Pijani na treningach
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
A skrzynke masz ( do Łowcy) zablokowaną bo nienapisałeś 20 postów jeszcze
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Pozdro,
Łowca
Napisano Ponad rok temu
Ta sytuacja miala byc tylko przykladem zachowania, pretekstem do dyskusji, moglaby byc nawet ficyjna, nikt nie jest oskarzany. Temat jest "Pijani na treningach" a nie "Pijany instruktor (nazwisko) w sekcji (nazwa)" :roll:
Co do samego uczestnictwa w treningu po wypiciu to wedlug mnie jest to karygodne i wysoko nieodpowiedzialne i nie jest istotne czy to instruktor czy trenujacy, bo w obu przypadkach ktos moze ucierpiec przez cos takiego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Punkt drugi, ............................ w najmniejszym wypadku, odwróciłbym sie tyłkiem do takiego osobnika w najgorszym za oszewę wywalil z maty.
Napisano Ponad rok temu
nic nie zrozumiałeś Koniku Polny, to był pokaz form pijanego człowieka
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...jesli to obiecująca zawodniczka, mam na myśli judo :wink:Tak laska była bardzo rozluźniona, nawet zaczeła się rozbierać i ćwiczyła bez górnej cześci gi. Miala na sobie tylko taki krótki czarny, obcisły top. Była atrakcją treningu.
T:roll:
jako trener, instruktor czy jej mistrz(określenie dowolne) ewentualnie kolega z treningów,
wyjaśniłbym że jeśli tak się będzie zachowywać to trenować będzie rzczywiście tylko parter,
ale nie na macie, tylko w podrzędnej dyskotece, na zapleczu ktoś wejdzie w jej gardę i zrobi swoje, a wtedy nie bedzie zabawnie...
zresztą laski, które trenują sztuki walki, zwłaszcza te które trenują!, powinny sobą coś reprezentować, tu mam na mysli intelekt, a nie czarny topik..
..a co do picia...to niestety tesh kiedyś byłem naocznym swiadkiem, jak "ktosik" z czarnym paskiem prowadził zajęcia pod wpływem skroplonej energii chi..
żenada..wtedy straciłem do tej osoby szacunek jaki żywiłem do niego..
c'est la vie..
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a pozatym jak gdzieś mówiłem pospólstwo się rozrasta i trza je WYTĘPIĆ !!
Napisano Ponad rok temu
Na treningu było bardzo dużo ludzi (mlodsza grupa i starsza) było także 4 mistrzów ktorzy musieli cos dogadac i wyszli do kantorka aby cos tam dogadac. I zajecia przez chwile miał poprowadzic sem pai Wiesiek znany w sekcji z tego ze jest lepszy od Chucka Norrisa i innych takich ;] kolo ma juz swoje lata (ok. 50). Oczywiscie nie odbiegając od tematu był pewnie po "sake". Postanowił ustawic nas w tzw. szachownice i poprowadzic kata, trenowalismy tak pare minut ( w miedzy czasie wrociło 2 mistrzów), wiesiek wpadł na genialny pomysł aby przecwiczyc mawashi geri ( ale on to nazwał inaczej hehe jak zwykle po swojemu ale nazwy to juz inna historia). Geniusz polegał na tym ze mielismy kopac w jego "niezwykle twardy" brzuch. i gdy kopali młodzi było ok, bo go nie bolało, cyrk sie zaczoł gdy starsi mieli kopac i kolega kopnął go lekko niechcąc robic mu krzywde, wiesiek wydarł sie na niego " ze zabije go okrzykiem" i takie tam, kolega nie wytrzymał i kopiąc go drugi raz Wiesiek zrobił 3 kroki w tył cos pogadał pod nosem i sie złozył jak scyzoryk macgajwera ;]
mielismy wiecej sytuacji tego typu zwykle smieszne ale kto wie co mu odbije np. podczas treningu z mlodymi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pijani na trening nie maja wstepu!!!!!!! u nas na treningach nikt nawet papierosem nie smierdzi, a jesli sie zdarzy delikwent to stoi na dworze tak dlugo az wywietrzeje
Napisano Ponad rok temu
ps. Absolutnie nie bronię pijaków..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
złote myśli w sztukach walki
- Ponad rok temu
-
Słomiane tatami
- Ponad rok temu
-