Bolesna miłość czyli co mój noż mi zrobił
Napisano Ponad rok temu
Na dobry początek Becker Necker i mój palec....
Napisano Ponad rok temu
jak tego dokonałeś???
Napisano Ponad rok temu
Ładnie Ci paluszka Pan zeszył :wink:
Nie masz popsutego ścięgna ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
też jestem przesądny...ale uznałem że teraz to już sie z Neckerkiem nie rozstane nigdy!! po czyms takim??Może ja przesądny jestem ale po takim czymś to napewno bym go wyrzucił nawet nie sprzedał.
Nie pytajcie jak to zrobiłem. powiem tylko ze to przez za ciasny kydex...i jakby co to ja jestem praworęczny a na fotce to najmniejszy paluch prawej reki....
ściegna całe...chyba....raczej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo poparta teraz należnym szacunkiem
Napisano Ponad rok temu
Ja sobie przypominam, że ktoś jeszcze wbił sobie AFCK w nogę po rękojeść :twisted:Któryś z byłych modów miał jakieś ładne fotki bo zapoznaniu z kerambitem hmmmm..... chyba Adam.
Napisano Ponad rok temu
Ja na szczęście albo kilka razy przez przypadek się zaciąłem (ale w porównaniu z Twoją raną to moja pikuś), albo sprawdzając ostrość noża - "specjalnie". Ale to takie maleństwa, że nie ma co fotografować.
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie właśnie pomyślałem że na pewno wielu z Was zrobiło sobie kuku własnym nożem....jeśli mam rację to prosze o jakieś fotki ( najlepiej z głównym winowajcą ) i krótki opis , tak ku przestrodze....
No to ladnie dowaliles Teraz zaczna sie zawody kto sie lepiej urzadzil, co moze prowadzic do czynow nieuczciwej konkurencji
Napisano Ponad rok temu
Pies Widmo bodajże....Ja sobie przypominam, że ktoś jeszcze wbił sobie AFCK w nogę po rękojeść :twisted:Któryś z byłych modów miał jakieś ładne fotki bo zapoznaniu z kerambitem hmmmm..... chyba Adam.
Napisano Ponad rok temu
Drugie w zyciu wyjmowanie Neckera z pochwy. Czubek zatrzymal sie na kosci, dlatego tak krwawilo. Rana nie byla dluga, jakies 4mm. Ludzie sie dziwnie patrzyli jak szedlem do oligocenki przez osiedle sie umyc i kapiac krwia na chodnik smialem sie z siebie
Zauwazyliscie, ze jak narazie chyba nechery pokasaly najwiecej osob...? I to wlasnie przez ta ciasna pochwe... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Nożami... :roll:
też... :twisted:
a ja sięmoim Neckerem nigdy poważnie nie pociąłem. Co inngo Monochrome... drugiego dnia zamknąłem go sobie na palcu, jak sięchwaliłem kobiecie. Zatrzymał się na kości.
Napisano Ponad rok temu
Co inngo Monochrome... drugiego dnia zamknąłem go sobie na palcu, jak sięchwaliłem kobiecie. Zatrzymał się na kości.
Co oznacza, że był ładnie naostrzony Wystraszyłeś się i nie doprowadzasz go już "do golenia", czy jestes ostrożniejszy i ostrzysz na max?
Napisano Ponad rok temu
W ogóle cały ten temat nastraja do założenia innego wątku: do jakiego stopnia warto ostrzyć nóż?
Jeśli dla samej satysfakcji, to rzeczywiście nie widzę przeszkód w zamianie każdego ostrza w skalpel. Ale jeśli to ma być nóż pracujący... Może wystarczy taki stopień, przy którym kosa tnie elegancko wszystko to, co ma ciąć, ale nie strach dotknąć ostrza ani przekazać nóż jakiemuś "normalnemu" człowiekowi, bo akurat musi coś przeciąć z drugiej strony 2metrowego pudła, które właśnie przynieśliście we dwóch?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Necker w pozycji poziomej. Pochwa w lewym reku, noz w prawym. I na chama ciagne, bo wylezc nie chce. Jak juz wylazl, to zamiast dac spokojnie prawej rece wyhamowac gdzies zdala od mojego ciala niestety zatrzymalem ja zbyt szybko i wrocila wbijajac czubek w bok palca wskazujacego tuz przy stawie.
Prawda, ze glupie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PZDR Jacek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Futerał na noże
- Ponad rok temu
-
D2 vs. damast