciła jak opowiedzialem ją w autobusie i kolega potwierdził wszyscy mają do mnie respekt, a dotąd uznawano mnie za lalusia.
No to teraz powinieneś iść zajarać obok najszerszego miejsca na wiśle, a najlepiej w dorzeczu amazonki. Zaatakuje Cię wtedy 20 Guerilla, poradzisz sobie. I wszycy będą Cię mieli za SuperHero. Może i komiksy napiszą, książkę i takie tam.
Kołdra była mokra jak sie obudziłeś ?
P.S Ciężko mi sobie wyobrazić że przez 15 lat zycia twoje cohones z czymś twardym się nie zderzyły.
Napisano Ponad rok temu
Jak ty się moczysz, to nie sądź że wszyscy tak mają. :wink:Kołdra była mokra jak sie obudziłeś ?
P.s jakoś dawno się nie widzieliśmy na forum, ale widzę że się nic nie zmieniłeś.
Napisano Ponad rok temu
A historyjka raczej mało spójna.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu
-
Nokautujący cios
- Ponad rok temu
-
Automaty typu boxer
- Ponad rok temu
-
Solo?