Dajcie na luz panowie Very Happy On by pochlastał, a jakby mnie chcieli wywieźć to bym wezwał na pomoc Batmana(HQ?)
Stary ja mam napięty grafik wiec musisz mi dac znac conajmniej tydzien przed wywozką .
Napisano Ponad rok temu
Dajcie na luz panowie Very Happy On by pochlastał, a jakby mnie chcieli wywieźć to bym wezwał na pomoc Batmana(HQ?)
Napisano Ponad rok temu
Stary ja mam napięty grafik wiec musisz mi dac znac conajmniej tydzien przed wywozką .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ze dil pracowal dla kogos juz ustawionego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamietam w liceum jest spokojniutko a na studiach to juz wogole sami pacyfisci .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez urazy, ale ty kpisz czy o drogę pytasz?Z tego co pamietam w liceum jest spokojniutko a na studiach to juz wogole sami pacyfisci .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz jak sie skonczy ta historia ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz jak sie skonczy ta historia ...
no to pisze... więc poszedłem za radą łagodnej rozmowy i poskutkowało:D:D:D kumpel nauczył mnie zachowania asertywnego i gość machnał na mnie ręką a typce powiedział zeby mu nie truła dupy... a na niej to sie jeszcze zemszcze (hue hue hue)
Napisano Ponad rok temu
pamiętam takie puste panny z liceum, żałosne stworzenia, które opowiadają bajki swoim facetom czasem dlatego, że kolega z klasy olał jej zaloty, to co robić... trzeba sie zemścić
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu