Początki z Karate(co i jak??)
Napisano Ponad rok temu
Jestem początkijącym w kARATE i nie czaje zbytnio pojęć i nazw:-(
Przez jakiś czas(1,5roku)ćwiczę CAPOEIRE..może napisze co potrafię i doradzicie mi czy pójść na KARATE..![awięc...sprężynka zwykła,bez rąk,z głowy;chodzenie na rękach,na jednej;sanchez(fiflak do przodu);stanie na głowie;salto w przód;różniste półobroty itp.]
Czy w Karate jest tzw. popisówka??(chodzi mi o salta,fiflaki, i różne obroty w powietrzu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Wpisz karate i przejrzyj zdjęcia i opisy jednej z kilku tysięcy sekcji 8)
Napisano Ponad rok temu

quote]
link uniwersalny

Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o "popisówki" z akbrobatyką, to przydać się moze jedynie z treningach combat/samoobrona na karate i konkurencji Enbu. Ale to drugie to już parę lat treningu do startowania

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 co do walk (w kyokushin)takie akrobacje wychodza ale doswiadczonym zawodnikom a poczatkujacym wystarcza podstawowe kombinacje to jesli chodzi o walki(kumite). [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pozdrawiam
  co do walk (w kyokushin)takie akrobacje wychodza ale doswiadczonym zawodnikom a poczatkujacym wystarcza podstawowe kombinacje to jesli chodzi o walki(kumite). [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
 zapisz sie na jakis brejk dens tam jest tego pelno:)
 zapisz sie na jakis brejk dens tam jest tego pelno:)

Napisano Ponad rok temu

To dalek kontynuuje naukę samodzielną w zaciszu domowym

A nie macie jakiegoś programy ćwiczeń,kombinacji związanych z Karate??
...:::pozdro:::...
Napisano Ponad rok temu
Zajżyj-jest tam dużo gimnastyki z MA!!!Moja rada pozostań przy Capoeirze, uzupełnij Break Dancem(jak nabędziesz wprawe-skocznosć, gibkosc itp-to będziesz mógł naśladowac tych z filmików
 Z reszta gdzieś tam jest filmik z ich treningu
  Z reszta gdzieś tam jest filmik z ich treningu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśni jeszcze ni wiem..chciałbym coś tym osiągnąć ale nie wiem czy są jakieś dochody z tego??Nie orientujecie sie w tych sprawach??np. jak umiem tgrick'ować tak jak onihttp://www.bilang.com to czy się to opłaca materialnie??
..:::pOzDrO:::...
Napisano Ponad rok temu
Bo gdybys na ten przyklad umial , to wierz mi , kasiora bylaby pewna i to ogromna a i w TV by Cie pokazali .
Napisano Ponad rok temu
To orientuje się ktoś??
Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Mawashi geri Mawashi geri- Ponad rok temu 
- 
			 mam do wyboru oyama lub kyokushin co wybrac?? mam do wyboru oyama lub kyokushin co wybrac??- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie w małopolsce mogę znaleść szkoły z Karate?? Gdzie w małopolsce mogę znaleść szkoły z Karate??- Ponad rok temu 
- 
			 Kata Heian Ohio Kata Heian Ohio- Ponad rok temu 
- 
			 SOSNOWIEC - STYCZEŃ 2006 - ZAPISY DO SEKCJI SOSNOWIEC - STYCZEŃ 2006 - ZAPISY DO SEKCJI- Ponad rok temu 
- 
			 KATA SEITEDO KATA SEITEDO- Ponad rok temu 
- 
			 IDOKA POLSKA ? IDOKA POLSKA ?- Ponad rok temu 
- 
			 Narkoman Narkoman- Ponad rok temu 
- 
			 bole w pachwinie bole w pachwinie- Ponad rok temu 
- 
			 tradycyjne a shotokan tradycyjne a shotokan- Ponad rok temu