sparingi z atrapą nunchaku
Napisano Ponad rok temu
Przykro mi ale nie.
Z tego samego względu dla którego nie umieszczamy filmików ze sparingów nożowych i pałkowych.
I absolutnie nie mamy tu nic do Ciebie. Ale za dużo widać na tych filmach. A nie znając osoby która może to oglądać nie jestem zainteresowany przekazywaniem "własności intelektualnej" w rece osób trzecich. I nie chodzi tu o żadne mistyczne techniki. Proste rzeczy oparte na właściwej motoryce.
Mam nadzieję, że rozumiesz.
spoko rozumiem, jak by film poszedł w sieć i trafił na idiotę to defakto to mogło by być groźne dla otoczenia.
No cóż, życzę wam panowie przyjemnych treningów, jak bym był kiedyś w waszej okolicy to na pewno wcześnie się skontaktuj ponieważ z chęcią wymienił bym się doświadczeniami.
Napisano Ponad rok temu
chcialem zapytac czy w ten weekend mozna wpasc na pogawedke .
Jesli tak to gdzie i o ktorej. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
W sob lub niedzielę spotykamy się o 10 lub 11 na polach mokotowskich. Jeśli dobrze pada, to alternatywą jest sala na jelonkach.
Napisano Ponad rok temu
Czy to Wy cwiczycie tam niedaleko biblioteki? Doklladniej miedzy fontannami a parkingiem? Kiedys widzialem jak tam ktos cwiczyl. Teraz widzialem wasze fotki wiec was latwiej namierze . Jesli zle strzelilem z miejscowka to poprawcie . Pozdro
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
i wtedy wyslesz PM do Krissa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trafiłeś na okres przedświąteczny (czyli ostre sprzatania w domach i złe żony), plus zajęcia na studiach.
Spotykamy się w prawie każdy weekend, rzadko są przerwy ale właśnie trafiłeś .
Zawsze wcześniej potwierdzamy swoją obecność .
Mam nadzieję, że starczy Ci zapału i na następne spotkanie (w ogóle jesteś super kolo, namawiałem kolesi z forum nunchaku i w ogóle odpuścili, pomimo buńczucznych opisów swoich walk w realu )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej nam nie przeszkadzają, że czasami uczymy się od nich.
Napisano Ponad rok temu
Na naszych sparingach "narzędziowych" nun to dodatek dla chętnych. Nie specjalizujemy sie w nim.
Z Wrocka kawał drogi. Ale umów się z nami w jakimś terminie i będzie git jak połączysz to jeszcze ze zwiedzaniem ślicznej Wawki :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawe batony
- Ponad rok temu
-
Jak zrobić bat??
- Ponad rok temu
-
Broń palna kontra nóż/Eugene Nielsen
- Ponad rok temu
-
Tonfa, warszawa
- Ponad rok temu
-
Obrona NOŻEM przed psem.
- Ponad rok temu
-
Użycie noża w realnej walce jako kastetu.
- Ponad rok temu
-
Minimalny ruch przy rzucie nozem
- Ponad rok temu
-
Proca
- Ponad rok temu
-
Baton Training
- Ponad rok temu
-
The Reality Of Edged Weapon Attacks artykul po angielsku