Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie batonem tylko sprężynowym badziewiem. Ten sprzęt jest dobry jak lubisz ostro pobaraszkować i robić świństwa z dziewczyną, ale nie polecam go na ulicę.No faktycznie ciezka masz sytuacje.Moze po jakims czasie odpuszcza.Bylo nieprac ich batonem.Jak masz jakichs wplywowych kolegow to moze wezma cie w obrone.

Napisano Ponad rok temu

PS. Spawacz ROX

Napisano Ponad rok temu
- przeprosić ich i dogadać się
- prowadzić wojnę
Pomysł pujścia na policję w twojej sytuacji jest nierozsądny. Pamiętyj że ty pierwszy (co prawda badziewiem ale zawsze) uderzyłeś człowieka (jak by to pewnie określiła policja "niebezpiecznym narzędziem). I twoje zachowanie było z pewnością przekroczeniem granic obrony koniecznej!!!!!!!!!!
Trzynaj się młody i pamiętaj że zajebanie batonem w sytuacji zagrożenia nie jest niczym złym ALE NIE WOBEC ZNAJOMYCH OSÓB. Dlatego teraz albo poczujesz skruchę i przeprosisz tego co mu jebnołeś albo zostań królem dzielnicy i wszystkich zbatonuj.
P.s Jesteś niepełnoletni a batony co prawda są legalne ale dla osób od 18 lat!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak masz jakichs wplywowych kolegow to moze wezma cie w obrone.

1.Ten sprzęt jest dobry jak lubisz ostro pobaraszkować i robić świństwa z dziewczyną, ale nie polecam go na ulicę.
[..]
2.Pomysł pujścia na policję w twojej sytuacji jest nierozsądny
1. ja polecam, pod warunkiem ze umiesz sie nim poslugiwac (NAPRAWDE umiesz sie nim poslugiwac).
2. poza tym po raz kolejny apeluje do pana kontura aby przestal dawac takie pojebane porady.
Napisano Ponad rok temu
Może jest jakaś sprężyna dobrej firmy, którą można swobodnie operować i samemu się nie skaleczyć? Ja niestety znam tylko te badziewia co są w sklepach i na alllegro.Jak masz jakichs wplywowych kolegow to moze wezma cie w obrone.
![]()
Ten sprzęt jest dobry jak lubisz ostro pobaraszkować i robić świństwa z dziewczyną, ale nie polecam go na ulicę.
ja polecam, pod warunkiem ze umiesz sie nim poslugiwac (NAPRAWDE umiesz sie nim poslugiwac).
Ale jak znasz solidne spręzyny to z chęcią bym zobaczył obrazek i opis.
Jednak ja osobiście preferuję batony "klasyczne"
Napisano Ponad rok temu
Masz inne zdanie to mogę się z tobą nie zgadzać, ale nie mam zamiaru Cię obrażać.
Napisano Ponad rok temu
Może jest jakaś sprężyna dobrej firmy, którą można swobodnie operować i samemu się nie skaleczyć? Ja niestety znam tylko te badziewia co są w sklepach i na alllegro.
hmm moze po prostu trzeba odebrac fachowa wiedze z zakresu poslugiwania sie takimi narzedziami, wtedy nawet badziewie ze sklepow i z allegro bedzie ok?
poza tym kontur niestety, ale dajesz pojebane rady, jako (podobno) student V roku prawa radzisz nie zglaszanie policji czynnej napasci ktorej skutkiem jest uszczerbek na zdrowiu? wybacz, ale to jakis smiech.
Napisano Ponad rok temu
Ja byłem w zeszłym tygodniu na UW u swojego promotora(dr prawa karnego)Batony w swietle ustawy o Broni i Amonicji nie zostaly jednoznacznie sklasyfikowane - i na pewnio ich legalnosc nie zalezy od ukonczonego wieku. Odsylam do dzialu walka nozem i inna bronia tutaj na forum.
ale może ty jesteś profesorem zwyczajnym? Jeśli tak to przepraszam są nielegalne.
Napisano Ponad rok temu
EDIT: i przeczytaj ustawe zanim porozmawiamy ... masz linka w dziale walka bronia.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze by mu sie zachciało pisac prace o legalności broni w polsce, a byłby nie uświadomiony :wink:
Poczytaj, a potem mów
Napisano Ponad rok temu
w gimnazjum tak już jest. Błąd popełniłeś w użyciu sprzętu co kojarzone jest jako wyjątkowo "nie fair". Koleś zapewne rozpowiedział,że zajebałes mu batonem za darmo itp itd. Tu sytuacja się komplikuje. Prawne rozwiązanie jest oczywiście najlepsze i najbezpieczniejsze, ale zyskasz miano konfidenta,a będzie to wyglądać w ten sposób "O ten ziomek zajebał kolesiowi batonem, dostał za to po cipie i zgłosił wszystko na pały"+wyobraźnia plotkarzy. Ważne jest w jakim rejonie mieszkasz i jak u ciebie działa policja,żeby nie wyszło ,że ty zostaniesz oskarżony bo oni będą mieć więcej świadków itp itd. Najrozsądniej jest,żeby jakiś twój kumpel, który zna tamtych poszedł do nich i pogadał z nimi,że chcesz ,żeby był już spokój. Zemsta może przyjść z czasem nie wszystko na raz, napewno znajdzie się odpowiedni czas i miejsce do wyrównania rachunków cierpliwości
Napisano Ponad rok temu
A jak on się wytłumaczy że pierwszy walnął batonem człowieka w głowę?Może jest jakaś sprężyna dobrej firmy, którą można swobodnie operować i samemu się nie skaleczyć? Ja niestety znam tylko te badziewia co są w sklepach i na alllegro.
hmm moze po prostu trzeba odebrac fachowa wiedze z zakresu poslugiwania sie takimi narzedziami, wtedy nawet badziewie ze sklepow i z allegro bedzie ok?
poza tym kontur niestety, ale dajesz pojebane rady, jako (podobno) student V roku prawa radzisz nie zglaszanie policji czynnej napasci ktorej skutkiem jest uszczerbek na zdrowiu? wybacz, ale to jakis smiech.
Napisano Ponad rok temu
popieram. Bardzo trafna wypowiedź.Batoniarz
w gimnazjum tak już jest. Błąd popełniłeś w użyciu sprzętu co kojarzone jest jako wyjątkowo "nie fair". Koleś zapewne rozpowiedział,że zajebałes mu batonem za darmo itp itd. Tu sytuacja się komplikuje. Prawne rozwiązanie jest oczywiście najlepsze i najbezpieczniejsze, ale zyskasz miano konfidenta,a będzie to wyglądać w ten sposób "O ten ziomek zajebał kolesiowi batonem, dostał za to po cipie i zgłosił wszystko na pały"+wyobraźnia plotkarzy. Ważne jest w jakim rejonie mieszkasz i jak u ciebie działa policja,żeby nie wyszło ,że ty zostaniesz oskarżony bo oni będą mieć więcej świadków itp itd. Najrozsądniej jest,żeby jakiś twój kumpel, który zna tamtych poszedł do nich i pogadał z nimi,że chcesz ,żeby był już spokój. Zemsta może przyjść z czasem nie wszystko na raz, napewno znajdzie się odpowiedni czas i miejsce do wyrównania rachunków cierpliwości
Napisano Ponad rok temu
- pałek posiadających zakończenie z ciężkiego i twardego materiału lub zawierających wkładki z takiego materiału,Ja mu wkleje tego linka>>>[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <<<
Jeszcze by mu sie zachciało pisac prace o legalności broni w polsce, a byłby nie uświadomiony :wink:
Poczytaj, a potem mów
Jest to bardzo niedookreślone.
Np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sprzedaje batony.
Tak na zdrowy rozsądek?
Sprzeda Ci ktoś klamkę czy kastet na oficjalnej stonie internetowej polskiej?
Raczej nie.
Przez dwie godziny szukałem orzeczenia Sądu Najwyższego na temat batonów i nie znalazłem.
Prawda jest napewno jedna: polska ustawa o broni i amunicji to chuj do szczania!!!!!!!!
Jasna jest tylko w niej sprawa broni palnej, a reszta to w większości niedookreślone i ogólnikowe słowa.
JAK SIĘ WKURWIĘ TO PÓJDĘ NA DYŻUR DO PROFESORA LECHA GARDOCKIEGO(I prezesa Sądu najwszyższego) ale boję się że mnie wyśmieje. Jednak jak kiedykolwiek policja zabierze mi batona to z pewnością pójdę.
Napisano Ponad rok temu
JAK SIĘ WKURWIĘ TO PÓJDĘ NA DYŻUR DO PROFESORA LECHA GARDOCKIEGO(I prezesa Sądu najwszyższego0
dzwon od razu do sil powietrznych. pierdzielisz jakies teorie farmazony, ktos to naprawde wezmie do serca i wyladuje na oimie. a jak sie wytlumaczy? normalnie, zapewne umie myslec samodzielnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NIE JEDZ ŻOLTEGO SNIEGU !!
i puść ten wykrzyknik
Napisano Ponad rok temu
Możesz jeszcze raz napisać bo nie rozumiem.JAK SIĘ WKURWIĘ TO PÓJDĘ NA DYŻUR DO PROFESORA LECHA GARDOCKIEGO(I prezesa Sądu najwszyższego0
dzwon od razu do sil powietrznych. pierdzielisz jakies teorie farmazony, ktos to naprawde wezmie do serca i wyladuje na oimie. a jak sie wytlumaczy? normalnie, zapewne umie myslec samodzielnie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu
-
Nokautujący cios
- Ponad rok temu
-
Automaty typu boxer