Baton Training
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie w tym podręczniku są raptem 2 uderzenia. I może lepiej aby posiadacze batonów mieli opanowane jego stosowanie w sposób "policyjny", niż żeby brali sie za ciosy w głowę, twarz, szyję.
Podpisuje sie pod tym rekami i nogami :wink:
Napisano Ponad rok temu
Masz całkowitą rację.W sumie w tym podręczniku są raptem 2 uderzenia. I może lepiej aby posiadacze batonów mieli opanowane jego stosowanie w sposób "policyjny", niż żeby brali sie za ciosy w głowę, twarz, szyję.
Nie udeżając w te częci ciała zabicie napastnika jest bardzo mało prawdopodobne.
Czy ktoś z was słyszał o śmiertelnym udeżeniu w inną część ciała?
Napisano Ponad rok temu
a ciosie w genitalia też będziesz umierał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Baton to przecież nic innego jak metalowy kijek. Ale raczej nie wykonuje się pchnięć batonem (chociaż można dokręcić z tyłu batona końcówkę ) tylko się uderza jak np. gumową pałką.Kentaur17- Pchnięcie (np kijem) w mostek jest niebezpieczne - choć nie wiem czy da sie to wykonać batonem.
a ciosie w genitalia też będziesz umierał
Napisano Ponad rok temu
Jaką sprężynę w batonie?da się pchnac, da... no chyba ze ktos otworzy sprzeta i totralnie rozreguluje sprezyne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ROZUMIEM. A CZY TO SKUTKUJE NAWET JAK ROZREGULUJESZ BATONA ODBIJAJĄ GO Z BOKU PRZY SKŁADANIU?
Wybacz ale nie rozumiem do konca pytania. Chodzi Ci o to czy da sie rozregulowac batona podczas skladania?
Raczej nie :wink: Ale gdyby jakims cudem sztuka ta komus sie udala, to sprezynke moze zawsze poprawic -nie widze problemu
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Cieszę się że akurat tobie moge coś polecić.Siemka ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem tego wspanialego sprzetu jaki mi polecacie i gdzie go w jakims sklepie w polsce najlepiej przez neta kupic?
Zacznę na forum a potem napiszę do Ciebie prywatną wiadomość bo znowu jakiś pajac będzie się przypierdalał że spędzam tu wiele godzin żeby się dorobić.
Podstawowe pytanie:
-chcesz amerykana: ASP czy Monadnock (są niepodważalnie najlepsze na świecie ale i cena jest mocna)- powinieneś kupując go uzyskać wieczystą gwarancje- miałem możliwość sprowadzania ich ze stanów ale klienta to niestety na nie trzeba ze świcą szukać
- Ja mam czeskie batony hartowane 16' 21' 26' i daje na nie 2 lata gwanacji na wszelkie uszkodzenia. Może je kupić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale tylko ja daję na nie gwarancje.
21'H 175
26'H 185 -militaria,kapiszon
Na allegro są po 140 i 150
Jeśli zdecydujesz się na któregoś z tych batonów to daj mi znać a sprzedam Ci go po cenie odpowiedniej do twojego podejścia do życia i rozumienia w jakich okolicznościach będziesz go używał.
Tu na forum z pewnością będą Ci polecali amerykany i nie będę zaprzeczał są najlepsze na świecie, ale ja zaopatruję dużą część ochroniarzy w Warszawie i nie narzekają.
Z resztą masz 2 gwarancji na wszelkie uszkodzenia a boton jest wymieniany na nowy a nie np. prostowany czy reperowany.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
The Reality Of Edged Weapon Attacks artykul po angielsku
- Ponad rok temu
-
Treningi dla WROCŁAWIA
- Ponad rok temu
-
Treningi z kijem -Profesjonalnie
- Ponad rok temu