Jeszcze raz Adam - podziwiam. Ja wysiadłbym na najbliższej stacji
No niestety Adam wysiadł :? PATRZ TUTAJ Niekoniecznie z tych powodów, ale jedno jest pewne-ma teraz luz :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz Adam - podziwiam. Ja wysiadłbym na najbliższej stacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JAK CI "PODJEDZIE Z TUBĄ" to może być już za puźno na twoje zapaśnicze sztuczki.dzięki!! mysle że w sumie najleprzym sposobem będzie "uspokojenie" kolesia spokojna gadką, no ale jak już by mi podjechałz tubą no to chyba nie bede miał wyjścia jak tylko szybkie wejście w nogi i kilka gongów ze stójki (chociarz trenuje klasyczne to mysle że taka akcja będzie skuteczniejsza:P)... cóż raz sie żyje nie dam sobie w kasze dmuchać
Napisano Ponad rok temu
Tu nie ma o czym rozmawiać z tą idiotką. dzieewczyna która straszy kolege z ławki (no chyba że jej zrobił naprawde krzywde) jest niedojżałą gnojuwą. Już prędzej bym gadał z tym kolesiem a tą dziewczyne centralnie olał i charakternie z nią nie rozmawiał aż nie poczuje skruchy.moze to dziwna rada, ale czy nie przyszlo Ci doglowy spróóbowac jeszce raz dogadac z kolezanka, w9iem, ze sa typy niereformowalne, ale umiejetnosci dobrej komunikacji daja w zyciu czasem wiecej korzysci niz wladanie nozem
Napisano Ponad rok temu
A mi się właśnie podoba to że w jednym temacie można przejść do innego i wychodzi czasami miła, czasami śmieszna dyskusja.Jeszcze raz Adam - podziwiam. Ja wysiadłbym na najbliższej stacji
No niestety Adam wysiadł :? PATRZ TUTAJ Niekoniecznie z tych powodów, ale jedno jest pewne-ma teraz luz :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ramon Dekkers mial taka sama wage a jakich kozakow kasowal to zalezy od psychiki sa mali co maja korbe i napi**dalaja duzych!!! Trzeba miec zajebiscie dopracowana technike i dasz rade!!!ja bym przd takim spierdalal ja waze 65 i z takimi bykami sie nienapierdalam.
Napisano Ponad rok temu
lepiej miej coś przy sobie, bo ławki czy kszeseł w kilbu nie ma.jesli jest wiekszy i myslisz ze nie dasz mu rady jak przyjdzie do szkoly ZAJ*B MU KRZESLEM ALBO LAWKA :) Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to prawda są tacy.sa mali co maja korbe i napi**dalaja duzych!!!
Napisano Ponad rok temu
to prawda są tacy.sa mali co maja korbe i napi**dalaja duzych!!!
Napisano Ponad rok temu
np. Ja (chciałbym być )sa mali co maja korbe i napi**dalaja duzych!!!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu