szkoły Aikido w Bydgoszczy
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś dobre ośrodki szkolenia AIKIDO w Bydgoszczy lub najblizszych okolicach?
Mając na myśli dobre ośrodki to myślę o jakiś "zarejestrowanych" poważnych ośrodkach/szkołach. Nie wiem dokładnie jak mam to sprecyzować ale po prostu nie chciałbym trafić do jakiegoś ośrodka z przypadku tylko do jakiejś poważnej szkoły najlepiej ze świetną kadrą itd...
Z góry dzięki za informacje (telefon adres itp).
Napisano Ponad rok temu
http://budo.net.pl/v...light=bydgoszcz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zwyczajowo odsylamy do google. A co dadza google? Ano linki. A co linki mowia o sekcji komus, kto na treningi aikido nie chodzil? Ano g.... I co to da Viktorowi? Ano to ze Viktor trafi do osrodka aikido z przypadku, czego chcial uniknac... Moze trafi dobrze a moze zle...Witam !... ...po prostu nie chciałbym trafić do jakiegoś ośrodka z przypadku tylko do jakiejś poważnej szkoły najlepiej ze świetną kadrą itd...
Z góry dzięki za informacje (telefon adres itp).
Moze zatem wypowiedza sie osoby trenujace w Bydgoszczy i z grubsza naswietla co, kto, jakie, gdzie, ile........ aikido trenuja?
PS. Jak widac Ninja i Malekith nieco o bydgoskim aikido wiedza. Moze szerzej privem wymiana info nastapi? Moze Viktor dzieki temu nie trafi od razu na "swoje" aikido, ale z grubsza bedzie wiedzial o co loto? Zawsze to mniejszy przypadek nic google...
Napisano Ponad rok temu
Czy Ty, Ninja bywałeś u nas czasami? Na jakichś stażach?? :-)
No jasne ze tak. Ale nie pamietam kiedy heheh. Ostatnio na Quaranta ale ok. roku temu.
BTW. W styczniu do nas Daniel Vetter zawita,zapraszamy jak cos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pan R.Gembal
- Ponad rok temu
-
Prawdziwa historia polskiego aikido
- Ponad rok temu
-
01.01.1976 - 01.01.2006 czyli 30 lat Polskiego Aikido !!!
- Ponad rok temu
-
Miejsce kobiet w treningu aikido
- Ponad rok temu
-
Dosiego Roku
- Ponad rok temu
-
Aikido - Prasa, radio , TV :)
- Ponad rok temu
-
Aikido styl wewnetrzny czy zewnetrzny?
- Ponad rok temu
-
Siedzenie w seiza - nierozciągnięte mięśnie
- Ponad rok temu
-
O'Sensei?
- Ponad rok temu
-
Rozumienie zasad aikido przy pomocy broni.
- Ponad rok temu