z gadzam sie z Tym.wydaje mi sie ze zadziałałes impulsywnie a co byś zrobił jak on by zadziałał Ci na psychskie nie małachł tylko :balisong: :balisong: a gdy by wiedział jak Cie zatakować noz pod gardłem zmienia myslenie i tłumi twoją "FURIE" cios na otrzezwienie przywraca Ci myslenie nie wiem co ja bym robił ale nie jestem niesmiertelny Bochaterstwo czsami sie nie opłaca mozna zamiast pomuc zabić a gdy by on złapał twojego kolege i te zadziała impulsywnie noż w brzuch i uciekł wziełeś na swojo odpowiedzialność takze jego zycie jedynym słowem miałeś FARTA nie wiem co ja bym zrobił nie miałem takiej sytułacji.an Tak mnie zAstanawia jest zadyma jeden koleś dostaje w jaja kładzie sie luz no ale chyba on tam nie usnoł a potem Ty na tego drugiego i tamten lezy ? ile gdzies to trwało ?Termintorn: medal za odwagę (pokonał nożownika), nagana za głupotę (walczył z nożownikiem)
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A chyba nie musze ci pisac co możę zrobic powiedzmy czterech 15latków w grupie.
No co mogą? Zesikac się w majtki najwyzej!
Jakby ci kumpla pochlastał to nie wiedział bys co ze sobą zrobić, a ty tu pierdolisz o zbieraniu kumpli - weź się chłopie zastanów!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tamten z kopniakiem leżał nie mugł by chyba uciec a ja terz miałem przy sobie nóż (zawsze mam) popracowałbym nad nim i by mi szybko powiedział gdzie tamten miesz.
Termitron, spotkałem w życiu niejednego durnia, ale tym zdaniem wysunąłeś się na sam szczyt top 10.
I tu jusz nie chodziło by o wezwanie policji ale poprostu zemste.
Weź sobie lepiej zimny prysznic.
Napisano Ponad rok temu
Wypowiedź głupia i żałosna nawet jak na *ulice* .
Juz cię chłopie widze jak go obrabiasz tym nożem :roll: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu
-
Nokautujący cios
- Ponad rok temu
-
Automaty typu boxer
- Ponad rok temu
-
Solo?