Styl szalonego mistrza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.compfused.com/directlink/956/ tutaj jest wiecej o tym,jest pokazane jak oni sie bija miedzy soba.
nie biją się między sobą tylko kilku atakuje jednego.
A gdyby ktoś jeszcze był łaskaw przetłumaczyć ten napis na bramie i przypadkiem wynikałoby z niego, że to jest jakaś jednostka militarna lub policyjna, moja opinia o odblokowywaniu zahamowań osiągnęła 95%.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja myśle że można, inaczej by tego nie uczono np. w kravce. Między innymi po to wymyślono atrapy noży :wink: Nóż to bardzo niebezpieczny wynalazek, ale swoją drogą niektórzy tutaj zaczynają popadać w paranoję, bez urazy :wink:Czy Ty serio myślisz że przed atakiem nożem można sie gołymi rękami obronić???
Widać nigdy nie trenowałeś atrapą - weź poćwicz a potem się wypowiadaj na temat...
Oczywiście umiejętność skutecznej obrony przed nożem wymaga wielu lat treningu i trochę szczęscia a i tak nie daje 100% pewności, ale nie piszcie że to jest niemożliwe.
Napisano Ponad rok temu
to tak z amatorskiego punktu widzenia troche bo opieram sie troche na tym, co widzialem, i troche na relacjach ze jak wygaduje bzdury to mnie poprawcie
Napisano Ponad rok temu
Ja myśle że można, inaczej by tego nie uczono np. w kravce. Między innymi po to wymyślono atrapy noży :wink: Nóż to bardzo niebezpieczny wynalazek, ale swoją drogą niektórzy tutaj zaczynają popadać w paranoję, bez urazy :wink:Czy Ty serio myślisz że przed atakiem nożem można sie gołymi rękami obronić???
Widać nigdy nie trenowałeś atrapą - weź poćwicz a potem się wypowiadaj na temat...
Oczywiście umiejętność skutecznej obrony przed nożem wymaga wielu lat treningu i trochę szczęscia a i tak nie daje 100% pewności, ale nie piszcie że to jest niemożliwe.
No bede się kłucił! Wiekszość tego co uczą w sztukach walki i combatach to brednie!!!
Uczą sztucznych obron przed sztucznymi atakami Nie ma bata żeby się obronić przed szybkim pchnieciem(nie udeżeniem znad głowy - swoja droga największa bzdura) - bo to ułamek sekundy! Nie zdążysz zareagować! Jedyny sposób to wg. mnie miec coś w rękach - kurtka, krzesło, cokolwiek! Bez tego nie ma szans!
Pocwicz z kumplem atrapą, ale nie ustalone ataki z treningów, tylko niech cie zaatakuje bez ostrzeżenia, gdziekolwiek - nie masz szans - 100% śmierć
Napisano Ponad rok temu
Jedyny sposób to wg. mnie miec coś w rękach - kurtka, krzesło, cokolwiek
miec cokolwiek czym mozemy zwiekszyc dystans
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nokautujący cios
- Ponad rok temu
-
Automaty typu boxer
- Ponad rok temu