Brzusio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie obzeralem sie, a ja ogolnie jadam zdrowo wiec brzuch plaski. Za malo chyba bylo budulca zeby porzadne miesnie na nim zbudowac.
Ogolnie to myslalem, ze bedzie duzo lepiej, ale nie spodziewalem sie bez porzadnej diety efektow znowu jakichs kosmicznych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy poprzez napiecie i utrzymywanie napiecia miesni brzucha spala si etkanka tluszczowa w tym obszarze? chodzi mi o napiecie w czasie dnia nie podczas cwiczenia...?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w zasadzie prawie wszyscy chcecie po prostu uzyskać "kaloryferek". a co z dziewczynami? ja niekoniecznie chcę mieć kaloryferek, ale chcę zgubić troszkę tłuszczyku, który zdążył się na brzusiu nagromadzić...
jakieś konkretnie ćwiczenia? bo z tego, co wyczytałam, to "6" niekoniecznie mi pomoże zrzucić zbędnego ciałka...
ahia - i nie mam za bardzo możliwości korzystania z przyrządów... chodzi mi o ćwiczenia na domowe warunki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj zaczynam znowu heheh
Ps. Faktem jednak jest ze nic tak nie potrafi spaskudzic dnia jak mysl "kurwa..dzisiaj znowu ten pieprzony weider"-zrozumiesz po jakims 30 dniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wczesniej mialem system ze robilem cwiczenia z ABS tylko bez drazka , potem byl okres ze codziennie lub co 2 dzien robilem po jakies 500-700 brzuszkow z nogami w gorze i oprocz tego ze bylem zgrzany jak swinia to nic wiecej(przynajmniej nic zauwazalnego). Najlepszy system u mnie to byl weider rano+bieganie (tylko mins ze zajmuje to potem okolo 2 h).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem
- Ponad rok temu
-
Alkohol - ciekawostka ;)
- Ponad rok temu
-